فرانک والتر اشتاینمایر، وزیر امور خارجه پیشین آلمان در همان نخستین مرحله انتخاب رئیس جمهوری آلمان در مجمع فدرال این کشور بیشترین آرا را نصیب خود کرد.
رأیگیری مجمع فدرال آلمان یکشنبه ۱۲ فوریه / ۲۴ بهمن در محل پارلمان این کشور در برلین برگزار شد و اشتاینمایر ۶۱ ساله ۹۳۱ رأی از ۱۲۳۹ رأی نمایندگان را بهدست آورد.
فرانک والتر اشتاینمایر برای رئیس جمهوری شدن از پشتیبانی سه حزب حاکم دمکرات مسیحی، سوسیال دمکرات و اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن برخوردار بود.
او که از رهبران حزب سوسیال دمکرات آلمان بهشمار میرفت در سمت جدید خود باید مواضعی فرای احزاب سیاسی و در جهت منافع ملی اتخاذ کند.
کاندیداهای احزاب دیگر برای سمت ریاست جمهوری از بخت کمی برخوردار بودند. کاندیدای حزب چپها کریستف بوتِروِگه، پژوهشگر اقتصادی در زمینه فقر موفق شد ۱۲۸ رأی بهدست آورد. پس از او کاندیدای حزب راستگرای افراطی، «آلترناتیو برای آلمان»، آلبرشت گلازِر قرار گرفت که ۴۲ رأی کسب کرد. یک قاضی به نام الکساندر هولد که بهشکل آزاد در انتخابات کاندیدا شده بود ۲۵، و مارتین زونهبورن، کاندیدای حزب دزدان دریایی ۱۰ رأی بهدست آوردند.
بدین ترتیب اشتاینمایر با اکثریت بالا دوازدهمین رئیس جمهوری آلمان شد.
اشتاینمایر زمانی که وزیر امور خارجه آلمان بود مواضع سختی علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گرفت. با این حال چپهای آلمان بهدلیل ارائه برنامههای اقتصادی از سوی او در دوران صدراعظمی گرهارد شرودر که به اعتقاد آنها منجر به فقیرتر شدن اقشار کمدرآمد شد، با اشتاینمایر مخالف بودند.
مقام ریاست جمهوری در آلمان قدرت اجرایی ندارد و بیشتر تشریفاتی است.
هیچ کجا خبری از خودکشی گسترده نوجوان پناهنده در اتریش نیست کاش یک خبر هم از این خودکشیها که بخاطر رفتار نژاد محور پلیس اتریش میباشد مینوشتیت
مسعود کریمی زاده / 13 February 2017
خب همینه دیگه عزیزان پناهنده ، همون دولت های اروپایی ،حاکمان احمق و نوکر رو در جهان سوم روی کار آوردند که نفت و کارتون رو چپاول کنند و جوانان شود رو هم بشکل پناهنده تحقیر کنند،،شما بجای فرار و پناهندگی باید با حاکمانمان میجنگیدید
Omid / 13 February 2017