ایراهیم رئیسی دوباره کاندیدای ریاست جمهوری شده است. در دور قبل هم کاندیدا شده بود اما به حسن روحانی باخت: با کسب ۳۸,۳ در صد آرا در برابر ۵۷,۱۳ درصد آرایی که نصیب روحانی شد.

حالا می‌گوید دنبال مقام نیست، اما موج حمایت‌ها او را وادار کرده که بخواهد رئیس جمهوری شود تا یک دولت پاکدست را تشکیل دهد.

دست او ولی به خون آلوده است و او از ابتدا مهره دستگاه سرکوب و فساد بوده است.

ابراهینم رئیسی − زمینه عکس: بخشی از گور جمعی اعدام‌شدگان تابستان ۱۳۶۷ در خاوران.
ابراهینم رئیسی − زمینه عکس: بخشی از گور جمعی اعدام‌شدگان تابستان ۱۳۶۷ در خاوران.

درباره او بسیار نوشته‌اند و در بایگانی زمانه هم انبوهی مطلب درباره او وجود دارد.

چند نمونه را برای بازخوانی برگزیده‌ایم:

علی رسولی: داستان زندگی ابراهیم رئیسی از تابستان ۱۳۵۹ تا اکنون، حکایت‌هایی سیاه و بی‌شمار از اعدام، زندان، شکنجه و سرکوب‌ است.

مرداد ۱۳۹۵: سایت رسمی آیت‌الله منتظری، برای اولین بار فایل صوتی سخنان او در دیدار با مسئولین قضایی در رابطه با اعدام‌های تابستان ۶۷ را منتشر کرده است.

فروردین ۱۳۹۶: احمد منتظری گفته که کاندیداتوری ابراهیم رئیسی، در انتخابات ریاست جمهوری، بیشتر به یک شوخی شبیه است. او شرکت مستقیم و بدون انکار رئیسی را در کشتار تابستان ۶۷ مساله‌ای بسیار بااهمیت دانسته.

اردیبهشت ۱۳۹۷: رئیسی از اعضای هیأت چهار نفره‌‌‌ای که حکم به اعدام هزاران زندانیان سیاسی در سال ۶۷ دادند، با توسل به تفکیک جایگاه حقوقی قاضی و دادستان از خود سلب مسئولیت کرد.

ایرج مصداقی : رئیسی و اشراقی دو نفری بودند که شخصاً برای نظارت بر حسن اجرای اعدام زندانیان به قتلگاه می‌رفتند. من هر دو را بارها هنگامی که به سمت حسینیه زندان (محل دار زدن) می‌رفتند، دیدم.

بهنام دارایی‌زاده: آيا به راستی ابراهیم رئیسی در صورت انتخاب شدن به ریاست جمهوری می‌تواند به راحتی به مانند هر رئیس دولت دیگری به خارج سفر کند؟

فروردین ۱۳۹۸: ابراهیم رئیسی که در جایگاه عضویت “هیئت مرگ” در تابستان ۱۳۶۷ حکم اعدام هزاران زندانی سیاسی را صادر کرد، به حکم علی خامنه‌ای در کشور ما به ریاست قوه قضاییه رسیده است. این انتصاب نشانه اوج‌گیری بیداد در دستگاه قضایی و گسترش سرکوب سازمان‌یافته در جمهوری اسلامی است.