آيت‌الله علی خامنه‌ای، در ديدار با اعضای مجلس خبرگان «رفتارهای توهين‌آميز» را «خلاف شرع» دانست و از اکبر هاشمی رفسنجانی قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری‌های ايران صبح امروز رئيس و اعضای مجلس خبرگان با آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران ديدار کردند.

در اين ديدار آيت‌الله خامنه‌ای در مورد انتخابات اخير هيأت رئيسه مجلس خبرگان اظهارنظر کرد و ضمن قدردانی از اعضای مجلس خبرگان، به‌ويژه اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس پيشين مجلس خبرگان، گفت دشمنان جمهوری اسلامی انتظار داشتند ميان «خبرگان» اختلاف به‌وجود آيد اما با تدبير آنان اين مسئله به سود جمهوری اسلامی تمام شد.

وی با اشاره به رفتار هاشمی رفسنجانی در اين‌باره افزود: «با توجه به سابقه عقل و احساس مسئوليتی که هميشه در ايشان ديده‌ايم، انتظار همين رفتار را داشتيم.»
 

سه‌شنبه ۱۸ اسفند با کنار کشيدن اکبر هاشمی رفسنجانی از نامزدی رياست مجلس خبرگان، آيت‌الله محمدرضا مهدوی کنی با ۶۳ رأی موافق برای دو سال به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.
 

در دو هفته اخير طرفداران دولت و مخالفان هاشمی رفسنجانی تبليغات گسترده‌ای را عليه وی و به نفع آيت‌الله مهدوی کنی به‌راه انداختند.

طرفداران دولت با نزديک شدن انتخابات هیأت رئيسه مجلس خبرگان از «حذف» هاشمی رفسنجانی در اين انتخابات سخن گفتند.

در اين مدت موج حملات لفظی علیه هاشمی رفسنجانی نيز افزایش یافت.

آيت‌الله خامنه‌ای در بخش ديگری از سخنان خود «رفتارهای خلاف اخلاق» را از عوامل تصعيف جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: «فضای اهانت و هتک حرمت، مخالف اسلام، خلاف شرع و خلاف عقل سياسی است و موجب خشم خداوند می‌شود.»

وی افزود «بيان صريح و شجاعانه عقايد» بايد به‌دور از «هتک حرمت و اهانت و فحاشی» باشد.

رهبر جمهوری اسلامی گفت: «برخی جوانان بااخلاص، مؤمن و خوب، متأسفانه تصور می‌کنند اين‌گونه اقدامات وظيفه است اما اين رفتارها، دقيقاً خلاف و عکس وظيفه است.»

آيت‌الله خامنه‌ای به «برخی رفتارهای غيراخلاقی» در «بعضی نماز جمعه‌ها يا محيط های درس» اشاره کرد و تأکيد نمود که اين‌گونه رفتارها موجب «اختلاف و دودستگی» می‌شود.

وی در همين حال افزود: «برخی افراد، خدمات و تلاش‌های نظام، و زحمات شبانه‌روزی و مخلصانه مسئولان از جمله دولت‌مردان را با شنيدن يک خبر دروغ، زير سئوال می‌برند که اين رفتار هم خلاف است و بايد از آن پرهيز شود.»

به نظر می‌رسد اين سخنان رهبر جمهوری اسلامی ايران به موضوع حملات اخير طرفداران دولت عليه خانواده اکبرهاشمی رفسنجانی بازمی‌گردد.

چندی پيش فيلمی در يوتيوب منتشر شد که نشان می‌داد چند نفر در حال حمله لفظی عليه فائزه هاشمی رفسنجانی، دختر اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام هستند. اين فيلم بازتاب وسيعی در محافل سياسی ايران داشت و برخی از سايت‌های مخالف دولت حتا نام فرد اصلی توهين‌کننده را نيز منتشر کرده نوشتند که وی از فرماندهان بسيج است.

در پی اين اقدام علی مطهری، نماينده تهران در مجلس طی نامه‌ای به آيت‌الله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران از او خواست تا نسبت به اين «هتاکی و پرده‌دری‌ها» اقدام قانونی کند.

مطهری از رئيس قوه قضائيه خواست تا «افراد هتاک» شناسايی شوند و پس از اثبات جرم در دادگاه صالح، حکم‌شان، که وی آن را «٨٠ ضربه شلاق» دانست، در انظار عمومی اجرا شود.

آيت‌الله صادق لاريجانی نيز در واکنشی نسبت به اين موضوع گفت شعار و محاکمه در خيابان را که توسط عده‌ای معدود انجام می‌شود، تحمل نمی‌کند.

رئيس قوه قضائيه گفت:‌ «اگر ما به مسئول يا خانواده‌اش انتقادی داريم، هر کاری راه خود را دارد و اين به اين معنا نيست که در خيابان‌ها راه بيفتيم و اجازه داشته باشيم هر حرفی بزنيم.»
 

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی انقلاب تهران، دو روز پيش از شناسايی دو متهم به توهين نسبت به خانواده اکبر هاشمی رفسنجانی خبر داد.