جنجال بر سر دانشگاه محمود احمدینژاد همچنان ادامه دارد. وزارت علوم، تحقيقات و فنآوری ایران با صدور بيانيه تازهای اعلام کرد که هرگونه فعاليت آموزشی و پژوهشی از سوی «دانشگاه ايرانيان»، «فاقد وجاهت قانونی است و مورد تأیيد اين وزارتخانه نيست».
بهگزارش منابع خبری ایران، روابط عمومی وزارت علوم در بیانیه خود نوشته است: «آنچه از آن بهعنوان “دانشگاه ايرانيان” يا “دانشگاه غيردولتی ـ غيرانتفاعی جامع بينالمللی ايرانيان” ياد میشود، فاقد مجوز راهاندازی و انجام امور آموزشی و پژوهشی از جمله پذيرش دانشجو از سوی شورای گسترش آموزش عالی اين وزارت است.»
وزارت علوم همچنین افزوده است که مصوبه ۲۵ تیرماه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد اعطای مجوز به محمود احمدینژاد، رئیسجمهور پیشین ایران، برای تأسيس این دانشگاه نيز «لغو و بلااثر» اعلام شده است.
به گزارش روز شنبه ۲۲شهریورماه روزنامه شرق، شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۷ تیر ۱۳۹۳ طی نامهای مصوبه ۲۵ تیر ۱۳۹۲خود را در مورد «تأسیس دانشگاه بینالمللی به ریاست محمود احمدینژاد» لغو کرده و این نامه را به احمدینژاد نیز ابلاغ کرده است.
این روزنامه همچنین نوشت محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاهها نیز گفته است: «ما بهعنوان نماینده ولی فقیه اظهارنظری درباره مجوز یا عدم مجوز دانشگاهی نمیکنیم اما مجوزهای لازم دانشگاه ایرانیان متأسفانه اخذ نشده است و در جلسه آخر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح شد که مقدمات آن کاملا طی نشده است.»
همچنین پیش از این، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ایران به خبرگزاری «خانه ملت» گفته بود حمید بقایی، معاون اجرایی دولت احمدینژاد قبل از اینکه «دانشگاه ایرانیان» ثبت شود، ۱۶میلیارد تومان از محمود احمدینژاد دریافت و به حساب این دانشگاه واریز کرده بود.
بر اساس اعلام اداره کل ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری، «دانشگاه جامع بینالمللی ایرانیان» در تاریخ ۲۶ مرداد سال ۱۳۹۲ به ثبت رسیده است، در حالی که تمام مراحل تقاضا، موافقتنامه، حواله و واریز مبلغ ۱۶ میلیارد تومان به حساب این دانشگاه قبل از ۲۶ مرداد انجام شده که این یک تخلف آشکار است.
محمود احمدینژاد «دانشگاه ایرانیان» را در ۲۶ مردادماه سال ۱۳۹۲ تأسیس و مجوز آن را از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت کرد.
به جز احمدینژاد، حمید بقایی، اسفندیار رحیم مشایی و حسن موسوی نیز از اعضای هیأت مؤسس این دانشگاه هستند.
دانشگاه ایرانیان در اساسنامه، هدف خود را رسیدن به «دانشگاهی در تراز جهانی» و«بسترسازی برای نیل به انسان جهانی و جهان انسانی» اعلام کرده بود.