حدود سه هزار نفر از مردم بروجرد صبح روز دوشنبه ۳ آذرماه در مراسم تشييع پيکر محسن خشخاشی، دبير فيزيک دبيرستان پسرانه حافظیه این شهر که دو روز پيش توسط يکی از دانش آموزانش به قتل رسيد، شرکت کردند. پلیس جنازه او را مستقیم به آرامگاه برد و مانع از حضور گسترده مردم شد.
به گزارش خبرگزاری کار ایران (ايلنا)، نوشته است در حالی که چندين هزار نفر برای تشييع پيکر اين معلم مقابل اداره آموزش و پرورش اين شهرستان تجمع کرده بودند، جنازه او با دخالت پليس بهصورت مستقيم از خانه به آرامگاه دارالسلام منتقل شد.
روز شنبه گذشته «محمد. ک»، دانشآموز ۱۶ ساله دبیرستان حافظیه پس از مشاهده کارنامه امتحاناتش و در واکنش به نمره پایین درس فیزیک، محسن خشخاشی را در کلاس با ضربات چاقو مورد حمله قرار میدهد و سپس فرار میکند. خشخاشی نیز به دلیل «شدت جراحات به گردن و قفسه سینهاش و قطع شاهرگ اصلی دچار خونریزی شدید شده و فوت کرده است.»
بنا به گزارش ایلنا، حضور پليس و مأموران نهادهای نظارتی در تجمع صبح روز دوشنبه پرشمار بوده است.
بر اساس اين گزارش، پليس در تجمع صبح امروز سعی میکرده شرکتکنندگان را پراکنده کند.
هنگامی که مردم حاضر مقابل اداره آموزش و پرورش از انتقال جنازه توسط پلیس به آرامگاه دارالسلام شدند، به سمت اين آرامگاه حرکت کردند.
بيش از ۱۰۰ معلم که در مراسم تشييع جنازه محسن خشخاشی شرکت کرده بودند به مقابل اداره آموزش و پرورش رفته و به نحوه برگزاری مراسم تشييع جنازه اين معلم اعتراض کردند.
بهگفته يکی از معلمان حاضر در تجمع حتی يک بلندگو هم در اختيار صنف معلمان قرار داده نشد تا مطالب خود را بيان کنند.
او افزود: «در اين مراسم فردی از جانب فرمانداری پشت بلندگو قرار گرفته بود که متنهای از پيش آماده شده را میخواند.»
منابع خبری گزارش دادهاند که معلمان معترض خواهان استعفای جمشيد ابوالفتحی، رئيس آموزش و پرورش بروجرد شدهاند.
بازداشت پدر و پدربزرگ دانشآموز
بهگفته عليرضا دليری، فرمانده نيروی انتظامی بروجرد در حال حاضر پدر و پدربزرگ دانشآموزی که مرتکب قتل اين معلم شده، در بازداشت هستند و اين دانشآموز تحت تعقيب قرار دارد.
اين مقام پليس توضيح نداده که به چه دليلی پدر و پدربزرگ اين دانشآموز بازداشت شدهاند.
دليری گفته است: «خانواده اين دانشآموز در اظهارات اوليه گفتهاند که او دارای مشکلات عصبی بوده و بعد از وارد کردن ضربه چاقو به معلم، فرار کرده ولی عوامل انتظامی هماکنون به دنبال ردپايی برای دستگيری او هستند.»
در همين حال علیاصغر فانی، وزير آموزش و پرورش ايران خواهان «حمايت ويژه قضايی» از خانواده معلم به قتل رسيده شده است.
عليرضا جدايی، رئيس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش نيز در اين باره گفته است: «انتظار میرود مراجع انتظامی و قضايی نسبت به واکاوی ابعاد مختلف حادثه و پيگيری حقوق اين همکار فرهنگی در کوتاهترين زمان، اقدامات جدی به عمل آورند.»
بر پايه قوانين قضايی ايران، اگر فردی پيش از سن ۱۸ سالگی مرتکب قتل شود، میتواند مشمول ماده ۹۱ قانون جديد مجازات اسلامی شود.
بر اساس اين ماده از قانون، بلوغ فکری و ادراکی متهمانی که قبل از ۱۸ سالگی مرتکب قتل شدهاند بايد توسط پزشکی قانونی بررسی شود و اگر بلوغ آنها به تأييد رسيد آنگاه برای آنها مجازات قصاص تعيين میشود و اگر هم در رشد و کمال عقل آنان شبهه وجود داشته باشد، در اين صورت به پرداخت ديه و حبس محکوم میشوند.
خاک توی سرمون که اجازه دادیم اینجوری خودمون به جون خودمون بیافتیم ،البته الان اولشه ،روزهای خوش ترمون در راهه،صبر کنید،هنوز اول راهیم. فیلم زامبی ها رو که به یاد دارید ،ادامه اش رو توی کشورمون بصورت زنده می بینیم.
masoud vakili / 24 November 2014
این تازه اول کاره ،خدا به این ملت گزسنه ی،زجرکشیده رحم کنه .والا بخدا این مردم سزاوار این جور ،جبر و فشار و گرسنگی نیستند. ایران و ایرانی داره تمام اون خصلت های قشنگ و پیشینه ی کهن و جاودانش رو از دست میده.
masoud vakili / 25 November 2014