داریوش دیودیده، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید که ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی این استان تعطیل شده‌اند.

vahed-e-sanati-2

داریوش دیودیده، سه‌شنبه ۳۱ فروردین به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت که در استان کهگیلویه و بویراحمد ۷۴۰ واحد صنعتی و تولیدی وجود دارد که از این تعداد ۵۴۰ واحد فعال است.

به‌گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد، برای فعال شدن مجدد این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه لازم است.

او در مورد دلایل تعطیلی این واحدهای تولیدی و صنعتی جزئیاتی اعلام نکرد اما سهراب بنام، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد چند روز پیش گفته بود که «کمبود نقدینگی، فقدان بازار، تأمین مواد اولیه، نداشتن توجیه اقتصادی، اختلاف شرکا و مسایل مدیریتی» از مهم‌ترین دلایل تعطیلی و فعال نبودن واحدهای صنعتی این استان است.

بیشتر بخوانید:  ۴۰درصد واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شدند

جبار کیانی، رئیس اتاق بازرگانی یاسوج نیز هفته گذشته گفته بود بیش از ۶۲ درصد از واحدهای صنعتی تولیدی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل هستند. به‌گفته او، روند فعالیت‌های تولیدی و صنعتی این استان «نگران‌کننده» است.

بر پایه گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی جمهوری اسلامی ایران، کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست درآمد سرانه با احتساب نفت را در اختیار دارد در حالی که بدون احتساب درآمدهای نفتی بیست‌ونهمین استان ایران در درآمد سرانه است.

پیش از این نیز گزارش‌هایی در مورد تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی برخی استان‌ها از جمله مازندران و لرستان منتشر شده بود.

دلیل عمده تعطیلی این واحدهای صنعتی و تولیدی «رکود اقتصادی» اعلام می‌شود.