محمدحسين فرحبخش، کارگردان فيلم سينمايی “خصوصی” با انتقاد صريح از گروه انصار حزب الله، آنها را “مورد تنفر مردم” ايران دانست.
فيلم “خصوصی” به همراه فيلم “گشت ارشاد”، دو فيلمی هستند که در نوروز امسال بهخاطر اعتراض برخی گروهها و چهرههای سياسی محافظهکار از پرده بسياری از سينماهای ايران پايين کشيده شدند.
يکی از گروههای معترض به اين دو فيلم، انصار حزبالله بود که در آخرين روزهای ماه اسفند با تجمع در ميدان انقلاب تهران، خواهان توقف نمايش آنها شد.
اکنون محمدحسين فرحبخش اين گروه را “مورد تنفر مردم” معرفی میکند. او در گفتوگو با هفتهنامه سينما در اينباره اظهار داشت: “صدوچهل پنجاه نفر به اسم انصار حزبالله مقابل درب وزارت ارشاد و در آخرين نماز جمعه سال ۹۰ در ميدان انقلاب اعتراض کردند که به نظرم اين آدمها را کسی کوک میکند. و الا اينها فيلم من را نديدهاند. اينها يک سری کل کل با وزير محترم ارشاد و دولت دارند… [اما] آيا مردم به اعتراض اين صدوپنجاه نفر گوش کردند؟ اين افراد بدانند که در نظر مردم چقدر مورد تنفر هستند.”
کارگردان فيلم “خصوصی”: صراحتأ اينجا اعلام میکنم خطيب نماز جمعه تهران کار خلاف شرع انجام داد. ايشان فيلم را نديده میگويد فيلم من مستهجن است
او همچنين خواهان برخورد مقامات ايران با اين گروه شد و گفت: “من در اينجا از وزارت ارشاد و مقامات امنيتی میخواهم که با اين عده اندک در کشور برخورد جدی داشته باشند… چون اين افراد حيثيت نظام را در دنيا زير سئوال میبرند.”
فرحبخش در ادامه اين گفتوگو، انتقادهايی را نيز نسبت به احمد خاتمی، خطيب نماز جمعه تهران مطرح کرده است.
احمد خاتمی در خطبههای نماز جمعه روز چهارم فروردين با اشاره به فيلمهای “خصوصی” و “گشت ارشاد”، آنها را آثاری “مستهجن” خوانده بود که بايد جلوی اکرانشان را گرفت.
فرحبخش درباره اين سخنان اظهار داشت: “صراحتأ اينجا اعلام میکنم خطيب نماز جمعه تهران کار خلاف شرع انجام داد. ايشان فيلم را نديده میگويد فيلم من مستهجن است. جمهوری اسلامی برای ريشهکن کردن مسائل مستهجن به ايران آمده است. ضمن اينکه وزير محترم ارشاد شخص بسيار متدينی هستند. ايشان فيلم را ديدند و تاييد کردند. آقای خاتمی میگويند برای من خبر آوردند که اين فيلم مستهجن است. خداوند میفرمايد اگر فاسقان برای شما خبر میآورند به حرفهای آنها گوش نکنيد. برای آقای خاتمی هم يک عده فاسق از روی دشمنی خبر آوردند که فيلم ما مستهجن است.”
فيم “خصوصی” مضمونی سياسی دارد و داستان يک انقلابی تندرو را به تصوير میکشد که چند دهه پس از پيروزی انقلاب اسلامی در جايگاه متفاوتی قرار گرفته است.
روزنامه ايران اين فيلم را عليه اطرافيان محمد احمدینژاد، رئيس دولت ايران دانست و از همين رو انتقادهای تندی را نسبت به اين اثر مطرح کرد.
فرحبخش اما فيلم “خصوصی” را روايت زندگی افراطگرايان میداند و معتقد است که بههمين خاطر “آنها نمیتوانند اين تصاوير را تحمل کنند.”