دانشگاه آزاد تهران در تماسی با مصطفی دانشجو، درویش گنابادی اعلام کرده که او دیگر حق ادامه تحصیل در رشته حقوق جزا و جرمشناسی را ندارد.
مصطفی دانشجو، وکیل پیروان دراویش گنابادی به کمپین بینالمللی حقوق بشر در ایران گفته که از سوی دانشگاه آزاد تهران روز شنبه ۳۰ اردبیهشت تماس گرفته و گفتهاند حراست دانشگاه او را اخراج کرده و او دیگر حق ادامه تحصیل ندارد.
بهگفته دانشجو، او فردای آن روز به دانشگاه مراجعه کرده اما مسئولان هیچ دلیلی برای این تصمیم خود ارائه ندادهاند.
مصطفی دانشجو دلیل اصلی این اخراج را گرایش او به درویشی و پیروی از طریقت دروایشی گنابادی دانست.
اخراج این درویش گنابادی یک روز پس از انتخاب حسن روحانی بهعنوان رئیس جمهوری ایران رخ داده است.
مصطفی دانشجو، وکیل پیروان دروایش گنابادی و از زندانیان سابق، دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی در دانشگاه آزاد تهران است. او بهمدت چهار سال به دلیل عقاید خود زندانی بود.
دانشجو در شهریور ۱۳۹۰ به همراه شش نفر از وکلای دراویش گنابادی و گردانندگان سایت مجذوبان نور، سایت خبری دراویش، بازداشت شد. اتهامات او «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی از طریق عضویت در فرقه دروایش گنابادی» عنوان شد و او به چهار سال زندان محکوم گردید. دانشجو در دوران محکومیت خود بارها در اعتراض به حکمش دست به اعتصاب غذا و سرانجام در سال ۱۳۹۴ با پایان حکماش از زندان آزاد شد.
زمانی که ما در مقطع راهنمائی و دبیرستان محصل بودیم (دهه 60 و 70) معلمهای وابسته به نهادهای مختلف، دروس ادبیات، دینی و قرآن و یا عربی تدریس می کردند.
در حین تدریس همیشه این حرف لق لقه دهانشان بود که در زمان طاغوت و سلاطین شاهنشاهی در تاریخ ایران، رعیت حق تحصیل نداشت و … چنین و چنان.
در همان زمان برادران و خواهران بزرگتر ما در مناطق کردنشین، از ادامه تحصیل در مقطع دانشگاه باز می ماندند. (کسانی که در آن زمان به دانشگاه رفته اند می دانند که گزینش چه سگی بود.)
و این دوره، دوره ریاست جمهوری آقای رفسنجانی بود!!!!!!!
در همین زمان بود، که افرادی که هم اکنون عنوان دکتر را یدک می کشند با پول مردم ایران در کشورهای خارجی ول می چرخیدند و نهایتا مدرکی می خریدند. (از انگلیسی حرف زدنشان همه چیز مشخص است) (مثلا در مجلس یا دولت شما می توانید به وفور بیابید چنین افرادی را).
هم اکنون پس از قریب به بیست سال از گذشت انقلاب، گزینش مقطع لیسانس برداشته شده، ولی هنوز هستند بسیاری از پذیرفته شدگان مقطع دکترا در شهرهای کردنشین که در گزینش رد شده اند. و این در حالی است که هیچ گونه سابقه سیاسی و حتی فعالیت مدنی هم نداشته اند.
حکومت دینی در این چهل سال مردم ایران را، به جز قشر خاصی که در خدمتش بودند، بد جوری نقره داغ کرد. و ریشه خود را نیز برای همیشه در دل مردم ایران سوزاند.
احمد / 23 May 2017