یک گروه در پاریس به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران حمله کردند. ایران میگوید مهاجمان «ناکام» ماندهاند. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم گفته: «چند تن از مهاجمان دستگیر شدند.»
خبرگزاریهای حکومتی ایران شنبه ۲۴ شهریور گزارش دادند سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس مورد حمله قرار گرفته است.
خبرگزاری صدا و سیما جمهوری اسلامی حمله کنندگان به سفارت را «اعضای حزب کومله کردستان» خواند که با پرتاب سنگ و اشیای دیگر به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی، شیشههای ساختمان را شکستند.
در شبکههای اجتماعی نیز تصاویری از حمله یک گروه به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی در پاریس منتشر شده است.
یک ویدئو از حمله به سفارت ایران در پاریس را ببیند:
معترضان پرچم جمهوری اسلامی را آتش میزنند و شعار میدهند: «مرگ بر جمهوری اسلامی.» آنها تابلو سفارت را نیز رنگپاشی کردند.
منابع خبری نزدیک به حزب کومله کردستان و دیگر احزاب کُرد این خبر را تائید یا تکذیب نکردهاند. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم بدون نام بردن از احزاب، حمله کنندگان به سفارت را «تعداد اندکی معاند ضد ایرانی» خوانده که «قصد تعرض به سفارت ایران در پاریس داشتند».
قاسمی گفته که حمله کنندگان «موفق نشدند داخل سفارت شوند و با پرتاب اشیایی به سمت ساختمان سفارت خساراتی به آن وارد کردند».
قاسمی حمله کنندگان را «وابسته به یک گروهک تروریستی» خوانده و گفته که «با پیگیریهای متعدد و حضور نیروهای ذیربط تعدادی از مهاجمین توسط پلیس دستگیر شدند».
او گفته که ایران «خواستار محاکمه و مجازات» حمله کنندگان به سفارت ایران در پاریس است.
پیش از این نیز چهارشنبه ۲۱ شهریور همزمان با اعتصاب سراسری در کردستان ایران، معترضان در فنلاند و استهکلم به سفارت جمهوری اسلامی حمله کردند.
سازمان احزاب کردستان ایران پس از اعدام شش زندانی سیاسی کُرد و حمله موشکی جمهوری اسلامی به مقر حزب دموکرات کردستان (حدک) و دموکرات کردستان ایران (حدکا) مردم را به اعتصاب سراسری فراخواند.
در جریان این اعتصاب یک روزه بازار و مغازهها در بسیاری از شهرهای استانهای کرمانشاه، کردستان، ایلام و آذربایجانغربی تعطیل بود.
یک ویدئو دیگر از حمله به سفارت ایران در پاریس را ببینید:
در همین زمینه:
اینکه کاملاً مدنی و به دور از خشونت بود. لفظ «حمله» برای چنین اعتراضی فقط یک «شانتاژ» است که سیاسیون رژیم را پررو میکند. باید در خبررسانی از همان لفظ اعتراض در برابر سفارت استفاده میشد. متأسفانه پلیس هم طبق معمول حق اعتراض را برای معترضان به رسمیت نمیشناسد و انگار به ویژه پس از قراردادهای اخیر و پنهان شدن رژیم پشت سر اتحادیه اروپا، دیگر چیزی به نام بشر در ایران زندگی نمیکند که حقوق داشته باشد!
کارو / 15 September 2018