علی مطهری، نماينده اصولگرای مجلس ايران از محمد خاتمی به‌خاطر شرکتش در انتخابات مجلس نهم سپاسگزاری کرد.

به گزارش تارنمای خبرآنلاين، علی مطهری، نماينده تهران، در سخنان امروز سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه خود در مجلس گفت: “از آقای خاتمی برای آشتی کسانی که با نظام قهر کرده‌اند، سپاسگزارم.”

مطهری افزود: “قهر مصلحان جامعه با نظام، يعنی رخنه فرصت‌طلبان و تندروها و به حاشيه راندن انقلابی‌های اصيل.”

اين نماينده اصولگرا که برای مجلس نهم نيز انتخاب شده است، گفت: “معتقدم آن‌ها که علی‌رغم اعتراض‌شان در انتخابات شرکت کردند، روش درست‌تری را برگزيدند. چرا که بايد از راه انتخابات وارد شد و نه واگذاری ميدان به حريف و حرکت در راستای خواست دشمن.”

محمد خاتمی، رئيس جمهور پيشين ايران و از چهره‌های اصلاح‌طلب، روز جمعه ۱۲ اسفندماه در ميان ناباوری گروهی از اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم شرکت کرد.

علی مطهری: قهر مصلحان جامعه با نظام، يعنی رخنه فرصت‌طلبان و تندروها و به حاشيه راندن انقلابی‌های اصيل

محمد خاتمی چند ماه پيش با بيان شروطی برای شرکت در اين انتخابات گفته بود: “وقتی همه نشانه‌ها دلالت بر اين دارد که نبايد در انتخابات شرکت کنيم، شرکت در انتخابات معنايی ندارد.”

رئيس‌جمهور پيشين ايران “تضمين سلامت انتخابات، رفع حصر از رهبران مخالفان، آزادی زندانيان سياسی و ايجاد فضای باز برای احزاب و مطبوعات” را به‌‌عنوان پيش شرط انتخابات مطرح کرده بود.

خاتمی روز گذشته با انتشار نامه‌ای در تارنمای شخصی خود در مورد دلايل شرکتش در انتخابات توضيح داد.

وی نوشت: “اقدام من از منش و بينش سياسی و فکری من و آن چه به آن باور دارم و پای‌بندم ريشه می‌گيرد.”

محمد خاتمی همچنين گفت: “تعيين استراتژی عدم معرفی نامزد و ارائه ليست هيچ‌گاه به معنی تحريم انتخابات نبود و می‌بايست اين امر را در عمل اثبات کنيم تا با گرفتن هرگونه بهانه‌ای از بدخواهان روزنه‌ای برای امکان مفاهمه بيشتر با تکيه بر حقوق و مصلحت مردم و پيشرفت واقعی کشور باز شود.”

اين اقدام خاتمی در حالی صورت گرفت که گروه‌های اصلی اصلاح‌طلب نظير جبهه مشارکت ايران اسلامی و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی، همچنين گروه‌های نزديک به آنان، ملی ـ مذهبی‌ها و نهضت آزادی ايران در بيانيه‌های جداگانه‌ای از تصميم خود برای عدم شرکت در انتخابات نهمين دوره مجلس شورای اسلامی خبر داده بودند.

شورای هماهنگی راه سبز اميد، تشکل نزديک به ميرحسين موسوی، از رهبران مخالفان دولت ايران، نيز در فراخوانی از شهروندان معترض به حکومت خواسته بود در روز ۱۲ اسفند به نشانه همبستگی با ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در خانه‌های خود بمانند.

موسوی و کروبی بيش از يک سال است که در بازداشت خانگی به‌سر می‌برند و بنا به گفته اطرافيان و اعضای خانواده‌های آنان، اين دو نماينده اصلاح‌طلبان در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری ايران نيز خواهان شرکت در انتخابات نبودند.