محمدحسین رفیعی، عضو شورای فعالان ملی ـ مذهبی و استاد بازنشسته دانشگاه تهران که هم‌اکنون در بند هشت زندان اوین در حبس است در یادداشتی از عملکرد دادستانی تهران در مورد پرونده‌اش انتقاد کرد.

محمدحسین رفیعی
محمدحسین رفیعی

محمدحسین رفیعی در روز سه‌شنبه ۲۶ خرداد / ۱۶ ژوئن سال جاری توسط نیروهای امنیتی در یکی از خیابان‌های تهران بازداشت شد.

بیشتر بخوانید: بازداشت محمدحسین رفیعی با دستور مستقیم دادستان تهران

به گزارش تارنمای ملی – مذهبی رفیعی در یادداشت خود که با عنوان «دادستان تهران به‌جای “داد”ستانی، بی دادگری پیشه کرده است» منتشر شده است، از پرونده‌سازی علیه خود توسط وزارت اطلاعات و دادسرای اوین خبر داده است.

به نوشته محمدحسین رفیعی، در  شهریور ۱۳۹۲ بازپرس شعبه دو اوین به دلیل فقدان مستندات قرار منع تعقیب او را صادر می‌کند؛ اما بار دیگر، وزارت اطلاعات، در تیرماه ۱۳۹۳ از دادستان تهران مجوز بازرسی منزل شخصی او را «بدون مستندات قانونی» می‌گیرد.

رفیعی گفته است این پرونده‌سازی به کمک دادستان تهران انجام و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی حکم شش سال زندان او را صادر می‌کند.

محمدحسین رفیعی همچنین به ورود چندباره وزارت اطلاعات به پرونده‌اش خبر داده است. از جمله گرفتن مجوز بازداشت غیرقانونی از دادستان تهران که مربوط به پرونده سال ۱۳۸۲ او می‌شود؛ همین‌طور احضار تلفنی به دایره اجرای احکام زندان اوین در ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ و درنهایت در ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ که بدون حکم بازداشت می‌شود.

به نوشته او، معاونت حقوقی عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، در نامه‌ای با صراحت نوشته است که «این حکم شامل مرور زمان شده و زندانیان باید آزاد شوند».

اشاره معاونت حقوقی دادستان تهران به حکم صادره در سال ۱۳۸۲ بوده که به استناد آن برخی از فعالان ملی مذهبی را بازداشت کرده‌اند.

رفیعی افزوده است که با گذشت دو ماه از این اظهارنظر؛ دادستان تهران همچنان از صدور حکم آزادی او سرباز می‌زند.

همچنین این فعال ملی ـ مذهبی در نامه کوتاه دیگری خطاب به دادستان کل کشور، ابراهیم رئیسی نوشته است: «از ۲۶ خرداد ۹۴ به‌طور غیرقانونی در زندان هستم. چه کسی پاسخگوی این قانون‌شکنی آشکار می‌باشد؟»

پیشتر شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، حسین رفیعی را در مجموع به شش سال حبس و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب و فعالیت رسانه‌ای و مطبوعاتی محکوم کرده است.

حسین رفیعی در اسفند ۱۳۷۹ نیز به همراه سایر نیروهای ملی – مذهبی با اتهام براندازی در حدود شش ماه در بند ۵۹ اطلاعات سپاه زندانی بود.