در پی تماس فرزندان رهبر جمهوری اسلامی ايران با خويشاوندان وی برای ديدار نوروزی با آيت‌الله علی خامنه‌ای، آن‌ها از اين کار سر باز زدند.

به گزارش تارنمای تحول سبز، خويشاوندان درجه يک آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران «به بهانه‌های مختلف» ديدار نوروزی با وی را نپذيرفته‌اند.

تحول سبز که اين خبر را به نقل از «يکی از اقوام نزديک آيت‌الله خامنه‌ای» منتشر کرده، نوشته است: «رابطه آيت‌الله خامنه‌ای با اقوام پدری و مادری خود که اغلب مقيم مشهد هستند پس از حوادث سال ۸۸ به شدت تيره شده است.»

اين گزارش می‌افزايد حتا دايی بزرگ وی که نام او «س. ع. م» ذکر گرديده به همراه همسر و پسرش به انگلستان پناهنده شده است.

اين دايی رهبر جمهوری اسلامی، در زمان رياست جمهوری آيت‌الله خامنه‌ای مدير تشريفات نهاد رياست جمهوری بود.

بر اساس اين خبر، وی پس از انتخابات بحث‌برانگيز دهمين دوره رياست جمهوری در ايران، به شکل علنی با دولت محمود احمدی‌نژاد مخالفت کرد و شعرهايی نيز بر عليه آن سرود و منتشر کرد و به همين خاطر نيز توسط دادستانی انقلاب احضار شده بود.

تحول سبز می‌افزايد: «همين امر هم موجب می‌شود که وی نهايتاً به همراه همسر و پسرش از ايران خارج شود و در انگلستان تقاضای پناهندگی کند.»

همچنين پس از انتخابات ۸۸ يکی از دايی‌زادگان آيت‌الله خامنه‌ای نيز بازداشت و به دو ترم تعليق از تحصيل محکوم شده است.

اين گزارش می‌افزايد: «سنت آيت‌الله خامنه‌ای برای ديدار با نزديکان و خويشاوندان در سفرهای نوروزی يا تابستانی به مشهد بدين صورت بود که فرزندان آيت‌الله خامنه‌ای، اقوام را برای صرف ناهار در يک روز تعطيل به کاخ ملک‌آباد ( که محل اقامت ايشان در مشهد است) دعوت می‌کردند. امری که پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ بی‌رونق شده بود و بسياری از اقوام در ديدار با رهبری انقلاب حاضر نمی‌شدند.»
 

تحول سبز نوشته است که امسال «تقريبأ اکثر اقوام درجه يک آيت‌الله خامنه‌ای» حاضر نشده‌اند تا در کاخ ملک‌آباد با وی ديدار کنند و همين امر هم موجب شد تا فرزندان آيت‌الله خامنه‌ای در تماس با خويشاوندان وی، تمايل آيت‌الله را برای ديدار با آن‌ها اطلاع دهند اما برخی از افراد حاضر به ديدار با ايشان نشدند.

آيت‌الله علی خامنه‌ای رهبر ۷۲ ساله جمهوری اسلامی، از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۸ برای دو دوره پياپی رئيس‌جمهور ايران بود و پس از مرگ آيت‌الله روح‌الله خمينی، رهبر انقلاب ايران، از طرف مجلس خبرگان به مقام رهبر نظام جمهوری اسلامی ايران برگزيده شد.

آيت‌الله خامنه‌ای که زاده مشهد است و دو دختر و سه پسر دارد در ميان خانواده و خويشاوندان خود حضور چهره‌هايی را که با سياست‌های حاکم مخالفت‌هايی داشته‌اند، تجربه کرده است.

از جمله هادی خامنه‌ای، برادرش، که بيشتر به اصلاح‌طلبان جمهوری اسلامی گرايش دارد و روزنامه‌های جهان اسلام و حيات نو که وی مديرمسئول آن‌ها بود توقيف شدند. هادی خامنه‌ای در انتخابات رياست جمهوری اخير از ميرحسين موسوی، يکی از نامزدهای اين انتخابات و از رهبران کنونی مخالفان حکومت، پشتيبانی می‌کرد.

همچنين شيخ علی تهرانی، همسر بدری حسينی خامنه‌ای، خواهر آيت‌الله خامنه‌ای، از مخالفان سرسخت نظام جمهوری اسلامی بود و در سال‌های نخست انقلاب ايران به سازمان مجاهدين خلق، از گروه‌هايی که به شکل مسلحانه با حکومت ايران مبارزه کردند، گرايش پيدا کرد.

شيخ علی تهرانی پس از انقلاب به عراق رفت و با سازمان مجاهدين خلق همکاری کرد اما پس از جنگ هشت ساله ايران و عراق، در سال ۱۳۷۴ به ايران بازگشت و به ۲۰ سال زندان محکوم گرديد اما بيشتر آن را در خارج از زندان و در بازداشت خانگی به‌سر برد.