نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از «لابیگری» و «دلالی» در روند واگذاری پالایشگاه کرمانشاه خبر داد و گفت که خریدار سهام این شرکت «بابک زنجانی بعدی است».
کشمکش بر سر واگذاری ۵۷ درصد سهام پالایشگاه کرمانشاه ادامه دارد. در حالی که مجلس شورای اسلامی و سازمان خصوصیسازی ایران واگذاری این سهام را «قانونی» میدانند، احمد صفری نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی پشت پرده این معامله را افشاء کرده است.
او چهارشنبه سوم آبان، رئیس سازمان خصوصیسازی ایران و کارشناسانی که سهام و داراییهای پالایشگاه کرمانشاه را ارزیابی قیمتی کردهاند، را به «لابیگری» و «دلالی» در این معامله متهم کرد و گفت که مستنداتی از پشتپرده واگذاری سهام این پالایشگاه در اختیار دارد.
صفری مدیرعامل جدید پالایشگاه کرمانشاه را از «بدهکاران بزرگ بانکی» دانست. او گفت که در استعلام از بانک تجارت کیش و بانک ملت مشخص شده که خریدار سهام این پالایشگاه ۱۰۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد.
به گفته صفری، نمایندگان کرمانشاه پیشتر نیز به مسئولان دولتی در باره خریدار و مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه هشدار دادهاند.
۵۷ درصد سهام پالایشگاه کرمانشاه در روزهای پایانی سال گذشته به شرکت پخش تجارت گستر بیستون واگذار شد. این شرکت سهامدار و مالک «لبنیات بیستون» است .
مجمع نمایندگان کرمانشاه طی ماههای گذشته از مسئولان دولتی خواستهاند که این معامله را باطل کند.
به گفته صفری سازمان خصوصیسازی سهام و داراییهای پالایشگاه کرمانشاه را «ارزان» واگذار کرده است.
خریدار کیست؟
سازمان خصوصیسازی ایران تابستان امسال، پس از افزایش اعتراض نمایندگان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نسبت به روند واگذاری سهام پالایشگاه، اعلام کرد که سهام را نه به یک فرد حقیقی بلکه به یک شرکت خصوصی واگذار کرده است.
برپایه اعلام این سازمان، ۸۰ میلیون و ۹۲۷ هزار و ۱۶۰ سهم پالایشگاه کرمانشاه با قیمت ۲۱۰ میلیارد تومان به شرکت پخش تجارت گستر واگذار شده است. این شرکت یکی از شرکتهای وابسته به «شیر و لبنیات بیستون» به شمار میآید.
اما سهراب براندیشه رئیس هئیت مدیره پالایشگاه کرمانشاه ۱۹ تیر امسال در یک نشست خبری، هادی درویشوند را به عنوان سرمایهگذار اصلی این پالایشگاه معرفی کرد.
خبرگزاریهای ایران نیز به نقل از صفری تنها از حروف «ه . د» برای معرفی خریدار اصلی سهام پالایشگاه کرمانشاه استفاده کردهاند. درویشوند پیش از این مدیرعامل و سهامدار اصلی شرکت خدماتی تامین نیروی انسانی «طاهرنیرو آسیا» بوده است.
صفری مدیرعامل جدید پالایشگاه کرمانشاه را با بابک زنجانی و شهرام جزایری که پیشتر به اتهام فساد اقتصادی دستگیر و محکوم شدند، مقایسه کرد. او گفت که به علی طیبنیا وزیر اقتصاد پیشین گفته است که «ه.د» نفر سوم اختلاسگران بزرگ خواهد بود.
دیگر عضو هئیت مدیره پالایشگاه کرمانشاه که حروف نخست نام و نامخانوادگی مشابه با هادی درویشوند دارد، هوشنگ دامیار مدیرعامل لبنیات بیستون است. منابع خبری محلی کرمانشاه پیشتر از بدهی بانکی دامیار به بانک کشاورزی خبر داده بودند.
به گفته صفری مجمع نمایندگان کرمانشاه خواستار ابطال این معامله و واگذاری مجدد آن به «افراد ذیصلاح» هستند.
تحقیق و تفحص از «واگذاری سهام پالایشگاه کرمانشاه» پیشتر در مجلس شورای اسلامی ایران تصویب شده است.
نماینده کرمانشاه گفت که در صورت عدم رسیدگی دولت و مجلس به این موضوع، پرونده را به قوه قضائیه ارجاع خواهند داد.
باسلام.نماینده محترم وسایرهمکارانتان ابتدا
برای من وخیلی ازمردم جای سئول هستش که
چراهروقتیکه برای دولتهای قبلی چه فعلی مشکل پولی پیش میاد
اقدام به فروش شرکتهاوموسسات دولتی به هرتعدای که
مشتری باشه به صورت نقدی حتی بیشترازمبلغ موردنیازمیکنن
بلافاصله بعدازدریافت کل پول وواگذاری ان به
مالک یاسرمایه گذار،مثل تمام مواردی دیگه هر
چندروزیکبارازهرگوشه کشوربه گوش میرسه
عده ای هرباردرمقامی ویاسمتی شروع به استراد
حق مردم ویابیت المال ازاین افرادوخریداران دارن
درصورتیکه اگراون شرکت سوداوربودهرگزفروخته
ویاواگذارنمیشد؟ضمناافرادی که مسئولیت فروش
وواگذاری انهارادارن افرادی عادی نیستن بلکه ازمقامات بلندپایه
حکومتی هستن که موردتایید
نظام وارگانهای نظارتی وبازرسی کل کشورهستن
غفار / 28 December 2018