قطعنامهای که مجلس آلمان درباره کشتار ارامنه در زمان دولت عثمانی صادر کرد و آن را «نسلکشی» دانست برای نمایندگان ترکتبار بوندستاگ که به آن رأی مثبت دادند گران تمام شد. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه به آنها حمله کرد و آنها بارها مورد تهدید قرار گرفتند. پلیس آلمان این نمایندگان پارلمان را تحت حفاظت خود قرار داد.
۱۱ نماینده ترکتبار بوندستاگ در روزهای اخیر بارها تهدید به مرگ شدند و مورد توهین قرار گرفتند.
مقامات پلیس برلین در نشست ویژهای تصمیم گرفتند که از جان نمایندگان ترکتبار پارلمان حفاظت کنند.
توماس دو مزیر، وزیر کشور آلمان در این باره گفت: «تهدید نمایندگان ترکتبار غیرقابل قبول است. رئیس پارلمان روز پنجشنبه سخنان درستی ایراد کرد و مطمئناً لازم باشد تدابیر امنیتی اتخاذ خواهد شد.»
نوربرت لامرت، رئیس پارلمان آلمان پنجشنبه ۹ ژوئن / ۲۰ خرداد در سخنان تندی حملات اردوغان به نمایندگان ترکتبار پارلمان آلمان را رد کرد. لامرت گفت: «فکر نمیکردم در قرن بیستویکم رئیسجمهور منتخب یک کشور انتقاد خود از نمایندگان منتخب پارلمان آلمان را با ابراز تردید درباره تبار ترک آنها و آلوده خواندن خونشان بیان کند.»
او همچنین اتهام «زبان گویای تروریستها» به نمایندگان ترکتبار پارلمان را نیز رد کرد.
اردوغان در انتقاد از نمایندگان ترکتبار بوندستاگ گفته بود خون این افراد آلوده است و باید مورد آزمایش قرار گیرد. او همچنین آنها را به همدستی غیرمستقیم با تروریستها متهم کرده بود.
وزیر کشور آلمان همچنین افزود: «۳.۵ میلیون نفر با تبار ترک در آلمان زندگی میکنند اما من تأکید میکنم که آنها همسایگان خوب و بخش مهمی از جامعه ما هستند. تندروها و خلافکارها اندکاند.»
پارلمان آلمان پنجشنبه دوم ژوئن / ۱۳ خرداد با اکثریت مطلق و تنها با یک رأی مخالف و یک رأی ممتنع «نسلکشی» ارامنه در ترکیه، در زمان امپراتوری عثمانی را بهرسمیت شناخت.
دولت ترکیه کشتار ارامنه را بهعنوان «نسلکشی» بهرسمیت نمیشناسد چرا که به اعتقاد این دولت در کشتار اوایل قرن بیستم، ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار ارمنی جان خود را از دست دادهاند و این تعداد تلفات «نسلکشی» محسوب نمیشود. ترکیه میگوید کشتار ارامنه سازماندهیشده نبود و در جریان جنگ چنین کستارهایی رخ میدهد. اما ارامنه میگویند در سال ۱۹۱۵، یکونیم میلیون ارمنی توسط ترکها کشته شدهاند و این کشتار «نسلکشی» بوده است چرا که به شکل برنامهریزیشده انجام شده است.
بیشتر بخوانید:
ظهور تردوغان دل سکولاردموکراسی نوپای ترکیه، نشان داد چقدر افراط گرایی اسلامی خطرناک است. محمد مرسی با سوزاندن فرصت ازادی و دموکراسی در مصر و مشابهاش در دیگر کشورهای بهار رعبی، نشان داد این کشور اسلام زده، حالا حالا باید نسل بسوزانند و فرصت از دست بدهند تا بالخره مردم یا کلا بی دین شوند یا اسلام تغییر ماهیت دهد.
azadi / 12 June 2016
دیکتاتور تازه به دوران رسیده اسلامی باز هم چرندیاتی بر زبان آورد ، تا یک بار دیگر به جهانیان ثابت کند که هر ننه قمر تازه به دوران رسیده اسلام گرا ، فقط با زبان خشونت و نحکم حرف زده و در توهم خدایی و حکومت چاودانه بر مردم به سر می برد .
بهنام / 12 June 2016