روزنامه جوان، ارگان مطبوعاتی سپاه پاسداران با انتشار گزارشی در شماره روز شنبه ۱۹ آذرماه خود با انتقاد از حمایت عمومی از محسن شکاری و خشم کاربران فضای مجازی از اعدام او نوشت که برای هر بسیجی و سپاهی که در خیابان کشته شده است چند نفر اعدام خواهند شد.

این روزنامه نوشت: «در قضایای اخیر بیش از ۶۰ نفر از نیروهای حافظ امنیت به شهادت رسیده‌اند که هرکدام از آنان، قاتل، یا قاتلانی داشته‌اند. تازه، نحوه شهادت برخی از مدافعان امنیت به‌گونه‌ای بوده است که از سوی گروهی از مهاجمان شهید شده‌اند، یعنی در این موارد برای شهادت یک‌نفر، چندین نفر مستوجب مجازات اعدام خواهند بود، چراکه عمل مجموع آن‌ها باعث شهادت مدافعان امنیت شده است.»

روزنامه سپاه به دستگاه قضایی هم که خود پیشگام قتل‌های حکومتی است فرمان داد که «قانون، قوه قضائیه را مکلف کرده است که همه مباشران این قتل‌ها را به قصاص محکوم کند.»

محسن شکاری، جوان ۲۳ ساله اهل تهران روز پنج‌شنبه ۱۷ آذرماه اعدام شد. او قتلی هم مرتکب نشده بود. محسن شکاری در ۳ مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات خیابانی در تهران دستگیر شد و دادگاه انقلاب تهران، به دلیل بستن خیابان ستارخان و مجروح کردن یک بسیجی او را متهم به محاربه کرد. این جوان معترض تنها ۷۵ روز پس از بازداشتش، بدون آنکه تشریفات قانوی طی شود یا دسترسی به وکیل داشته باشد اعدام شد.

اعدام محسن شکاری موج گسترده‌ای از انتقادها علیه جمهوری اسلامی و قتل حکومتی معترضان حتی در میان نیروهای داخلی نظام برانگیخته است.

حال ارگان مطبوعاتی سپاه در گزارشش نوشته است که هیچ کس حق انتقاد از این گونه اقدامات جمهوری اسلامی ندارد و چهره‌های مشهور و کاربران فضای مجازی هم که از این دست انتقادها مطرح کنند مجازات‌شان کمتر از اعدام نخواهد بود.

«پس از رسوایی پروژه‌های کشته‌سازی، اغتشاش و اعتصاب، این دسته از سلبریتی‌ها بیش از هر زمان دیگری خطر مجازات را بیخ گوش خودشان احساس کرده‌اند. جرم برخی از تروریست‌های رسانه‌ای و مجازی، اگر سنگین‌تر از قمه‌کش‌های کف خیابان نباشد، سبک‌تر از آن‌ها نیست.»

روزنامه جوان در انتهای گزارشش به قوه قضاییه فرمان داد که تسلیم این فضاسازی‌ها و مخالفت‌ها با اعدام و برگزاری دادگاه‌های نمایشی نشوند و رویه خود را با قاطعیت ادامه دهند: «سروصدای عده‌ای پس از اعدام محسن شکاری اتفاقاً نشان داد که رویه قوه قضائیه درست و منطبق بر موازین قانونی است. باید منتظر ماند و دید با محاکمه و مجازات عاملان اغتشاش، بخشی از خسارات محاربان و همدستان‌شان به ایران و ایرانیان جبران شود.»