معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفته: «افرادی که نشانه‌های فمنیست را اشاعه می‌دهند در واقع نشانه گروه‌های حامی سقط جنین یا به تعبیر صحیح‌تر کشتار عامدانه کودکان را ترویج می‌کنند.»

اشاره او به ترانه علیدوستی بازیگر ایرانی است که تازگی از جشنواره فیلم کن برگشته و در کنفرانس مطبوعاتی، سمبل تاتو شده فمینیسم بر ساعدش، خبر ساز شده است.

taraneh alidoosti

مهرانگیز روح‌افزا گفته: «سقط جنین مورد نظر این گروه که یک بازیگر سینما هم با نشان دادن علامت آنها، حمایت خود را از این گروه اعلام کرده است، چیزی جز قتل عام کودکان برای کسب لذت‌های دنیوی توسط مادران بی‌مسئولیت نیست.»

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان در ادامه گفته: «این چه حمایتی است و مگر کودک پیش از تولد حق حیات ندارد؟ در ایران حق سقط جنین نداریم مگر با نظر پزشکی قانونی و در شرایطی که کودک دارای بیمارهای ویژه یا نگه داشتن فرزند برای مادر خطرناک باشد.»

در بین عکس‌های نشست خبری فیلم «فروشنده» در تهران، عکسی از ترانه علیدوستی منتشر شد که روی دست چپ او یک طرح تاتو با سمبل فمینیستی دیده می‌شد. در حالی که برخی از کاربران این شبکه، با انتشار عکس‌های دیگری از این بازیگر، عکس منتشر شده با تاتو را ساختگی و فتوشاپ می‌دانستند، این بازیگر در صفحه توئیترش، چنز پست گذاشت و موضوع را تایید کرد.

ترانه  علیدوستی نوشت: «بله، من یک فمینیست هستم» و سپس پست یک‌سال پیش خود را درباره «فمینیسم» در صفحه اینستاگرامش دوباره منتشر کرد.

با اینکه ارتباطی بین فمینیست بودن علیدوستی و حمایت او از حق سقطجنین در این پست‌ها دیده نمی‌شود، مهرانگیز روح افزا خواهان ورود قوع قضاییه به این موضوع شده و گفته: «قوه قضاییه باید حتما به این موضوع ورود کند زیرا کسی حق ندارد از یک گروه که رفتاری خلاف انسانیت و شرع را تبلیغ می‌کند به این شکل حمایت کند. نباید اجازه داد این افراد در فرهنگ ما نفوذ کنند.»

او با اشاره به محدودیت‌های سقط جنین از نظر شرعی و از نظر قانونی در کشور گفته که حتی از نظر پزشکی هم دلایل بسیاری برای زیان بار بودن سقط جنین برای مادران وجود دارد و مادرانی که فرزند خود را سقط می کنند، دچار افسردگی می شوند.

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان، رفتار ترانه علیدوستی را  خارج از چارچوب آزادی بیان خوانده؛ «چون تبلیغ علنی خلاف قانون و شرع به شمار می‌رود.»

او گفته: «ما کرسی‌های آزاداندیشی یا مراکز علمی تخصصی را داریم که افراد می توانند نظرات خود را در آنجا اعلام کنند اما این یک فعالیت ترویجی و تبلیغاتی است. کجای جهان یک بچه باید کشته شود تا مادر او بتواند به لذت‌های خود مشغول باشد؟»

روح افزا معتقد است که از نظر اسلام فرقی بین کشتن فرزند پس از تولد با زمانی که در بدن مادر است وجود ندارد و این عمل به مثابه قتل است و حکم قصاص دارد: « معتقدم این رفتار حتی فمنیستی هم نیست بلکه در کوتاه مدت به نفع مردان و در بلندمدت به ضرر کل جامعه است.»

شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در تیر ۱۳۶۷ تاسیس شد سیاستگذاری و برنامه ریزی کلان، در مسایل فرهنگی و اجتماعی زنان و ایجاد هماهنگی‌های لازم در این امور از برنامه‌های این شورا اعلام شده‌است.

طرح جامع عفاف از مصوبات این شورا بوده‌است که در فروردین ۱۳۸۲ در دوران ریاست جمهوری خاتمی و ریاست خاتمی بر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد ولی پس از روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد به دستگاه‌ها ابلاغ شد. بر اساس این طرح پلیس حق تعیین پوشش مردم را یافته‌است.

طرح ارتقای امنیت اجتماعی و آیین نامه اجرایی اصول و سیاست‌های بهینه سازی حضور زن در سینما هم از سوی دولت احمدی نژاد با استناد به مصوبات این شورا اجرا شد.