رسانه‌های محلی روز شنبه ۲۲ مارس، از کشته‌شدن‌ سه  شهروند ونزوئلايی در اثر جراحت ناشی از شليک گلوله طی اعتراض‌‌های خیابانی عليه نيکولاس مادورو، رئيس جمهوری آن کشور  خبر دادند. به اين ترتيب با گذشت تقريباً دو ماه از تظاهرات ضددولتی ونزوئلا، آمار تلفات جانی به ۳۴ نفر افزايش پيدا کرد.

Opposition supporters hold a national a flag during a rally against Nicolas Maduro's government in San Cristobal
تظاهرات ضد دولتی پس از کشته شدن سه نفر در راهپیمایی ۱۲ فوریه، به اعتراضی ملی بدل شد

رویترز گزارش داد که درگيری نيروهای نظامی با گروه کوچکی از تظاهرکنندگان زمانی آغاز شد که هزاران معترض با مسدود کردن اتوبانی در منطقه مرفه کاراکاس، خواستار آزادی دانشجويان زندانی شدند.

تظاهرکنندگان به افزايش قيمت‌ها و کمبود کالا اعتراض داشتند. آنها همچنين اعلام کردند که تا لحظه استعفای نيکولاس مادورو در خيابان خواهند ماند. اگرچه با وجود اين نابسامانی کم‌سابقه، نشانه‌های کمی از امکان خروج مادورو از دولت وجود  دارد.

تظاهرات در ونزوئلا از ماه فوريه و در واکنش به تورم مزمنی رخ داد که به ۵۳ درصد در سال ۲۰۱۳ رسيد. در پی اعتراض‌های پراکنده دانشجويی و پس از کشته شدن سه نفر در راهپيمايی ۱۲ فوريه اين تظاهرات به يک اعتراض ملی بدل شد.

Anti-government protesters stand in front of National Guard armoured vehicle during protest against Maduro's government in San Cristobal
با گذشت تقريبا دو ماه از تظاهرات ضددولتی، آمار تلفات جانی به ۳۴ نفر افزايش پيدا کرد

مخالفان دولت ونزوئلا چندين مرتبه پيشنهاد نيکولاس مادورو برای گفت‌وگو در مورد شرايط را رد کرده‌اند.

با اين حال مادورو مخالفان دولت را متهم به افراط‌گرایی کرده و گفته است: «آيا می‌توان اين حرکات را اعتراض ناميد؟ اين تروريسم است. اين فاشيسم است.»

اين يکی از شدیدترین ناآرامی‌هايی است که ونزوئلا طی يک دهه اخير شاهد آن بوده است.