حسين آذين، رئيس کميته فرهنگی کميسيون اصل ۹۰ مجلس ایران که قرار است به جای حمید رسایی، عضو دیگر این کمیسیون بههمراه دو تن دیگر از اعضای این کمیسیون به برزیل سفر کند، گفت این نمایندگان هم بحث فساد در فوتبال را پيگيری میکنند و هم ناظر بر رعايت اخلاق اسلامی تماشاگران ایرانی در برزيل خواهند بود.
بهگزارش سایت «تدبير» حسین آذين گفت: «من مأمور هستم و بنا بر اصرار يا ميل شخصی به برزيل نمیروم اما مجلس قصد دارد با ابعاد فساد در فوتبال مقابله کند. فکر نکنيد قصد ما از اين سفر ديدن مسابقات به هزينه بيتالمال است.»
وی در مورد «نحوه نظارت» هیأت اعزامی از مجلس به برزيل گفت: «مجلس بايد بر تمام مسائل نظارت کند. بحث حضور ايران در جام جهانی نيز يک مسأله عظيم بينالمللی است. البته دليل اعزام نماينده از کميسيون اصل ۹۰تنها بحث فساد در فوتبال نيست، بلکه مهمترين مسأله رعايت مسائل فرهنگی و آداب اسلامی در برزيل است.»
حسین آذین با بیان اینکه «در گذشته اتفاقهايی درباره مباحث فرهنگی و اسلامی در جامهای جهانی و يا مسابقههای بينالمللی رخ داده بود که اين بار نبايد آن اتفاقها رخ دهد»، برزیل را «يک کشور خاص از نظر فرهنگی» عنوان کرد و افزود: «به همين دليل مجلس قرار است ناظری را به اين بازیها بفرستد تا ضمن همافزايی و بالا رفتن سطح بازیهای ايران، اخلاق و آداب اسلامی نيز رعايت شود.»
رئيس کميته فرهنگی کميسيون اصل ۹۰مجلس ایران گفت: «ما نمیتوانيم به راحتی از بحثهای نظارتی بگذريم. ما بايد بهطور کامل بر تمامی اقدامات تيم ملی و حتی هنرمندانی که تيم ملی را در سفر به برزيل همراهی میکنند نظارت داشته باشيم تا خدايی نکرده کاری خلاف آداب اسلامی و ايرانی صورت نگيرد. از سوی ديگر ما برای نظارت بر تماشاگران ايرانی نيز برنامهريزی دقيقی داريم و حتما آن را اعمال خواهيم کرد.»
وی در مورد تأمین هزینههای سفر هیأت مجلس ایران به برزیل گفت: «اطلاعی ندارم.»
پیش از این اعلام سفر حمید رسایی به برزیل در پیوند با فساد در فوتبال بازتاب وسیعی در شبکههای اجتماعی داشت. برخی سایتها در ایران نیز به این انتخاب اعتراض کرده و پرسیده بودند آيا رسايی تخصص مشخصی در حوزه فوتبال دارند، یا پیشینه قضايی يا حقوقی دارد که قصد دارد در مورد فساد در فوتبال آن هم در برزیل تحقیق کند.
برخی خبرگزاریها نیز بر اساس شنیدهها از مخالفت علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران با اعزام این هیأت به برزیل خبر داده بودند.
کثافت از سر و روی این حضرات میبارد حال میخواهند با پول باد آورده بروند برزیل با ابعاد فساد در فوتبال مقابله کنند. حرفی به این مزخرفی تا بحال نشنیده بودم.
شهرام / 12 June 2014
فاسد شماها هستید. تمام حکومتتون فاسده. جنایتکارانی مثل شما را دنیا تجربه نکرده. فکر کردید که اینجا هم ایرانه که هر غلطی که دلتون خواست بکنید. شما را از استادیوم میندازند بیرون. خیلی هم پرو بازی در بیارید کاریتون میکنن که تا آخر عمر وارد استادیومها نتونید بشید.
تماشاچی / 12 June 2014
نظارت همون نظاره است. میخوان با پول مردم برن نظاره کنن منت هم سرمون میذارن.
Samad / 12 June 2014
در حالیکه اکثریت مردم برزیل با انجام این مسابقات در کشورشان
مخالفند نمایندگان خامنه ای در مجلس تشریفاتی او اگر ذره ای
عقل و شعور میداشتند این بازیهای مسخره و پر خرج را ترحیم
میکردند و نه نظاره!
Majid / 12 June 2014
اگر نگاه کردن به خانمهای بی حجاب و “بد لباس”گناه پس اینا چطور می خواهند برن این مسائل بررسی کنند بدون اینکه گناه کرده باشند!!
روزبه / 12 June 2014
خوب این دلواپسان باید یک جوری رفتن خودشان به خرج بیت المال به برزیل را توجیه کنند یا نه ؟
بعد از اینکه راز مسئله رفتن رسائی ( دلواپس ) به برزیل افشا گردید و قضیه خیلی لوث گردید و نامبرده با خواری و خفت بسیار مجبور به عقب نشینی شد ، حالانوبت این تازه به دوران رسیده ها شده که با این بهانه های واهی و من در آوردی رفتن خود را توجیه و قانونی جلوه دهند .
تماشاچیان ایرانی نه فقط از ایران ، بلکه از اقصی نقاط دنیا در این بازیها حضور دارند ، بنا بر این معلوم نیست این سه نفر چگونه میخواهند در مورد طرز پوشش و رفتار فرهنگی آنان نظارت کنند ، لابد گشت ارشاد را هم با خود به برزیل میبرند و احکام اسلامی شلاق را هم میخواهند در ملاء عام اجرا نمایند ، باشد تا مردمان برزیل هم پی به این اسلام ناب عقب مانده شان برده و در همانجا مسلمان شوند و اسلام بیاورند .
بهنام / 12 June 2014
به جای اینکه مردم به کار اینا نظارت کنن اینا به مردم نظارت میکنن
محسن / 12 June 2014
کی آنها را نظارت میکند؟.
اگر به استخر مختلط بروند و زیر ابی بروندو…….!
hasani / 13 June 2014
آقا مجید این بازیها مسخره نیست. قلب ملیونها انسان به خاطر این ورزش زیبا و دوست داشتنی در دنیا می طپد. اگر شما این ورزش را دوست ندارید دلیل آن نمی شود که آنرا مسخره بنامید و خواستار تحریم آن شوید.
برزیل کشور فقیری است با هزار و یک مشکل اقتصادی و اجتماعی و با تاریخی پر فراز و نشیب و با جمعیتی بیش از دویست ملیون نفرکه 21 در صد جمعیت آن زیر خط فقر زندگی میکنند. و البته با برنامه های صحیح و اساسی و دراز مدت در حال حل و فصل مشکلات هستند.
حزب مخالف سعی میکند در حالی که تمام دوربینها و خبر گزاریهای جهان روی برزیل تمرکز کرده اند دولت را تضعیف نموده و بقول معروف از آب گل آلود ماهی بگیرد.
الان وقت تسویه حسابهای سیاسی نیست.
هر چهار سال این فستیوال پر از هیجان ورزشی در جهان اتفاق می افتد و باید آنرا فرصتی مغتنم شمرد برای دوستی و آشنائی و همکاری بین ملل ، اقوام و انسانها فارغ از هر رنگ و نژاد و مذهب و عقیده و مرام و دید گاهی .
شهرام / 13 June 2014