انتشار دو ويدئو از خشونت بیرحمانه سربازان اسرائيلی عليه يک نوجوان ۱۵ ساله فلسطينی-آمریکایی با اعتراض نهادهای حقوق بشری همراه شده است.
این ویدئو، حاوی تصاویری خشن است.
به گزارش سی.ان.ان، سربازان اسرائيلی در دو ويدئو در حال کتکزدن شديد نوجوانی ۱۵ ساله و دستگيری وی هستند. پس از انتشار اين ويدئوها در شبکه تلويزيونی محلی و يوتيوب، خانواده نوجوان او را شناسايی و اعلام کردند که وی طارق ابو خضير، يک دانشآموز دبيرستانی در فلوريدا و در واقع «شهروند آمريکا» است.
از سوی ديگر، معلوم شده است که طارق خدير، پسرعموی محمد ابو خضير، نوجوان شانزدهساله فلسطينی است که هفته گذشته، در عملی انتقامجويانه، به دست تندرويان اسرائيلی ربوده، شکنجه، و زنده در آتش سوزانده شد. طارق برای نخستين بار پس از يک دهه به اورشليم آمده بود تا از بستگان خود ديدار کند، اما با قتل فجيع پسرعموی خويش و سپس آزار شديد جسمانی و حبس به دست سربازان اسرائيلی روبه رو شد. به گزارش سی.ان.ان، وی پنجشنبه ۱۲ تير در خارج از منزل پسرعموی خود ايستاده بوده است که با حمله سربازان اسرائيلی رو به رو می شود.
طارق ابو خضير هنوز در حبس به سر میبرد. «شورای روابط آمريکا و اسلام»، يک سازمان اسلامی مدافع حقوق شهروندی در واشنگتن، از دولتمردان آمريکايی خواسته است تا برای آزادی اين نوجوان ۱۵ ساله تلاش کنند.
آشنايان طارق ابوخضير عکسهای او را با بدنی زخمی و آثار ورم در لب و بينی منتشر کرده اند.
وزارت خارجه آمريکا امروز (یکشنبه ششم جولای)، اين خشونتها را محکوم کرده است. با وجود خودداری اسرائیل از آزاد کردن این نوجوان، دیروز کنسول آمریکا در این کشور با طارق ابو خضیر دیدار کرد.
بر اساس ويدئوهای منتشر شده، سربازان اسرائيلی طی تنها دو دقيقه حدود ۲۰ ضربه به پيکر اين نوجوان وارد آورده اند، در حاليکه او مقاومتی از خود نشان نمیداده است. آنها سپس وی را کشانکشان دستگير کردهاند.
سخنگوی پليس اسرائيل تأييد کرده است که نيروهای امنيتی اين کشور در منطقه محل زندگی محمد ابو خضير فعال هستند، اما از اظهار نظر درباره مجروح ساختن این نوجوان آمريکايی فلسطينیالاصل امتناع کرده است.
تنشها بين اسرائيل و فلسطين پس از ربوده و کشتهشدن سه نوجوان اسرائيلی و متعاقب آن، قتل فجيع نوجوان فلسطينی يادشده در دو هفته اخير به شدت بالا گرفته است.
یک گروهک تروریستی احمق ( حماس ) جنایتی را مرتکب میشود و سه نفر از شهروندان غیر نظامی و بیگناه اسرائیل را میکشد و نتیجه این میشود که خونهای بیگناه و بسیار دیگری به ناحق ریخته شده و این قائله همچنان ادامه دارد .
بهنام / 06 July 2014
مبنا برای نظر دادن در مورد خوبی و بدی یک عمل فقط اخلاق و وجدان است. بر اساس انگیزه های سیاسی نباید درین مورد نظر داد. این مسئله که سه نوجوان اسرائیلی توسط حماس به قتل رسیده اند هرگز اثبات نشده است. قتل فجیع نوجوان فلسطینی نیز به دولت اسرائیل نسبت داده نشده است. اما این برخورد شدید و غیر انسانی با این نوجوان فلسطینی-امریکایی توسط سربازان دولتی انجام شده و مسئولیت آن به صورت کامل با دولت اسرائیل است.
علی / 06 July 2014
مردم شریف ایران اگر تمام توجه و همّ و غمّ و غیرت خود را بر روی ضرب و شتم، شکنجه، فلاکت و مرگ هموطنان کودک، جوان و سال مند خود متمرکز کنند برایشان بسیار بسیار مفیدتر خواهد بود. به شهروندان کشوری مثل ایران چه که در اسراییل، گینه بیسائو، جزایر مائومائو یا فلان نقطه ی دیگر دنیا یک شهروند آمریکا کتک خورده؟
Samad / 07 July 2014
آقایان و خانمها یک نفر توضیح بده در این عالم مطبوعات و رسانه فارسی چه خبره؟ خشونت بیرحمانه دیگه چه ترکیبیه؟ خشونت پر از عطوفت و مرحمتآمیز و مهربانانه و خشونت ملاطفتآمیز هم مگه داریم که نوشتید خشونت بیرحمانه؟
رحیمی / 07 July 2014
کسانی که از کودکان برای جهاد و شهادت و تروریسم و انقلاب و جنگ و ازدواج (مخصوصا کودکان 9 ساله به بالا) استفاده میکنند باید جوابگو باشند. چنین بچه هایی کتک می خورند – کشته میشوند و هزار سختی دیگر میکشند درست مثل بزرگسالانی که دست به این کارها می زنند.
m / 07 July 2014
سعدی می فرماید: تو کز محنت دیگران یب غمی____نشاید که نامت نهند آدمی.
به همین جهت بسیاری از جهانیان، از شنیدن و یا دیدن رنج دیگران، و اصولن ظلم و ستمی که به نوع بشر می شود، آزرده می شوند.
اگر خانه و سرزمین شما توسط کسی و یا دولتی اشغال شود، برای بدست آوردن حق خود، اقدام نخواهید کرد؟ عکس العمل افراد در این زمینه متفاوت است. پارتیزان های شوروی یک جور، ویتنامی طوری دیگر، …. و فلسطینی ها به طریقی دیگر. توجه داشته باشیم که تا مدتها پس سال 1967 فلسطینی عملیات چشم گیری انجام نداده و چشم انتظار اقدامات سازمان ملل بودند.
بنا بر قطعنامه های فراوان سازمان ملل متحد، که معروف ترین آن قطعنامه 242 سال 1967 می باشد (که آمریکا هم آن را امضاء کرده)، اسراییل می بایستی سرزمین های فلسطینی ها را، به آنها بر می گردانده. بنا براین در محکوم کردن فلسطینیان، از جمله حماس و یا شهروندان مستقل، باید با احتیاط و با درنظر گرفتن همه جوانب، اقدام نمود. به نظر من جان یک اسراییلی با یک فلسطینی، تفاوتی ندارد، و ضایعه هر یک از آنها، جان گداز است.
این را هم به دیده بگیریم که در مقیاس جهانی، مسئولیت دولت ها و نمایندگان آنها، بسیار بیشتر از مسئولیت افراد است. به دیگر سخن، مسئولیت پلیس حفظ نظم است نه انتقام جویی.
گفتنی است که بنا به متن خبر و اظهارات شهود، این جوان درجلوی منزل عموی خود ایستاده، و خلافی صورت نداده بود.
بیدادگری های حکومت ایران هم، هرگز فراموش نشده و کوشندگان سیاسی و اجتماعی، اقدامات بعضن چشمگیری هم انجام داده امد.
امیر جهانفر / 08 July 2014
ای بابا . حکومت ایران تو کهریزک با زندانی هاش تا تجاوز بهشون دریغ نکرد حالا یه پسری رو زدن خب که چی؟
سیدمهدی / 16 July 2014