رسانه‌های طرفدار دولت، حسن قاضی‌زاده هاشمی را به رقابت با حسن روحانی و تبانی با جبهه پایداری متهم کرده‌اند. روح‌الله حسینیان، نماینده مجلس نسبت به تخریب وزیر بهداشت هشدار داد. در این میان خصوصی‌سازی بهداشت و درمان ایران در قالب طرح «تحول نظام سلامت» همچنان ادامه دارد.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر جبهه پایداری در کابینه روحانی؟
حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر جبهه پایداری در کابینه روحانی؟

روح‌الله حسینیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی که خبرگزاری تسنیم با او انجام داده، رسانه‌های اصلاح‌طلب را به تخریب حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت و درمان متهم کرد و پس از ستایش از خدمات او در دولت یازدهم گفت:«اصلاح‌طلبان با هر فردی که می‌خواهد با ارائه خدمات دل مردم را خوش کند، مشکل دارند.»

حسینیان که از مقامات امنیتی جمهوری اسلامی بوده از وزیر بهداشت به عنوان «افتخار دولت روحانی» یاد کرد و گفت: «سیاسی‌کاری اصلاح‌طلبان تنفرآمیز است.»

او رسانه‌های طرفدار دولت را تلویحاً تهدید کرد و گفت: «مردم به تخریب وزیر بهداشت واکنش نشان می‌دهند.»

حسینیان همچنین خاطرنشان کرد که مجلس شورای اسلامی به طور «یکپارچه» از وزیر بهداشت حمایت می‌کند.

دورخیر برای رسیدن به «پاستور»

 طرح صفحه اول «آرمان امروز»
طرح صفحه اول «آرمان امروز»

از آغاز کار دولت تاکنون از حسن قاضی‌زاده هاشمی به عنوان وزیر جبهه پایداری در دولت روحانی یاد شده است. دعوا بین اصلاح‌طلبان و طرفداران جبهه پایداری این بار بر سر وزیر بهداشت وارد مرحله تازه‌ای شده است.

روزنامه «آرمان امروز» که گفته می‌شود به حلقه هاشمی رفنسجانی تعلق دارد، در شماره سه‌شنبه ۷ بهمن خود، وزیر بهداشت را متهم کرد که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ با حسن روحانی رقابت کند. «آرمان امروز»، حسن قاضی‌زاده هاشمی را با علی اصغرخان مؤدب‌الدوله، وزیر بهداشت در دولت سید ضیاءالدین طباطبایی مقایسه کرد و این مدعا را در میان آورد که قاضی‌زاده هاشمی به جای آنکه به فکر درمان و بهداشت مردم باشد، از امکانات و نفوذش در وزارت بهداشت بهره می‌گیرد که در آینده به ساختمان «پاستور» راه پیدا کند.

روزنامه «آفتاب یزد» هم در گزارشی که در صفحه اول شماره ۶ بهمن خود منتشر کرد، از تلاش‌های پشت پرده جبهه پایداری برای جذب حسن قاضی‌زاده هاشمی خبر داد.

پیمان جبلی دی‌ماه سال جاری به معاونت سیاسی صدا و سیمای جمهوری اسلامی منصوب شده است. او مدیر شبکه العالم و مدیر رسانه‌ای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در زمان سعید جلیلی بود‌ و به جبهه پایداری تعلق خاطر دارد. «آفتاب یزد» خبر داده است که ظاهراً جبهه پایداری با همراهی صدا و سیما و برخی مخالفان دولت برنامه‌های سیاسی مفصلی برای «شاگرد اول» کابینه در نظر گرفته‌اند.

کنایه «شاگرد اول» کابینه به تبلیغات گسترده‌ رسانه‌های نزدیک به جبهه پایداری پیرامون خدمات وزیر بهداشت نظر دارد. روغن پالم، برنج‌های آلوده، سونامی سرطان، انفعال وزارت بهداشت در بحران آلودگی هوا از انتقاداتی‌ست که مخالفان وزیر بهداشت مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: تهدید امنیت و سلامت غذایی شهروندان ایرانی

خصوصی‌سازی بهداشت و درمان

از زمانی که روحانی، حسن قاضی‌زاده هاشمی را به وزارت بهداشت منصوب کرد، وزیر بهداشت همواره با این اتهام مواجه بوده که آیین‌نامه‌ها و مقررات را بر اساس منافع شخصی خود در بخش خصوصی تعیین می‌کند.

حسن قاضی‌زاده هاشمی یکی از سهامداران عمده بیمارستان خصوصی چشم‌پزشکی نور در تهران است. این بیمارستان در سال ۱۳۷۲ تأسیس شده و در شهریور ماه ۱۳۹۲ هم شعبه تازه‌ای در کرج بنیاد نهاده است.

مسعود پزشکیان، وزیر بهداشت در کابینه دوم محمد خاتمی و نماینده کنونی مجلس در آستانه معرفی قاضی‌زاده هاشمی به عنوان وزیر بهداشت به مجلس شورای اسلامی گفته بود: «فردی که برای وزارت بهداشت می‌آید، باید صدا، گوش، چشم ودست مردم باشد نه اینکه همه پول‌ها و مقررات به سمت بخش خصوصی برود و در آن طرف سیر کند.»

پرستارانی که در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند، صبح یکشنبه ۲۳ آذر در اعتراض به اختلاف درآمد بین پرستاران و پزشکان مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند. آن‌ها خواهان اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری شده بودند. اما وزیر بهداشت در واکنش به این اعتراضات اختلاف درآمد بین پرستاران و پزشکان را یک امر بدیهی خواند و پرستاران را متهم کرد که به بودجه‌ای که برای طرح تحول نظام سلامت در نظر گرفته شده، چشم دوخته‌اند و سهم خود را از این بودجه طلب می‌کنند.

بیشتر بخوانیدگردهمایی پرستاران مقابل ساختمان ریاست جمهوری در اعتراض به تبعیض

یکی از اهداف طرح تحول نظام سلامت خصوصی‌سازی بهداشت و درمان در ایران است.