با وجود این که بنای تاریخی «هتل قو» به عنوان اثر ملی ثبت شده است، اما اکنون در آستانه نابودی کامل قرار دارد. این بنا در خیابان خسروی، جاده ساحلی شرقی اهواز واقع شده است. بنای آن در اواخر دوره قاجار و ابتدای دوره پهلوی در قالب ساختمانی دو طبقه همراه با تعدادی ساختمان جانبی مانند سرایداری و آشپزخانه احداث شد.
هتل قو ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ با شمارهی ثبت ۳۳۵۴ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این بنا ابتدا به عنوان هتل مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن به اداره بهداشت اهواز تحویل داده شد و مدتی بعد به عنوان منزل مسکونی تغییر کاربری داد. با گذشت ۲۰ سال از ثبت این بنا، هنوز از سوی میراث فرهنگی خوزستان اقدامی برای مرمت و بازسازی «هتل قو» صورت نگرفته است.
اگرفردی افرادی ادعا های آنچنانی وارزش داشتن کنن مدارک تحصیلی شان و کارنامه شغلی و تخصصی را ضمیمه اش می کنند که بله آس وپاس وبیسواد هم نیستیم …وقتی مردمان کشوری درصحنه بین المللی ادعای ارزش داشتن کنن تاریخ و آنچه به تاریخ و مدارک تاریخی شان که آثارتاریخی شان مربوط میشود ضمیمه اش می کنند که بله تمدن و هویتی از سالها پیش داشته باشیم و ازجمع وحشیان وغارتگران و یا برده گان به قرن بیست ویکم وارد نشده ایم …اگر فردی با شخصیت و هویت و دانش و ادبیات بگذارد هررزوه تکه ای ازالبسه اش ازهم بدرند و درنتیجه لخت و عور درجمع بین الملل ظاهر شود هرگز نمی تواند ادعای انچنانی کند …اقشاراخوندهای عجم تبار وعجم زاده که تاریخ بربریت و جنایت و تعروض و تجاوز عجم های برایشان مطرح بوده و ارزش انچنانی هم برای آن قائل هستند و تاریخ ایران که مربوط به مردم ایران شود بی تهایت متنفر هستند و تاکنون هم تلاششان برآن تاریخ و آثارتاریخی ایران همانند البسه هویتی مردم ایران ازهم بدرند !!!بر طبق گفته رئیس موزه ای درایران درهمان اوایل ظهور حکومت اخوندی کتاب های قدیمی دست نویس و فرش وقالی ها و آثارتاریخی ایران توسط اقشاری درایران جمع آوری شده و با کانتینر برای فروش به موزه المان و انگلیس و فرانسه و حراجی ها درآآلمان واروپای غربی فرستاده شده بوده است !!!!
حقیقتگو / 23 October 2020
دل انسان از دیدن این عکسها بدرد می آید. خوزستانی های عزیز شما هم مثل یزدی ها ی غیور همت کنید و آثار باستانی خود را نجات دهید. همه فکر چپاول هستند. خودتان به فکر باشید.
شبنم / 23 October 2020
خانه موسوم به “امیراقتدار”
یک بنای قدیمی بازمانده از زمان قاجار است که به خاطر معماری خاص خود در زمره میراث فرهنگی کشور محسوب شدهاست.
عمارت امیراقتدار واقع در خیابان حافط، زمانی محل سکونت خانوادهی یکی از دولتمردان دوران قاجار و پهلویِ اول به نام محمودخان انصاری (امیراقتدار) بوده است.
شهرداری تهران این بنا را در ردهی ساختمانهای تاریخی ثبت کرده بود اما طی سالیان، بخشهایی از آن دچار فرسودگی و خرابی شد و اکنون قرار است با رأی دیوان عدالت اداری به تمامی تخریب شود.
ما خواهان حفظ این عمارت هستیم و تقاضا داریم وزارت میراث فرهنگی جلو تخریب آن را بگیرد.
براي امضا به ادرس زير مراجعه كنيد
***
@Digari_ir
برای حفظ عمارت "امیراقتدار" / 24 October 2020
کاپ حماقت را باید داد به نمایندگان زن امسال مجلس.
سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس است خانم زهرا شیخی مبارکه،که از عدم تخصیص بودجه لازم به طب اسلامی و سنتی و گیاهی شکایت دارد,روحیه انقلابی در نظام سلامت را تقدیر میکند.
هرکس جای اینها بود درحالیکه ایران رکورد مرگ روزانه را نسبت به جمعیت پشت سرگذاشته و بیماران درگروههای مختلف بشدت درگیر کمبود دارو هستند وکمر کادر درمان وسلامت شکسته و ایران رکورد بیشترین مرگ کادردرمان
را در بحران اپیدمی داشته خفه می شد.
می میرد.
نه انکه دنبال تقدیر مدیریت هیئتی باشد و تخصیص بودجه به تخم شنبلیله و شاش شتر.
همان مستعان برای شرمندگی تا هفت پشت شما بس بود اگر این قدر بی شرم و وقیح نشده بودید.
این همان خانم نماینده ایست که زهرا رفیعی بچه دار شدنش را با ان پیام عجیب و احمقانه تبریک گفت.
ایشان معتقد است:
نگاه متولیان سلامت به طب سنتی همراه با تمسخر است و حتی یک صندلی نیز در حوزه علمی کمیته کرونا به طب ایرانی اختصاص داده نشد!
ایشان درمورد تخصیص 120میلیارد از اعتبارت کرونا به خرید ساختمان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی,یا مرگ صدها پزشک و پرستار و حقوق معوقشان نظری ندارد.
اعظم بهرامی
"هرکس جای اینها بود خفه می شد, می میرد" / 24 October 2020