مدير کل آموزشهای آزاد و غيرانتفاعی وزارت علوم ايران از فعاليت رسمی پنج مؤسسه تکجنسيتی در کشور و راهاندازی ۱۰ مؤسسه تکجنسيتی ديگر در مراکز استانها خبر داد.
غلامعلی نادری، مدير کل آموزشهای آزاد و غيرانتفاعی وزارت علوم در گفتوگو با خبرگزاری مهر از چگونگی پيشرفت طرح ايجاد دانشگاههای تکجنسيتی در مرکز استانهای ايران سخن گفت.
نادری گفت: “در حال حاضر، پنج مؤسسه تکجنسيتی فعال در کشور داريم که از اين تعداد دو مؤسسه رفاه و ابرار در تهران، مؤسسه طلوع مهر در قم، مؤسسه رسام در کرج و مؤسسه فردوسی طوسی در مشهد فعال هستند.”
دو مؤسسه تهران از سال گذشته مجوز گرفتهاند و سه مؤسسه قم، مشهد و کرج از امسال دانشجو میپذيرند.
به گفته وی، مؤسسه طلوع مهر در قم برای دانشجويان پسر و چهار مؤسسه ديگر برای دانشجويان دختر در نظر گرفته شدهاند.
وی همچنين افزود بهزودی دريافت مجوز فعاليت برای دو مؤسسه تکجنسيتی دختران در تبريز و زاهدان، و يکی ديگر برای پسران در کرج مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
غلامعلی نادری: از اروميه، شيراز، کرمانشاه، زنجان، ساری و استانهای خوزستان و گلستان برای راهاندازی دانشگاه تکجنسيتی درخواستهايی دريافت شده است
مدير کل آموزشهای آزاد و غيرانتفاعی وزارت علوم گفت درخواستهايی نيز از اروميه، شيراز، کرمانشاه، زنجان، ساری و استانهای خوزستان و گلستان برای راهاندازی دانشگاه تکجنسيتی دريافت شده است.
غلامعلی نادری افزود: “فعلاً اولويت راهاندازی اين مؤسسات برای مراکز استانها است و وقتی مراکز تکميل شدند بر اساس سياست وزارت علوم ممکن است اين مؤسسات در ساير شهرستانهای غير مراکز استانها هم داير شوند.”
پيش از اين محمدحسن شجاعی، مشاور وزير علوم گفته بود: “دانشگاههای تکجنسيتی از رشد علمی بيشتری برخوردارند و آرامش روانی دختران و پسران دانشجو در اين دانشگاهها بهتر فراهم میشود.”
برخی مراجه دينی همچون آيتالله ناصر مکارم شيرازی و آيتالله لطفالله صافی گلپايگانی نيز از راهاندازی دانشگاههای تکجنسيتی استقبال کردهاند.
غلامرضا خواجه سروی، معاون وزارت علوم ايران تيرماه امسال گفت جمعبندی سفرهای استانی نشان میدهد که در همه استانهای ايران، خانوادهها خواهان ايجاد دانشگاههای تکجنسيتی هستند.
به گفته وی “اينکه وزارت علوم به ايجاد دانشگاههای تکجنسيتی مجوز میدهد و موافق توسعه آن است، موردی است که خود خانوادهها و مردم میپسندند و وزارت علوم نيز بايد به خواسته مردم پاسخ دهد.”
دانشگاههای صنعتی شريف و مازندران نيز از آغاز سال تحصيلی کلاسهای تکجنسيتی برگزار میکنند.
محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران، در نامهای خطاب به وزارت علوم در تاريخ چهارشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۰، با “سطحی و غيرعالمانه” ناميدن طرح تفکيک جنسيتی دانشگاهها خواهان توقف آن شده بود و کامران دانشجو، وزير علوم ايران نيز پس از اين موضعگيری گفته بود ايجاد کلاسهای تکجنسيتی در دانشگاهها متوقف میشود.
اين در حالی بود که گروهی از مراجع دينی و مقامهای اصولگرای حکومت ايران واکنشهای تندی نسبت به سخنان احمدینژاد نشان دادند.
کامران دانشجو خود اسفندماه سال گذشته از گسترش دانشگاههای تکجنسيتی در همه استانها دفاع کرده بود.
دانشجو گفته بود: “اگر از دانشگاه تکجنسيتی بيشتر استقبال شد در آن صورت تعدادی از دانشگاهها تبديل به دانشگاه تکجنسيتی میشود.”
به گفته وزير علوم، “اختلاط در دانشگاهها يعنی مناسبات با الگوی غربی، مورد پسند هيچ يک از آحاد ملت، خانوادهها و دانشجويان نيست.”
وزارت علوم با پيشبرد طرح تفکيک جنسيتی در دانشگاهها عملأ نشان داد که به اين گفتههای قبلی وزير علوم پايبندتر است.
اسلامی کردن دانشگاههای ايران يکی از دغدغههای اصلی وزارت علوم ايران است که هم در تغييرات بنيادين در درسهای علوم انسانی، هم در برکناری استادان دانشگاهها و هم در جداسازی دختران و پسران در محيط دانشگاهی خود را نشان میدهد.
مشتی غلام علی ،آقای خاوری که شاهد و ناظر و عامل دزدی ۳ میلیارد دلار هستند در دانشگاه تک جنسی تحصیل
کردنند یا دو و یا چند جنسی و یا کلا خواجه می باشند؟
Adel / 17 October 2011
فقط همين كمبود كه آن هم اومد روش به قول معروف گل بود و به سبزه نیست آراسته شد با تشكر فراوان
کmohammad aliاربر مهمان / 19 October 2011