جواد نیک بین نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی خواستار محاکمه حسن روحانی شد و گفت: «مصلحتی که در عدم محاکمه حسن روحانی و تیمی که خیانت کردند [وجود دارد] درست نیست.»

نیک بین با اشاره به پخش سریالی به نام «گاندو» که در آن بسیاری از مدیران دولت حسن روحانی به ارتباط با سرویس جاسوسی بریتانیا متهم می‌شوند، از سیمای جمهوری اسلامی گفت:

«یا فیلم گاندو که هم اکنون پخش می‌شود دروغ است یا اینکه صحت دارد؛ اگر دروغ است بهتر است پخش آن را قطع کنند و اگر موضوعات مندرج در فیلم گاندو صحت دارد باید هر چه سریع‌تر روحانی و تیم منتسب به او را محاکمه کنند».

داستان اصلی «گاندو ۲» به ظاهر توان و اقتدار سازمان اطلاعات سپاه پاسداران است که نزدیک‌شدن «جاسوسان» سرویس های خارجی به مسئولان ارشد اجرایی کشور را «رصد» و به آن‌ها «گوشزد» می‌کند اما ناشنیده و نادیده گرفته می‌شود.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین، حسین فریدون، برادر حسن روحانی، احمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی و برادرزاده عباس عراقچی، عضو هیئت مذاکره‌کننده ایران و چند معاون وزیر صنایع و مدیر بانکی از جمله افرادی هستند که در این سریال در ارتباط با افراد نفوذی یا در نقش «خائن» به تصویر کشیده شده‌اند.

در بخش‌هایی از این سریال از زبان ماموران امنیتی مدیران دولتی به «خیانت به کشور و مردم» متهم می‌شوند که تنها به دلیل مصلحت محاکمه نشده‌اند.

پخش این سریال که نخستین بار در فروردین ماه ۱۴۰۰ آغاز شده بود، پس از اعتراض حسن روحانی و وزارت خارجه در آستانه آغاز تبلیغات انتخابت ریاست جمهوری به صورت موقت متوقف شد.

نماینده کاشمر در مجلس که از مدافعان محاکمه حسن روحانی و هیئت وزیران او به دلیل آنچه که «خیانت به کشور» بیان می‌شود است، خطاب به رئیس مجلس گفت:

«بهتر است هیأت رئیسه مجلس دستوری به صدا و سیما بدهد که یا فیلم گاندو را تعطیل کند یا اینکه محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق را شروع کند.»

او سپس از غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه هم خواست پرونده‌های مربوط به دولت سابق را بررسی کند:

«کم کم صبر مردم سر آمده است؛ آقای اژه‌ای که پرونده‌های بزرگی را در این کشور بررسی کرده است و شجاعانه آن را به پایان رسانده‌اند، بایستی پرونده‌های تخلفاتی که مجلس یازدهم و کمیسیون اصل نود و… بررسی کرده و خیلی از خیانت‌هایی که دولت سابق انجام داده و پرونده‌های آن را به قوه قضائیه ارسال کرده است را بررسی کنند.»

درخواست محاکمه حسن روحانی و برخی از مدیران ارشد دولت پیشین ایران از آخرین سال حضور آن‌ها در دولت آغاز شد و همچنان به عنوان یکی از خواسته‌های گروه‌های همسو با سپاه پاسداران مطرح است.

گروهی از فعالان دانشجویی همسو با بسیج دانشجویی و جریان‌های سیاسی موسوم به اصولگرایان تندرو هفته گذشته در شبکه‌های مجازی کارزای با عنوان محاکمه حسن روحانی ایجاد کردند که با استقبال فراوانی روبرو نشد. حسن روحانی و همکارانش پس از پایان دوره ریاست جمهوری او سکوت پیشه کرده‌اند.