شهيندخت مولا‌وردی، معاون رئيس‌جمهوری ايران در امور زنان و خانواده در خصوص احتمال تصويب «ممنوعيت استخدام دختران مجرد در هيات علمی دانشگاه‌ها»، گفت: «اميدواريم مسئولان در ارايه اين‌گونه نظرات به آثار اجتماعی، فرهنگی و سياسی آن نيز توجه داشته باشند.»

دانشگاه تهران

به گزارش روز شنبه ۱۲ مهر روزنامه اعتماد، ملاوردی افزود: «اميدوار هستيم اين طرح در مرحله نهايی به واقعيت‌های جامعه نزديک شود.»

وی گفت: «هنوز اين قانون در صحن علنی تصويب نشده است و تنها يک پيشنهاد است و تا به قانون تبديل شود فرآيند طولانی در پيش دارد.»

سال گذشته ۵۶ نماينده مجلس ايران طرحی را امضا کردند که در يکی از بندهای آن استخدام زنان مجرد در هيأت علمی دانشگاه‌ها ممنوع شده است.

امضاکنندگان اين طرح معتقدند «اجرای آن می‌تواند بهبودبخش افزايش جمعيت ايران باشد.»

از آغاز سال جديد خورشيدی، اجرای سياست‌های افزايش جمعيت در ايران سرعت بيشتری گرفته است. در همين باره ۱۳۱نماينده مجلس ايران در فروردين‌ماه ۱۳۹۳با يک فوريت طرح افزايش نرخ باروری و پيشگيری از کاهش رشد جمعيت موافقت کردند.

سياست‌های جمعيتی در ايران در پی سخنرانی آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر حکومت ايران در جمع گروهی از مردم شهر بجنورد به طور کلی تغيير يافته است.

آيت‌الله علی خامنه‌ای، ۱۹مهرماه سال گذشته در سخنرانی‌ای در شرح بجنورد، موضع‌گيری سال‎های قبل خود را در قبال کنترل جمعيت در ايران اشتباه خوانده و از خداوند خواسته بود او را به خاطر اين سياست ببخشد.

به دنبال مخالفت رهبر حکومت ايران با ادامه سياست‌های کنترل جمعيت٬ وزارت بهداشت بودجه‌ مرتبط با اين سياست را قطع کرده است و به جای آن طرح‌های تشويق به باروری به‌سرعت در حال طراحی و اجرا هستند.

«مشغله‌ کاری والدين»، «مشکلات اقتصادی»، «فشارهای اجتماعی»، «ترس از آينده» و «کاهش اميد به زندگی» بيشتر والدين را در ايران به سوی تک فرزندی، دو فرزندی و حتی پرهيز از فرزندآوری سوق داده است.