معاون اول رئیس جمهوری ایران می‌گوید همه دستگاه‌ها و مسئولان نظام باید در مبارزه با فساد صادق باشند و بدون تعیین خط  قرمز با متخلفان در هر سطح و رده برخورد کنند.

corruption-fesad-mali

اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، مماشات و برخورد جناحی و دوگانه را بزرگترین آفت مبارزه با فساد خواند. او اعتماد مردم را مهم‌ترین سرمایه کشور خواند و گفت: «هیچ خطری همانند فساد نظام جمهوری اسلامی را تهدید نمی‌کند و دشمنان این نظام در تلاش هستند با بزرگ نمایی برخی تخلفات صورت گرفته اعتماد مردم را خدشه‌دار کنند.»

به گزارش ایسنا، جهانگیری با اشاره به موضوع دستمزدهای نامتعارف، اختلاس در صندوق ذخیره فرهنگیان عنوان کرد که مبارزه با فساد جز با شفافیت و کمک رسانه‌ها نمی‌تواند میسر شود. او از رسانه‌هایی که افکار عمومی را به  موضوع حقوق‌های نامتعارف حساس کردند، قدردانی کرد اما هم‌زمان خواست که رسانه‌ها از انتشار مطالب فاقد سند خودداری کنند.



محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه اما از ورود رسانه‌ها به برخی پرونده‌های ناتمام انتقاد کرد و انتشار مطالبی از زبان برخی مسئولان را موجب سردرگمی دانست.

در این جلسه که دوشنبه شب سوم آبان برگزار شده، وزير كشور و رييس كل سازمان بازرسي كل كشور هم در ارتباط با موضوع املاك نجومی شهرداری تهران و اقدامات صورت گرفته گزارش دادند.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور نیز روند رسیدگی به پرونده حقوق‌های نامتعارف و مدیران متخلف را در این نشست توضیح داد. طبق گزارشی که در این جلسه ارائه شد ۴۹۲ نفر از مدیران کلیه دستگاه‌های کشور مرتکب تخلف شده‌اند: «۳۹۷ نفر حقوق‌های متعارف دریافت کرده‌اند که در مجموع باید ۲۳ میلیارد تومان به خزانه بازگردانده شود.»

عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات کشور گفته که تا کنون ۱۰میلیارد تومان از این مبالغ پس گرفته شده و پرونده برای بازپس گیری کل این مبلغ در حال پیگیری است.

بیستم اردیبهشت ۹۵ احمد توکلی، نماینده تهران در مجلس نهم گفته بود آینده نظام را حمله نظامی، تحریم، تجاوز خارجی یا انقلاب مخملی تهدید نمی‌کند بلکه فساد سیستماتیک  تهدیدآمیز است . او در جلسه علنی مجلس گفت جامعه به نوعی همزیستی مسالمت‌آمیز با فساد و مفسدان تن داده است.

در همین زمینه