سه نفر به اتهام “تجاوز به يک کودک” در شهر صدرای شيراز در مقابل ديدگان مردم اعدام شدند و چهار نفر نيز در زاهدان به دار آويخته شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اين سه نفر که از آنها به نام “ح.ع، ی.ف و م.و” نام برده شده، صبح روز يکشنبه ۲۹ بهمن اعدام شدهاند.
کوروش زارعی، معاون دادستان شيراز گفت: “مجرمينی که به دار مجازات آويخته شدند اقدام به ربودن پسر بچه صغيری کرده بودند که پس از اتمام کلاس درس قصد عزيمت به منزل را داشته است.”
به گفته وی “سه مجرم پسر بچه را به حاشيه شهر منتقل کرده و به عنف، اکراه، تهديد و ضرب و جرح به گاراژی در حاشيه شهر برده و اقدام به آزار و اذيت جنسی، جسمی و روحی شديدی کرده بودند به نحوی که آخرين رمق حيات پسر بچه را از وی سلب کرده و سپس قربانی خود را نيمه جان در شهر رها کرده بودند.”
معاون دادستان شيراز افزود: “حد الهی لواط طبق شرع اسلام و قانون مجازات اسلامی قتل است که تعيين کيفيت و نحوه آن بر عهده حاکم شرع و قاضی دادگاه صادر کننده است.”
شمار بالای اعدامها در ایران همواره مورد اعتراض نهادهای بینالمللی حقوق بشری قرار دارد اما مقامهای این کشور میگویند مجازات اعدام یک مسئله داخلی و بر اساس “قوانین اسلام” است
همچنين روز شنبه ۲۸ بهمنماه نيز چهار زندانی متهم به قاچاق مواد مخدر در زندان مرکزی زاهدان اعدام شدند.
بنا به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران، اين چهار نفر پرويز مير بلوچ زهی ۲۴ ساله، محمد شاه نور زهی ۲۰ ساله، عبدالله براغويی ۲۷ ساله، غلام ريگی سيستانی ۳۸ ساله روز گذشته در زندان مرکزی زاهدان اعدام شدند.
با اعدام اين هفت نفر، شمار اعدامهای شش روز اخير در ايران به ۱۴ نفر رسيد.
پنجشنبه ۱۹ بهمن نيز جوان ۲۹ سالهای که متهم به “تجاوز” بود در ميدان گاز شيراز در برابر ديدگان مردم اعدام شد.
روز يکشنبه ۲۹ بهمن علاوه بر اعدام سه نفر در شيراز، سه نفر نيز به اتهام “قاچاق مواد مخدر” در اراک اعدام شدند.
شنبه ۲۸ بهمنماه، تارنمای موکريان که به مسائل حقوق بشری در کردستان و آذربايجان غربی میپردازد، از اعدام يک نفر به نام عمر شهبازی به اتهام قتل، در در محوطه زندان مرکزی سنندج خبر داد.
از سوی ديگر صباح لويمی، ۳۸ ساله که به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر بازداشت شده بود سحرگاه روز پنجشنبه ۲۶ بهمنماه در محوطه زندان کارون اهواز اعدام شد.
روز چهارشنبه ۲۵ بهمن فردی به نام علی محمدزاده که متهم به قتل بود نيز در برابر ديدگان مردم منطقه شرق تهران به دار آويخته شد.
بر اساس آماری که مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران ارائه کردهاند، حکومت ايران در سال گذشته ميلادی بهطور متوسط ماهانه ۵۰ نفر را در ايران اعدام کرده است.
شمار بالای اعدامها در ایران همواره مورد اعتراض نهادهای بینالمللی حقوق بشری قرار دارد اما مقامهای این کشور میگویند مجازات اعدام یک مسئله داخلی و بر اساس “قوانین اسلام” است.
سی و چهار سال است که میکشند تا جامعه امن شود! اما جامعه ای که نا اهلان و نا امنان بر آن حکومت می کنند روز بروز نا امن تر می شود و بزودی میشود گفت که واقعا جامعه ی ما امامزمانزده است. این مفهوم اسلام و رحمانیت آن است. بکشید تا جامعه امن شود. اسلام بزرگترین بدبختی انسان است از روز تولد تا کنون. قرآن دستورالعمل قتل و آدمکشی ست. علی امیر غضب پیامبر و پیامبر پیامبر غضب و بچه بازی بوده است. این است مفهوم پیامبر اعظم. لعنت خدا بر او بر خاندان او باد که چنین درخت فساد و تباهی را در جهان کاشت. مرگ بر روحانیت آدمکش.
کاربر مهمان / 18 February 2013