رسول منتجبنیا در نامهای خطاب به مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی، با اشاره به رویدادهای کنگره اخیر این حزب، از سمت قائم مقامی او استعفا داد. منتجبنیا میگوید حزب اعتماد ملی برای عدهای به سکوی قدرتطلبی «به هر قیمت»، تبدیل شده و بدون حضور کروبی این حزب «تغییر و استحاله» میکند.
مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی در پی وقایع اخیر در دومین کنگره این حزب روز گذشته، چهارشنبه ۹ خرداد از سمت خود استعفا داد و در پی او، رسول منتجبنیا، قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی نیز امروز پنجشنبه ۱۰ خرداد در نامهای به کروبی از سمت خود کنارهگیری کرد.
منتجبنیا در این نامه «حوادث تلخ و ناگوار کنگره» در روز جمعه ۴ خرداد را «از پیش برنامهریزیشده» خوانده و نوشته است: «از سال ۹۳ شاهد زمزمههایی از درون حزب و وسوسههایی از بیرون آن برای متوقف کردن این حرکت و به انحراف کشاندن این راه با حذف جنابعالی و اینجانب بودم.»
حزب اعتماد ملی در سال ۱۳۸۴ توسط مهدی کروبی بنیان گذاشته شد اما پس از اعتراضها به انتخابات ریاست جمهوری ۸۸، در پی حصر خانگی او، رسول منتجبنیا اداره این حزب را بر عهده داشت.
منتجبنیا نوشته است که هرچه او «صبر و شکیبایی، تحمّل و سعهصدر، ایثار و خویشتنداری» به خرج داده، «آن جریان قوّت و وسعت و جسارت بیشتر یافت» و سرانجام حزب «به سکوی قدرتطلبی و نردبان نیل به پستها و سمتهای دولتی و حکومتی به هر قیمت که شده برای گروهی معدود و تطمیع و توزیع مناصب برای تقویت جایگاه خود و نفی و حذف همراهان صدیق شما و اینجانب و به مرکز بداخلاقی و اختلافافکنی تبدیل شد».
او گفته است که با توجه به اعلام استعفای کروبی و «در نتیجه تغییر و استحاله قریب الوقوع این تشکل» بدون حضور مهدی کروبی، او نیز استعفای خود را از قائم مقامی دبیرکل حزب اعلام میکند.
روز گذشته (چهارشنبه) مهدی کروبی در نامهای خطاب به شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، برای دومین بار خواهان استعفا از سمت دبیرکلی این حزب شد. او پیش از این در دی ماه سال ۹۵ نیز یک بار استعفا داده بود اما نخستین کنگره این حزب در همان سال با آن موافقت نکرد.
نامه جدید مهدی کروبی پنج روز پس از برگزاری دومین کنگره حزب اعتماد ملی که با تنش همراه بود نوشته شد. در این کنگره، گروهی که برخی از اعضای این حزب آنها را «گروه فشار» نامیدهاند، با ابقای مهدی کروبی بهعنوان دبیرکل حزب مخالفت کردند و کنگره به تشنج کشیده شد.
مهدی کروبی بههمراه میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از بهمن سال ۸۹ تاکنون بدون آنکه محاکمه شوند در حصر خانگی به سر میبرد.
بیشتر بخوانید: