بعد از صادق زیباکلام قرعه به نام رضا داوری اردکانی افتاد: او که ریاست فرهنگستان علوم را به عهده دارد در نامهای از بینتیجه بودن تلاش۳۰ ساله برای ایجاد علوم انسانی اسلامی سخن گفته بود. خبرآنلاین با انتشار توئیتی اعلام کرده که دانشگاه آزاد او را اخراج کرده است.
هفته گذشته رئیس فرهنگستان علوم را دعوت کرده بودند که در نشست «علم دینی و علوم انسانی» سخنرانی کند. رضا داوری اردکانی اما با انتشار بیانیهای اعلام کرده بود که بحث علم دینی و علوم انسانی به ثمر نمیرسد. پنجشنبه ۱۰ اسفند خبرآنلاین اعلام کرده که رضا داوری اردکانی از دانشگاه آزاد اخراج شده است.
بعد از #زیباکلام نوبت به #داوریاردکانی رسید
او که طی نامهای از بی نتیجه بودن تلاش۳۰ ساله برای ایجاد علوم انسانی اسلامی سخن گفته بود از #دانشگاه_آزاد اخراج شد
سازندگی pic.twitter.com/PrYPO4OsqL— خبرآنلاين (@khabaronlinee) 1. März 2018
حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی شنبه ۵ اسفند در سخنانی گفته بود تلاش گروهی در کشور برای ایجاد «علوم اسلامی»، با وجود صرف هزینه بسیار، موفق نبوده و این نظرات در جامعه طرفدار ندارد.
فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد روز گذشته در سخنانی گفته بود که استادان دو شغله دانشگاهی جای فارغالتحصیلان را گرفتهاند. پیش از آن، صادق زیباکلام اعلام کرده بود که او را هم از دانشگاه آزاد اخراج کردهاند. زیباکلام از اخراج دیگر استادان از دانشگاه آزاد هم خبر داده بود.
🔴رئیس دانشگاه آزاد: استادهای دوشغله دانشگاهی جای فارغ التحصیل بیکار را گرفتهاند./ این اساتید باید اضافه دریافتی خود را برگردانند. pic.twitter.com/LZiTrqAm78
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) 28. Februar 2018
فرهاد رهبر در واکنش به این اظهارات، در سخنانی که چهارشنبه ۹ اسفند در گردهمایی دو روزه معاونان فرهنگی دانشگاه آزاد ایراد کرد، استادان را به اراجیفگویی متهم کرده بود. برخی رسانههای اصلاحطلب ادعا کرده بودند که فرهاد رهبر به دلیل اختلافاتش با علی اکبر ولایتی استعفا داده است. ولایتی اما این خبر را تکذیب کرده است.
بیشتر بخوانید:
اردکانی و زیباکلام هر دو از کسانی بودند که در نتیجۀ انقلاب فرهنگی اول اعتباری بدست آوردند و در واقع خودشان در زمان انقلاب فرهنگی از سردمداران اسلامی کردن دانشگاه ها بودند و به جای اساتید چپ و دگراندیش سکولار وارد دانشگاه شدند و کرسی آن ها را غصب کردند. اکنون از همان سوراخی گزیده می شوند که خودشان درست کردند. به جاست که این افراد اگر واقعاً تغییر عقیده داده اند، دست به نقد سیاست های ایدئولوژیک حاکمیت از انقلاب فرهنگی به بعد بزنند و اگر مخلف و معاند نظام نیستند، لا اقل در کنار منتقدان رژیم قرار بگیرند.
کارو / 01 March 2018
به به . واقعا بازی روزگار تماشا دارد .
رضا داوری یکی از ستون های انقلاب سرهنگی
بود . همراه سروش ، حبیبی ، شریعتمدار ….
موج وسیع اخراج و دستگیری دانشجویان و
اساتید از جمله دستاوردهای مشعشع ایشان
و همفکرانش بود .
گفته اند از قدیم :
بالاخره گذر پوست به دباغخانه می افتد .
کوین / 02 March 2018