سرتيپ محمد پاکپور، فرمانده نيروی زمينی سپاه پاسداران می‌گويد، عمليات تعقيب و مجازات اعضای پژاک ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پاکپور گفت ده‌ها تن از نيروهای پژاک را در مناطق مرزی سردشت کشته‌اند.

شيرزاد کمانگر، سخنگوی حزب حيات آزاد کردستان (پژاک) روز يکشنبه به خبرگزاری فرانسه گفته بود، چند نفر از گروه آنان کشته و زخمی شده‌اند.

به دنبال آن خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ايرنا)، به نقل از يک «مقام آگاه» در سردشت نوشت، مقر نيروهای پژاک در سردشت متلاشی شده و پنج تن از آنان در اين عمليات کشته شده‌اند.

اين «مقام آگاه» همچنين گفته بود، در اين درگيری يک نفر از نيروهای سپاه نيز کشته شده است.

عبدالرحمان حاج‌احمدی پس از اين رويدادها با برخی رسانه‌ها گفت‌وگو داشته و متلاشی شدن مقر نيروهای پژاک را در مناطق سردشت تکذيب کرده است

شيرزاد کمانگر در گفت‌وگو با رسانه‌ها ادعای سپاه پاسداران را مبنی بر متلاشی شدن مقر پژاک رد کرد.

فرمانده نيروی زمينی سپاه پاسداران می‌گويد با «قاطعيت» با نيروهای پژاک برخورد کرده و ضمن متلاشی نمودن مقرهای آنان ده‌ها تن از آن‌ها را کشته و زخمی کرده‌اند.

در تازه‌ترين واکنش به اين رويدادها، علاء‌الدين بروجردی، رئيس کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس ايران به خبرگزاری فارس گفته است: «يکی از مسئوليت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌خصوص در غرب کشور و با توجه به جنايت‌هايی که گروهک پژاک با حمايت آمريکا انجام می‌دهد، برخورد با اين گروهک‌های تروريستی است.»

از سوی ديگر سايت حکومتی بولتن‌نيوز نوشت، عبدالرحمان حاج‌احمدی، رهبر حزب حيات آزاد کردستان پس از آگاهی از خبر تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها به بيمارستان منتقل شده است.

اين در حالی است عبدالرحمان حاج‌احمدی پس از اين رويدادها با برخی رسانه‌ها گفت‌وگو داشته و متلاشی شدن مقر نيروهای پژاک را در مناطق سردشت تکذيب کرده است.

طی سه هفته گذشته مناطق مرزی ايران و کردستان عراق مورد حملات توپخانه‌های جمهوری اسلامی ايران قرار گرفته است.

مسعود بارزانی، رئيس اقليم کردستان حملات توپخانه‌ای جمهوری اسلامی را محکوم کرده بود. وی هشدار داده بود، تداوم حملات توپخانه‌ها به روابط اقليم کردستان و ايران خدشه وارد خواهد ساخت.

پس از آن خبرگزاری‌های دولتی ايران سخنان «يک مقام بلندپايه نظامی» را منتشر کردند که گفته بود مسعود بارزانی، منطقه‌ای به وسعت حداقل ۳۰۰ هزار هکتار را بدون اطلاع دولت مرکزی بغداد در اختيار پژاک قرار داده است.

بنا بر اين گزارش اين سرزمين از نقاط مرزی دالامپرداغ تا مرز مقابل قلعه ديزه در داخل خاک عراق به طول ۱۵۰ کيلومتر و به عمق حداقل ۲۰ کيلومتر را شامل می‌شود.

ژنرال جبار ياور، سخنگوی نيروهای امنيتی حکومت اقليم کردستان در گفت‌وگو با راديو زمانه واگذاری زمين به پژاک را رد کرد.

در‌‌ همان حال حکومت اقليم کردستان عراق نيز با صدور بيانيه‌ای ضمن تکذيب سخنان «مقام بلندپايه نظامی» ايران اعلام کرد، خبر واگذاری زمين به پژاک به قدری دور از واقعيت است که لازم به پاسخ‌گويی نيست.

به گزارش منابع خبری کردستان عراق، قرار است روز چهارشنبه هيأتی از مجلس کردستان به مناطق مرزی و مکان‌هايی که مورد حملات توپخانه‌های جمهوری اسلامی واقع شده است، اعزام و گزارش خود را به مجلس و دولت تقديم کنند.

تا کنون بيشتر احزاب و سازمان‌های سياسی کردستان عراق و برخی از احزاب کردستان ايران حملات توپخانه‌ای جمهوری اسلامی به مناطق مرزی را محکوم کرده‌اند.

از سوی ديگر، ۳۰۰ تن از روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی در نامه‌ای سرگشاده، خواهان «متوقف شدن حمله‌ نظامی جمهوری اسلامی و عقب‌نشينی نيروهايش از خاک کردستان» عراق شده‌اند.

اين فعالان کرد در نامه خود نوشته‌اند: «جنگی که حکومت آغاز کرده است منجر به کشتار تعداد زيادی از چريک‌های کُرد، سربازان ايرانی و مردم محلی خواهد شد.»