علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در دیدار جمعی از دانشجویان از رویه افراد درباره آنچه او فتنه ۸۸ میخواند انتقاد کرد و گفت «بر روی این موضوع حساس هستم».
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایلنا، آیتالله خامنهای عصر شنبه ۱۲ تیر در دیدار جمعی از دانشجویان مشخص کردن موضع در برابر اعتراضات سال ۸۸ را مهم دانست و از کسانی که ادعای حمایت از نظام دارند اما موضع خود را مشخص نمیکنند انتقاد کرد.
رهبر جمهوری اسلامی گفت: «مواضع من درباره فتنه سال ۸۸ کاملاً صریح است و بر روی این موضوع حساس هستم و ملاک هم، عدم حمایت از کسانی است که سردمدار فتنه بودند و یا از آن سوءاستفاده کردند و تاکنون نیز اعلام تبری نکرده اند».
میرحسین موسوی و مهدی کروبی به همراه زهرا رهنورد به اتهام «سران فتنه ۸۸» از بهمنماه سال ۱۳۸۹ در حصر خانگی به سر میبرند. در هفت سال گذشته رهبر جمهوری اسلامی ایران و جریانات نزدیک به او بارها از اعتراضات ۸۸ به عنوان «فتنه» یاد کردند و کسانی که موضعگیری روشنی در این باره نداشتند را «ساکتین» خواندند.
این سخنان علی خامنهای در پاسخ به یکی از دانشجویان حاضر بود که به موارد «تبعیض» و زیر پا گذاشتن قانون اساسی در ایران و نحوه برخورد با مخالفان انتقاد کرد. محمدعلی کامفیروزی، دانشجوی دکتری حقوق جزای دانشگاه تهران خطاب به رهبر جمهوری اسلامی گفت که حصر موسوی، رهنورد و کروبی که بدون ذکر نامشان از آنها به عنوان «پارهای از مسئولین سابق نظام» یاد کرد، بر اساس اصول ۳۰، ۳۶، ۳۷ و ۳۹ قانون اساسی «غیرقانونی است».
رهبر جمهوری اسلامی ایران همچنین درباره مخالفت با رهبری گفت که منظور از دفاع از نظام، دفاع از رهبری نیست، «بلکه دفاع از مجموعه ارزشهای در هم تنیدهای است که انقلاب با تکیه بر آنها به رشد و بالندگی خود ادامه میدهد».
خامنهای برهم زدن هر اجتماع و مجلسی را «مضر» و «بیفایده» خواند و گفت که «در مواقع لازم» باید با تشکیل اجتماعات و جلسات، «حرف خود را در قبال اجتماعات مخالف به گوش دانشجویان رساند».
برجام ۲ و مذاکره با غرب
رهبر جمهوری اسلامی بر ادامه دشمنی نظام با غرب تأکید کرد و گفت تنها دو راه وجود دارد، «یا جمهوری اسلامی به آنچنان قدرت و توانایی دست یابد که طرف مقابل جرأت تعرض نداشته باشد یا اینکه جمهوری اسلامی هویت اصلی خود را از دست بدهد و یک ظاهر بیجانی از آن باقی بماند».
او در ادامه گفت: «بنده توسعه غربی را به هیچ وجه قبول ندارم چرا که پایهها و مبانی آن غلط است و به همین علت، «گفتمان پیشرفت اسلامی ایرانی» را مطرح کردهایم».
خامنهای انقلاب اسلامی را «انقلاب عقلایی» خواند و گفت بر این اساس کسانی که معتقدند برای پیشرفت ایران باید به غرب پناه برد، «عقل خود را باختهاند».
او همچنین تأکید کرد که ایران بر سر مسأله سوریه با آمریکا مذاکره نخواهد کرد زیرا هدف اصلی آمریکا «قطع حضور ایران در منطقه» است.
رهبر جمهوری اسلامی از آغاز اجرای برجام بارها آمریکا را به عنوان یکی از شش کشور طرف این پیماننامه به «بدعهدی» و مانعتراشی متهم کرده است. او سهشنبه ۲۵ خرداد در دیدار با سران سه قوه و کارگزاران و مدیران ارشد نظام آمریکا را «بد ذات» خواند.
او همچنین گفته است که جمهوری اسلامی در نقض برجام پیشقدم نخواهد بود اما اگر تهدید نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مبنی بر پاره کردن برجام عملی شود، آن را «آتش خواهد زد».
ضحاک هم از این که می دید جوانان ایرانی زنده اند و مغزشان خوراک مارهای روی شانه هایش نشده احساس ناراحتی می کرد و به این موضوع حساس بود .خامنه ای خود ضحاک هست و مارهای روی شانه هایش سپاه و بنیادهای مافیایی اقتصادی و آستان قدس رضوی و اطلاعات سپاه و حزب الله و بشار اسد هستند و از خوردن مغز جوانان ایران و سوریه ارضا نمی شوند و تشنه ی خون و مغز تمام خاورمیانه است .این فرتوت متوهم و پارانویید که سرشار از عقده های روحی و جنسی است و مغزش پر از جهالت های پوسیده ی عصر شترچرانی ، از ذلت و بدبختی تک تک ایرانیان و مردم سوریه و خاورمیانه لذت می برد ، کسی که ذلت و خواری را به جان خریده و عمری در چهارچون بردگی قوانین وحشیانه ی عصر شترچرانی به خودتخریبی مشغول بوده حالا با مشتی بیمار از جنگ برگشته که همگی درگیر سندرم اضطر اب پس از سانحه (به صطلاح عامیانه موجی ) هستند و جماعتی خودآزار و دیگرآزار به جان ملتی افتاده اند که بخاطر فرهنگ ایرانی و مدرنیسم ایرانی چندان در گنداب خرافات فرو نرفته بودند .مرگ او و امثال او مثل مرگ ضحاک و باقی سفاکان ضدانسان مثل صدام و هیتلر و استالین و … باعث شادی مردم بدبختی کشیده است .
اردلان / 03 July 2016
آنقدر حساس باش تا از این حساسیت ( بترکی )
البته همه دیکتاتور ها همینطورند و معلوم است که این دیکتاتور هم شبها خواب ندارد و ترس و وحشت ، از قیام و سرنگونی نظام پوسیده اسلامی ، سراسر وجودش را در بر گرفته است .
همین حرفها و ابراز نگرانیها نشان می دهد که جنبش اعتراضی ملت ایران هنوز زنده و پاینده است .
بهنام / 03 July 2016
ایشان در باره تقلب در انتخابات سال 88 حساس نیست در باره کشتار سال 88 حساس نیست در باره تجاوز و شکنجه سال 88 حساس نیست . اما در باره حمایت از جنبش های مسلح که در صدد گسترش شیعه گری تمامیت خواه هستند حساس است . ا ایشان از نفوذ “ایران ” سخن می گوید اما در حقیقت هدف گسترش جنبش تمامیت خواه اسلامی به سراسر عالم است حتی در کشور های دوست نیز رهبری حکومت تمامیت خواه اسلامی ایران و دستگاه های تحت قیمومیت او به جای حمایت از دولت ان کشور ها از جنبش های مسلح شیعی حمایت می کند ! تا زمانی که حاکمیت ایران بدل به حکومتی عادی نشود سرکوب سیاسی اجتماعی و واگذاری اقتصاد به پلیس سیاسی سپاه پاسداران ادامه دارد ودر خارج نیز بجای دیپلماسی – شعار و مسلح کردن جنبش های شیعی ادامه خواهد یافت .سردار سلامی معاون سپاه پاسداران گفت ” حکومت ما هرگز به حکومتی عادی بدل نخواهد شد و ما اجازه نخواهیم داد طرح عادی شدن حکومت اسلامی در مخیله کسی هم نفوذ کند ” جمهوری اسلامی ایران حکومتی “ویژه – در فلسفه سیاسی ” با ساختار دو گانه رهبری جنبشی و دولت بورکراتیک است . رهبری جنبشی مدام می کوشد شیوه های بورکراتیک مبتنی بر قوانین موضوعه کشوری را واپس زند و کل حکومت را به شکل جنبش اداره کند . بر کشیدن احمدی نژاد یکی از اخرین ترفند ها برای تغییر دستگاه های بورکراتیک دولت ودر اختیار گرفتن کامل انها به سود جنبش شیعه گری امام زمانی تحت زعامت ایت الله خا منه ای بود ! فراخواندن مدام برخی از مردم همچون همین جمع کردن اذناب بسیج دانشجوییی و سخن گفتن برای انان نیز از مصادیق شکل جنبشی حکومت است . در حکومت های تمامیت خواه و شبه تمامیت خواه همچون حکومت اسلامی ایران سخنان رهبر ” فرمان های ” جنبش محسوب می شوند
شاهد / 03 July 2016
افشای اسرار پشت پرده خمینی و دموکراتهای آمریکا
….وعدههای خمینی به دولت کارتر مفصل و مشخص بود. از جمله بنا بر یک سند به واشنگتن پاسخ میدهد که جمهوری اسلامی شیرهای نفت را به روی غرب نخواهد بست…
در یکی از اسناد سازمان سیا حکایت شده که نیم قرن پیش یکی از علمای قم که در شمال تهران در حبس خانگی بوده، به دور از چشمان ساواک، با دولت آمریکا تماس میگیرد.
آیتالله دربند از مراجع بزرگ آن زمان ایران نبود ولی شدیدتر از همه آنها “انقلاب سفید” شاه را می کوبید؛ برنامه اصلاحات اقتصادی – اجتماعی بحث برانگیزی که به زن ایرانی حق رأی داد و زمینهای بسیاری از فئودالها را بین رعیتها تقسیم کرد.
مخالفان شاه، اصلاحاتش را ترفندی عوامفریبانه میخواندند. آیتالله، اما، فریاد میزد که اسلام در خطر است.!
او عید نوروز ۱۳۴۱ را عزای ملی اعلام کرد چون “دستگاه جابر در نظر دارد تساوی حقوق زن و مرد را تصویب و اجرا کند.”!
یک سال بعد هم در خطبهای شدیداللحن که به دستگیریاش منجر شد دین و ایمان شاه را زیر سوال برد و عامل اسرائیل خطابش کرد ولی علیه حامی اصلی او، آمریکا، حرفی نزد.!
اما روحانی مورد اشاره در سند سری “اسلام در ایران” سازمان سیا که کسی جزخمینی نبود، بعد از چند ماه حبس در زندان قصر و حصر در قیطریه تهران در نیمه آبان ۱۳۴۲ بی سر و صدا به دولت جان اف کندی پیام میدهد تا حملات لفظیاش سوء تعبیر نشود زیرا او از منافع آمریکا در ایران حمایت میکند.!
خمینی در آستانه بازگشت به ایران درباره نظریه ولایت فقیه خود حرفی نمیزد. به آنهایی هم که قدری به نیاتش مشکوک بودند و میپرسیدند آیا ما در انقلاب از زیر چکمه استبداد به زیر نعلین استبداد خواهیم رفت میگفت: “شما اگر حکومت اسلامی را ببینید خواهید دید که دیکتاتوری اصلا در اسلام وجود ندارد.”!!
nader / 03 July 2016
شما مزدوران انگلیسی وطن فروش اگه ساکت با شید همه چی تو ایران درست میشه.
شما برای وطن چه کار کردین؟چطور این همه تحقیر از طرف حاکمان غرب تحمل میکنید؟!!
مهدی سروش / 03 July 2016
من نه جیره خور نظام هستم نه بدهکار به شما.شغلم معلمی است.با زحمت امورات زندگی رو می گذرانم.
اروپا و آمریکا رو و… دوست دارم.ولی هیچوقت اجازه نمیدم کسی ایرانو ایرانی رو تحقیر کنه.
اما بدانید داعشو غربیا پرورش دادن.بها دادن.تاوانشو پس میدن.
مهدی سروش / 03 July 2016
اما چگونه حساسیتی ؟ رویاروی با واقعیت؛ حقارت؛ خشم و غضب؛ کینه و دشمنی؛ انقامجویی؛ ضعف و ذلالت و یا همگی این حساسایتها ؟
میرضا رضا / 03 July 2016
مثالی معروف است که می گویند شاهد از غیب می رسد . در بالا کامنت اول دوستی در خصوصیات جماعتی گفت که سرشار از کینه هستند و شاریر در کتاب ” ادمک گوش کن ” ترجمه شده به فارسی خصوصیات این افراد را بر می شمرد .. این جماعت که نمونه فردی ان در شخصی به نام مهدی سروش بروز کرده است ابتدا با فحاشی و مزدور خواندن دیگران اغاز می کند سپس سعی می کند اتهام مزدوری حکومت را از نام خود بردارد و درحالیکه از عشق خود به اروپا و امریکا می گوید دیگران را مزدور می نامد . کامنت ایشان از خصوصیت زیر برخودار است .الف : ابتدا بدون خواندن متن از اینکه کسی در گوشه ای با اربابش نقدی کرده است براشفته می شود و همچانکه در بالا گفتم سخنان ایت الله خامنه ای را فرمان جنبش حس می کند به دیگران تهمت مزدوری می زند . ب: سپس حس می کند که سخن گفتن به شیوه رهبرش شاید برخی را تشویق کند تا او را ذر صف “مزدوران حکومتی” قرار می دهد باز می گرددکه با قسم و ایه ثابت کند کارش معلمی است و “مزدور” حکومت اسلامی نیست و چه بی ابرویی برای حکومت و پیروزی برای ناقدان ان که حتی هواداران و مزدوران حکومت نیز از ان تبری می جویند اما سپس ایشان می اندیشد که با گفتن شغل خود که معلمی است بدل به انسانی نیک می شود . اما نمی فهمد که در صف هواداران حکومت های تمامبت خواه که حاضر به ادمکشی برای حکومت بوده اند معلمان بسیار بوده اند . یکی از این معلمان به نام پرورش متهم به ترغیب برای اتش زدن سینما رکس ابادان بود بود . هانا ارنت در آیشمن در اورشیلم از بی مقدار شدن شر سخن می گوید و از ادمهای ساده ای که قادرند دست به جنایت بزنند . مهدی سروش اگر می توانست مخالفان نظام را به رگبار می بست . اما در پایان دو سوال از ایشان البته اگر ایشان قادر باشند با ارامش پاسخ دهند ا: ما می پذیریم داعش را اروپا و امریکا درست کردند پس چرا داعش همه احکام اسلام را اجرا می کند و اایا این احکام نادرست است ؟ یا از هزاران سال پیش اسلام نیز ساخته امریکا و اروپا بود ؟ب: لیشان که خود را معلم می داند چگونه قادر است دانش اموزان را تربیت کند که با روحیه نقد به جهان بنگرند در حالیکه خود قادر به پاسخ دادن به نقد نیست و زبان به تهمت به دیکراانی برا می کند که نقد می کنند . نقدی که امروز در پاکستان نیز در باره حاکمان براحتی انجام می شود ؟
شاهد / 03 July 2016
وای به حال بچه هایی که با بینش و ادبیات سخیف چنین ( معلمی ) بخواهند آینده ساز ایران باشند !
البته اگر شغل خود را ( دروغ ) عنوان نکرده باشند ، من که بعید می دانم هیچ معلمی اینگونه صحبت کند .
بهنام / 03 July 2016
خمینی به اعتراف خود هیچ احساسی نداشت و یا به عبارتی ساده از حیات بهره ای نبرده و زنده مرده ای بود. خامنه ای هم فقط به فتنه ۸۸ حساسیت نشان میدهد که یعنی چون خمینی از حیات ساقط است و مرده ای است که تنها به شوک الکتریکی فتنه ۸۸ حساسیت نشان میدهد! پس وای برملتی که رهبرانش اینچنین باشند!
رهبر / 03 July 2016
خامنه ای بعد از انفجار بمب در برابر صورتش به قول مردم عادی موجی شده و بقول متخصص ها از “اختلال سندرم استرس بعد از تروما” رنج می بره. او آدمی است مضطرب که هیچ اعتمادی به محیط اطرافش نداره و هذیان ها و توهمات متعددی هم بر اضطراب او سوار شده اند. قیام قشر داناتر و با سوادتر مردم ایران در سال 88 که مشخصاٌ او را به عنوان عامل مصیبت های مردم ایران هدف و مخاطب قرار داد از آن انفجار هم برای تعادل روانی او بدتر است. خودش می داند که اینک ممکن است اقلیتی در بین عوام پاپتی سنگ ولایتش را به سینه بزنند ولی اکثریت نخبگان و افراد فهیم این کشور او را دشمن درجه یک آزادی، استقلال و رفاه ایران می دانند. او امروز با همین زهری که در اندیشه دارد به “دشمن مردم” تبدیل شده. او اکنون پریشانی و جنون خود را واقعی تلقی می کند و بر خلاف مجنونهای عادی ابایی از نمایش درجه بیماری خود در ملاء عام ندارد.
سیما / 03 July 2016
به دزدی.وداختلاس ووغارت ثروت کشور و دادن ثروت کشور و ملت به جنایتکاران لبنانی و سوری و عراقی و به خاک سیاه فلاکت فقر ودبدبختی مردم کشور.به حقوقهای چندصد ملیونی..به حقوق کارگری ماهی 800 هزار تومن..به سقوط ارزش پول ملی.به اعتیاد..به فساد گسترده فزاینده..به فقر نابودکننده و ناتوانی و بوپولی و فقر مردم..به شلاق خوردن و زندانی شدن کارگرای بدبخت و نگون بخت چی؟؟؟؟؟؟به اونا هم حساس هستند ایشون..
ایران ویران / 04 July 2016