اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه وارد چهارمین هفته خود شده است. کارگران خواستار پرداخت مطالبات معوقه، بازگشت کارگران اخراجی به کار و خلع ید از بخش خصوصی هستند. پس از سه هفته بیاعتنایی به اعتصاب کارگران، نمایندگانی از سه قوه در جلسهی مشترکی با نماینده کارفرمای شرکت، با این وعده که حقوق کارگران در ماههای آینده پرداخت خواهد شد، فرمان پایان اعتصاب و تجمع و راهپیمایی کارگران را صادر کردند.
اعتصاب و راهپیمایی کارگران اما در روزهای بعد ادامه یافت. کارگران که در طول اعتصاب به تکرار تهدید به اخراج شدهاند، اکنون در معرض سرکوب مستقیم برای پایان اعتصاب قرار دارند.
سرانجام این کشاکش به کجا میانجامد، و کارگران که بر خواست خلع ید از بخش خصوصی پافشاری میکنند، چه ایدههای جایگزینی برای اداره شرکت دارند؟
گفتوگو با یک عضو «کمیتۀ عمل سازمانده کارگری»
این پرسشها را با یک عضو «کمیتۀ عمل سازمانده کارگری» در میان گذاشتیم. در بخش اول این گفتو گو عمدتا به پرسش نخست پرداخته و گفته شد حکومت میخواهد کارگران را فرسوده کند. دارد وقت میخرد و حتی اگر ناگزیر شود در اثر مبارزه کارگران از کارفرمای خصوصی خلع ید کند، تضمینی نیست که معادله به نفع کارگران برگردد مگر این که کارگران با ایجاد تشکل مستقل کارگری توانسته باشند اهرمهای کنترل و نظارت بر امور کارخانه را بوجود آورند.
این بخش بر آلترنایتوهای کارگران برای وضعیت موجود متمرکز است.
بخش دوم و پایانی گفتوگو با عضو «کمیتۀ عمل سازمانده کارگری» را میخوانید.
♦ لیلا محمودی: کارگران در خواست خود مبنی بر خلع ید از بخش خصوصی مصمماند. بحث اداره شورایی از دو سال پیش در نیشکر هفتتپه مطرح شده و اکنون کارگران بر سر دو راهکار برای اداره شرکت بحث میکنند: مالکیت دولتی با نظارت کارگری، یا مالکیت جمعی کارگران بر شرکت و اداره آن به شکل تعاونی. در گزیدن هر یک از این راهکارها، به چه نکاتی باید توجه کرد؟
عضو «کمیتۀ عمل سازمانده کارگری»: همانطور که در بخش قبل گفتیم، بازگشت شرکت به دولت در حُکمِ نوعی انتحار خواهد بود، مگر اینکه کارگران از قبل جای پای خودشان را سفت کرده و اهرمهایی را برای کنترل و نظارت خودشان بر شرکت و مدیران دولتی ایجاد کرده باشند.
کارگران هفت تپه تجربۀ مالکیت و مدیریت دولتی را پیش از دوران اسدبیگی دارند و به چشم دیدهاند که در آن زمان هم سوءمدیریت، اخراج و حقوق معوقه و پروندهسازی و حتی دستاندازی به اراضی کشاورزی و فروش آنها بود. منتها الآن باید یک فاکتور جدید را هم درنظر بگیرند: دولت با این کسری بودجۀ سنگین، حتی اگر هم وارد شرکت شود، قطعاً سیاستهای انقباضی و ریاضتیاش را با مُشت آهنین در قبال کارگران هفتتپه پیش خواهد برد.
اتفاقاً خود دولت هم خوب این را میداند و تمایلی ندارد که با بازشدنِ پایش به شرکت، کارگران را علیه خودش بشوراند و برای خودش دردسر بتراشد. به همین خاطر هم مثلاً در تجربۀ هپکو و ماشینسازی میبینیم که بعد از مدتها پروسۀ جانکاه که این شرکتها «عملاً» دولتی شده بودند، دست آخر بیسروصدا و یک شبه آنها را به ازای بدهیهای خود به جیبِ شستا واریز کرده تا هر بلایی که سر این شرکتها بیاید (مثل تعطیلی یا خصوصیسازیِ آتی) به اسم تأمین اجتماعی تمام بشود و دامن خودش کثیف نشود (وقتی از شستا میگوییم با سازمانی طرفیم که «اسماً» متعلق به کارگران، ولی «عملاً» در انحصار دولت است).
با اجرای این سیاست دو اتفاق میافتد: اول؛ دولت نوک پیکان حملۀ کارگران این کارخانهها را به جای خودش به سمت تأمین اجتماعی روانه میکند و دوم؛ در سطح تبلیغاتی، منافع کارگران این کارخانههای به اصطلاح «زیانده» را در تضاد با مطالبات عمومی کارگرانِ تحت پوششِ تأمین اجتماعی جا میزند. مثلاً اینکه اجرای «همسانسازی حقوق بازنشستگان» را منوط به فروش فلان کارخانه میکند، یعنی میخواهد دو گروه را با هم سرشاخ کند: کارگرانی که برای بقای کارخانه جان کندهاند و بازنشستههایی که سالها برای همسانسازی حقوق جلوی مجلس داد زده و گاز اشکآور خوردهاند.
بنابراین تمرکز انرژی کارگران هفتتپه بر شعار کلی «لغو خصوصیسازی»، تضمینی نمیآورد که وضع هفتتپه بهتر از هپکو و ماشینسازیِ ورشکستۀ کنونی (تحت کنترل دولت) باشد.
ملاحظۀ بعدی آنکه باید در نظر داشته باشیم که قیدِ «زیر نظارت کارگران» یا «در کنترل کارگران»، متأسفانه در دورۀ کنونی آنچنان در محوریت مبارزۀ کنونی کارگران قرار ندارد و بسیار کمرنگ شده است.
تعاونیسازی قانونی مد نظردولت هیچ ربطی به الگوی «مالکیت کارگری» ندارد؛ دستی به قواعد مالکیتی نمیزند، بلکه صرفاً این اجازه را میدهد که طیفی از کارکنان بسته به قدرتِ جیب خود، در ازای پرداخت پول بتوانند سهامدار شوند و از آنجایی که طیف بزرگی از کارگران شرکت قدرت خرید سهام را ندارند، از این پروسه حذف میشوند. تبعات این نوع تعاونیسازی که با شکاف انداختن در صفوف کارگران، آنان را بجای اتحاد یکپارچه علیه سرمایهدار بزرگ، در مقابلِ یکدیگر قرار میدهد، فاجعهآمیز خواهد بود.
در سال ۹۷، جناحی از کارگران رادیکال این شرط را برای «مالکیت دولتی» برجسته کردند؛ اما تفاوت آن دوره با الآن فقط در سطح شعار نیست؛ آن زمان مجمع نمایندگانی بود که «کنترل و نظارت کارگران» در شرکت را پیاده و «بالفعل» کرده بود. بنابراین دیگر اینکه تا چه حد در سطح شعار به آن موضوع پرداخته میشد، امری تبلیغاتی و ثانویه بود.
اما در دورۀ کنونی، هم آن نمایندگان سابق اخراج و زیر ضرب هستند و دیگر بر آن قید تأکید ویژهای نمیشود؛ و هم مهمتر آنکه بازوی تشکیلاتی کارگران در شرکت قطع شده است. اینجاست که تأکید میکنیم خطای محض است اگر احیای تشکل مستقل و تجربۀ کنترل و نظارت بر شرکت بخواهد به نتیجۀ دادگاه اسدبیگی یا حکم قوۀ قضائیه و تصمیمات دولت موکول شود. دولت قرار نیست تشکل مستقل یا حق کنترل را به کارگران بدهد؛ اگر شانسی برای تحمیل این حقوق وجود داشته باشد، منوط به اقداماتِ امروز کارگران است نه وعدۀ فردای دولت.
اما در مورد بخش دوم سؤالتان، مسألۀ «مالکیت و مدیریت کارگری» آنجایی موضوعیت پیدا کرد و وارد شعارهای کارگران شد که کارگران میدیدند یکسو ثروت عظیم ۲۴ هزار هکتاری و محصولات تولیدشده و تسهیلات بانکی و ارزهای دولتی شرکت در دستِ تعداد انگشتشماری متمرکز شده و آنسو دستمزدهای بخور و نمیری که سه ماه به سه ماه با منّت به هزاران کارگر مجموعه پرداخت میشود. شعار «مالکیت و مدیریت کارگری» از دل این تضاد زاییده شد.
ترجمۀ این شعار، بُریدنِ دست بخش خصوصی و دولت از دسترنج کارگران (سود) و به دست گرفتن منابع شرکت و برنامهریزی تولید به دست خودشان بود. حکومت خطرناک بودن چنین برنامهای و تبعاتش را میداند؛ به خوبی میداند که اگر در نقطهای کوچک اقدام به مصادره از پایین شود، به چه سرعتی به الگو و راهنمای عملی برای سایر واحدهای بحرانزدۀ اقتصاد بدل میشود. خصوصاً که نقطۀ صفر این واقعه، شرکت مهمی مثل هفتتپه باشد که در چند سال اخیر کانون تمرکز جنبش کارگری قرار بوده.
به همین خاطر هم درست از آبان ۹۷، مقامات دولتی (از وزیر اقتصاد تا وزیر کار و تعاون) صحبت از احتمال احیای الگوی «تعاونی کردن» برای شرکتهایی مثل نیشکر هفتتپه کردند. آن تعاونیسازی قانونی مد نظر آنها البته هیچ ربطی به آن الگوی «مالکیت کارگری» نداشت؛ دستی به قواعد مالکیتی نمیزد، بلکه صرفاً این اجازه را میداد که طیفی از کارکنان بسته به قدرتِ جیب خود، در ازای پرداخت پول بتوانند سهامدار شوند و از آنجایی که طیف بزرگی از کارگران شرکت قدرت خرید سهام را ندارند، از این پروسه حذف میشدند.
در صورت عملیشدن این الگوی تعاونی، صفبندی درون شرکت عملاً میان سه گروه تقسیم میشد:
الف. کارگران (که فاقد سهام و مالکیت در شرکت هستند و صرفاً به استخدام تعاونی درآمدهاند)
ب. کارکنانِ سهامدار (کارکنانی که ضمن اشتغال در تعاونی، خود نیز سهامدار خُرد در آن هستند)
ج. سرمایهداران یا سهامداران بزرگ (که بخش اعظم سهام مالکیت در دست آنان متمرکز است)
در این صورت «گروه ب» (کارکنانِ سهامدار) با دور شدن از «گروه الف» (کارگرانِ بیسهام)، به لحاظ منافع طبقاتی به «گروه ج» (سرمایهدار بزرگ) نزدیکتر میشوند، چون سودِ هر دوی آنها (ب و ج) در گروی استثمارِ بیشترِ گروه اول (کارگران بیسهام) است. البته گاهی هم این سهم مالکیتیِ «گروهِ ب» به قدری ناچیز است که ممکن است آنان را به صفِ اتحاد با «گروه الف» بکشاند. اما علیالقاعده و به لحاظ مناسبات اقتصادی، تضاد میان کارگرِ بیسهام و مالکانِ بزرگ و کوچک شرکت به قوت خود باقی است.
تبعات این نوع تعاونیسازی که با شکاف انداختن در صفوف کارگران، آنان را بجای اتحاد یکپارچه علیه سرمایهدار بزرگ، در مقابلِ یکدیگر قرار میدهد، فاجعهآمیز خواهد بود. خصوصاً از آنجایی که اکثر کارگرانِ بیثبات بخشِ کشاورزی از روستاهای عربنشین اطراف برای مشاغل سخت به کار گماشته میشوند، تضادی که ماهیتاً خصلتِ «طبقاتی» دارد به انواع دیگری از اختلافات قومیتی در میان کارگران دامن خواهد زد.
مهمترین وجه تمایز تعاونیسازی (در چهارچوب قانون ج. ا) و مفهوم «مالکیت کارگری» آنست که در اولی حق مالکیت در ازای پرداخت پول کسب میشود و در دومی این حق، با ارادۀ کارگران و بدون پرداخت غرامت به دولت شامل همۀ کارگران میشود.
به علاوه چهارچوب «تعاونیسازی» در قانون جمهوری اسلامی، نه فقط مانع از تمرکز سرمایه در دست عدۀ انگشتشماری از سهامداران نمیشود، بلکه «حق رأی» سهامداران را منوط به مقدار سهمشان میکند (قانون تعاونی سهامی عام). از همۀ اینها گذشته، در این چهارچوب نه حق تشکلیابی و اعتصاب کارگران به رسمیت شناخته شده و نه اهرمهای کنترل و نظارت آنها بر شرکت تضمین میشود.
بنابراین ما میان مفهوم تعاونیسازی (در چهارچوب قانون ج. ا) و مفهوم «مالکیت کارگری» تمایز میگذاریم. مهمترین وجه تمایز این دو آنست که در اولی حق مالکیت در ازای پرداخت پول کسب میشود و در دومی این حق، با ارادۀ کارگران و بدون پرداخت غرامت به دولت شامل همۀ کارگران میشود.
سایراین وجوه تمایز را برای سادهسازی در قالب جدول نشان میدهیم:
این دو الگوی متمایز مالکیتی، دو مسیر متفاوت و تاکتیکهای متفاوتی هم میطلبد. درحالیکه چهارچوب قانونی تعاونی، شاید با اتکا به نامهنگاری و لابی با جناحی از قدرت بتواند به سختی (تأکید میکنیم «به سختی») محقق شود، مالکیت کارگری الزاماً با قدرت از پایین، تعرضی کردن اعتراض و گستردن حوزۀ کنترل و نظارت درون شرکت، گسترش همبستگی طبقاتی (و اتخاذ سیاستهای ضد تحریمهای دولتی علیه خود: مثل توافق با هزاران تعاونی مصرفِ کارگری برای فروش شکر یا تأمین تجهیزات از طریق محصولات کارگران کارخانههای همپیمان و…)، کمک به سازماندهی مردم محلی برای دفاع مشترک از منطقه و… میتواند محقق شود.
اینها مسائلی هستند که کمی مفصلتر در جزوهای با این مضمون (نبرد کنترل و مالکیت) به آنها پرداختهایم و در سایت کمیته موجود است.
شرکت نیشکر هفتتپه سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد. نحوه واگذاری این شرکت از ابتدا بحثانگیز بود. از آن زمان شرکت صحنه اعتراض و اعتصاب کارگران نسبت به سوء مدیریت، تحمیل قراردادهای غیرعادلانه، بدی شرایط کار، تعویق مطالبات و خصوصیسازی شرکت است.
بیش از ۱۰۰ کارگر این مجتمع به جرم اعتراض احضار و بازداشت شدهاند. اسماعیل بخشی، محمد خنیفر و چند تن دیگر از کارگران، علاوه بر تعقیب قضایی و امنیتی از محل کار خود نیز اخراج شدهاند.
سپیده قلیان، فعال اجتماعی نیز یکی از کسانی است که از سال ۹۷ به دلیل حمایت از اعتصاب و خواستهای کارگران نیشکر هفتتپه مورد تعقیب قضایی است. او مجددا یکم تیر برای تحمل پنج سال حبس به زندان اوین منتقل شد.
درباره اعتصاب در نیشکر هفتتپه:
- اعتصاب در نیشکر هفتتپه: خواستههای کارگران، راهکار مسئولان
- بیست و دومین روز اعتصاب در نیشکر هفتتپه؛ مسئولان فقط وعده میدهند
با درود
برای اطلاع رفقا بد نیست ذکر شود که خود کارگران هفت تپه نیز بر مدل تعاونی نقد های بسیاری دارند, و از آن مهمتر اینکه خود کارگران هفت تپه پرسشوارهء مالکیت بر شرکت و چگونگی اتخاذ تاکتیک های کنونی شان را در هفت مقالهء کوتاه و مختصر و مفید توضیح داده اند, که شاید بد نبود اگر روایت خود کارگران نیز در اینجا ذکر می شد.
فهرست مقالاتی که کارگران هفت تپه در مورد مقولهء مالکیت نوشته اند از قرار زیر است:
بخش اول: مقدمهء مبحث و نقد چرخهء باطل دولتی-خصوصی
بخش دوم: ادامهء نقد دو قطبی دولتی-خصوصی
بخش سوم: نقد دولتی شدن
بخش چهارم: اشکال مالکیت، تعاونی ها
بخش پنجم: بررسی “کمپانی اجتماعی” به عنوان یک تجربه از تعاونی در برخی از کشورها
بخش ششم: نقد تعاونی و “سهامداری”
بخش هفتم: حرف آخر
با اجازهء دوستان و خوانندگان گرامی در اینجا دو نقل قول از بخش های چهارم و بخش آخر در اینجا آورده می شود.
————————
(قسمت هایی از بخش چهارم: اشکال مالکیت، تعاونی ها)
“تعاونی کارگری” نیز از مالکیت شروع میکند و فرض حاکم به آن تغییر مالکیت مثلا از دولت یا بخش خصوصی به مالکیت سهامداری کارگران است. تعاونی برسر اداره هفت تپه، با تعاونی کارگران برای مثلا مسکن و خواربار و غیره فرق دارد. تعاونی در هر شکل آن تغییر مالکیت در شکل سرمایه دارانه آن است. تعاونی کارگری در بهترین حالت، تقسیم سهام بطور برابر میان کارگران و کارکنان شاغل، تبدیل کارگران به کارفرمای جمعی است. فرض این نوع تعاونی نیز تعدیلاتی در مالکیت سرمایه دارانه و دلسوز کردن آن بنفع کارگران است. این یک توهم بزرگ است و هیچ دولتی صدها شرکت مانند هفت تپه را با سرمایه و امکاناتش بدست کارگران نمیدهد. مهمترین مسئله در طرح تعاونی برای ما، نه این تغییر مالکانه بلکه دخالت ما کارگران هفت تپه در سرنوشت آینده شرکت و شهر شوش و خلع ید از بخش خصوصی است. این یک مسئله اقتصادی نیست، یک کشمکش طبقاتی در یکدوره بحرانی است.
ما تعاونی در هیچ شکل آن را برای هفت تپه مناسب نمیدانیم و نمیخواهیم. اگر بحث مالکیت باشد، آنوقت تبدیل کارگر به سهامدار و تغییر جای ما با اسدبیگی مطرح نیست، شرکت مال ماست، چند نسل ما اینجا کار کردیم و به کسی تحویل نمیدیم.
اما ما نمیتوانیم از خودمان و اوضاع جلو بزنیم، عقل سلیم میگوید که باید برای قدمهای بعدی تلاشهای چند ساله مان سیاست معقول و روشنی داشته باشیم. ما باید معنای پیروزی اعتصاب و مبارزات دوره چند ساله مان را تعریف کنیم و در هر قدم به فکر جلو رفتن باشیم و امکان واقعی جلو رفتن را مهیا کنیم.
شعار تاکتیکی و مورد وثوق میان بیشتر همکاران اينست:
“نه رستمی، نه بیگی، شرکت بشه دولتی”! این شعار دو معنا دارد که هر روز همکاران آن را روی سنگر و مقابل فرمانداری طرح میکنند. اول، خلع ید از بخش خصوصی در هفت تپه. یعنی هیچ رستمی و بیگی و کارفرمای جدید خصوصی، حتی اگر اهلیت داشته باشد، نمیخواهیم. این خط قرمز ماست. خصوصی سازی باید از هفت تپه جمع کند و برود. دوم، دولت مسئولیت مجدد راه اندازی و رفع مشکلات هفت تپه و بازگشت اموال اختلاس شده را باید بعهده بگیرد و کارگران بر روال کار از صدر تا ذیل نظارت داشته باشند.
.
.
.
(قسمت هایی از بخش پایانی)
مجتمع هفت تپه مال ماست!
نظارت کارگران به امور بنفع دولت هم هست. اگر ما کارگران از روال اوضاع راضی باشیم، کار پیش میرود، اگر نه کلاه تان پس معرکه است. وقتی میگوییم این شرکت مال ماست، یعنی قبل از بدنیا آمدن نامبارک اسدبیگی ها و یارمحمدی ها و دولتی های همکارشان، کارگر هفت تپه اینجا کار کرده، عرق ریخته، نقض عضو و خانه نشین شده، ثروت تولید کرده و شهر شوش را آباد کرده است. پس اجازه هر غلطی را به هیچ تازه بدوران رسیده ای نمیدهد. اینرا توی گوشتان فرو کنید.
خلاصه اینکه اگر وضعیت را بحرانی تر کنید، اگر به این تاخت و تاز و مکیدن خون ما مثل زالو ادامه دهید، اگر این سیاستهای بالاکشیدن هفت تپه و ساقط کردن کارگر و شهر ما را ادامه دهید، ما شرکت را کنترل میکنیم و همه تان را بیرون می اندازیم و اجازه نمیدهیم یک مثقال محصول یا یکنفر وارد و خارج شود. بهتر است وارد این دور نشوید.
اگر فکر میکنید کارگران مانند گوسفند سرشان را پایین می اندازند و به فلاکت و بیکاری و ظلم و جنایت شما کارفرمایان دزد و سرگردنه بگیر رضایت میدهند، کور خواندید.
آنوقت باید هفت تپه را خاتون آباد و شوش را شهر بابک کنید تا هفت تپه را به کنترل خودتان درآورید.
جمال چراغ ویسی / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت- بخش اول
از اعتصابات سال ۹۷، اگر عقب تر برنگردیم، یک خواست عموم ما کارگران لغو خصوصی سازی بوده است. از بهمن سال ۹۴ که سازمان خصوصی سازی کل سهام شرکت را مفت و مجانی واگذار کرد، اوضاع اقتصادی شرکت بدتر و بدتر شد. اگر قبلا ادعا میشد که شرکت بدهکار است و ضرر میدهد و نمیتواند حقوق کارگران را بدهد، بعد از واگذاری، اوضاع وخیم تر شد. دلیل بحران اقتصادی در شرکت خود دولتی ها و ارباب قدرت هستند.
سرمایه داری ایران سیاستش اینست که نان بخور و نمیر کارگر را ارزانتر تمام کند. لذا از امکانات بازار جهانی استفاده میکند و بجای نوسازی ماشین آلات و ابزار کار و توسعه شرکت، از بازار جهانی شکر وارد میکند. سلاطین واردات شکر، شرکتهایی مانند هفت تپه را به بحران می کشانند تا بجای تولید گرانتر شکر در داخل، از خارج شکر ارزانتر وارد کنند. وقتی بازار شکر را کاملا یا نسبتأ در اختیار گرفتند، قیمتها را هم بالا میبرند. امروز قیمت شکر هر ماه گرانتر میشود و کارخانجات تولید قند و شکر یکی پس از دیگری بسته میشود. این صنایع با تکنولوژی عقب افتاده، حتی با دستمزدهای بسیار نازل که همیشه چند ماه عقب می افتد، نمیتواند رقابت کند. پس آنرا واگذار میکنند، مالک جدید نیز هرکاری دلش خواست از حراج و تغییر تا اختلاس و دزدی انجام میدهد و هزاران کارگر و خانواده هایشان را به خاک سیاه می نشاند.
حالا سوال اینست که هفت تپه و دهها شرکت مانند هفت تپه در ایران، با توجه به بحران اقتصادی شدید، چطور میتواند سرپا بماند؟ ما کارگران گفتیم: نه رستمی، نه بیگی، شرکت بشه دولتی! خب، از قبل دولتی بود و دولت گند زد، شرکت را به فامیلهای خودش به اسم خصوصی سازی واگذار کرد، آنها هم گند اندر گند زدند. آیا دولت مجددا مسئولیت شرکت، نوسازی، بهبود قراردادها و استخدام و راه انداختن مجتمع هفت تپه و امثال هفت تپه را بعهده میگیرد؟ جواب یک نه بزرگ است. این جزو محالات است چون نه سیاست دولت اینست و نه وضع اقتصادیش ایجاب میکند و نه اولویتش است. اگر وضع هپکو، آذرآب، صنایع فولاد، معادن مس و زغال سنگ، آلومینیوم و حتی پتروشیمی ها اینست که میبینیم، دیگر اوضاع صنایعی مانند قند و شکر و نساجی ها و امثالهم خیلی روشن است. ما کارگران باید نگاهمان از محدوده هفت تپه کمی فراتر برود تا بتوانیم سیاست دقیق تری را دنبال کنیم.
سیاست مالکیت دولتی در مقابل مالکیت خصوصی، تنها زمانی میتواند موثر باشد که دولت متعهد به بازسازی و راه انداختن این مجتمع و مجموعه مراکز مشابه را داشته باشد. این یعنی در قدم اول افسار سلاطین شکر را بکشد، مسئله ای که مطلقا در توانش نیست، نه میتواند و نه میخواهد.
ما امروز بدنبال فساد بی حد و حصر و نمایش دادگاه اسد بیگی و یکدوره مبارزات قهرمانانه ناچاریم روی مسئله مالکیت شرکت هفت تپه تمرکز بیشتری داشته باشیم. چون این مسئله بسیار مهمی برای ۵ هزار کارگر هفت تپه و خانواده هایشان است. باید از این چرخه باطل دولتی-خصوصی بتوانیم بیرون بیائیم.
هفت تپه و مسئله مالکیت- بخش اول / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت – بخش دوم
اگر حرف ما تاکنون این بود که خصوصی سازی لغو شود و شرکت دولتی شود، اما از صدر تا ذیل امور تحت نظارت کارگران باشد، این دقیقا به چه معناست؟
دو قطبی دولتی-خصوصی
مالکیت دولتی یعنی دولت حق انحصار و مالکیت تام و دخالت در نحوه سازماندهی تولید و توزیع، قیمت گذاری، فروش، استخدام و اخراج و واگذاری را دارد. یعنی شرکت تماما به دولت تعلق دارد و کارگر و کارمند صرفا مستخدم و کارکن دولتی است. دولت کارفرمای اصلی است و هرطور که منفعت اقتصادی و تجاری اش حکم کند عمل میکند.
در مالکیت خصوصی تمام این امور به مالکان خصوصی منتقل میشود و نهایتا دولت و وزارتخانه های مربوطه، قوانین ناظر بر کار شرکت، تامین تسهیلات و وام، تامین ارز و غیره را بعهده دارد. و البته همراه با مالکیت خصوصی، نوع قراردادها تغییر میکند، مثلا همه یا بیش از نود درصد قرارداد موقت و بی تامین داریم. همینطور پای شرکتهای زالوصفت پیمانی هم باز میشود که بیشترشان توسط خود کارفرماها دایر میشوند تا تامین نیرو را ارزانتر تمام کنند و مسئولیت کارفرما کمتر شود و کارگران متفرق تر شوند.
تردیدی نیست که شرکتهای دولتی بطور کلی قوانین بهتری از شرکتهای خصوصی دارند، اما این مربوط به گذشته و دهه های قبل بود، الان مدتهاست اینطور نیست و بویژه در ایران ابدا صدق نمیکند. این خود دولت است که واگذار میکند، اتاق بازرگانی است که می گوید قانون کار چه تغییراتی بکند و شرکتهای پیمانی و موسسه های نیمه دولتی نیمه خصوصی و خانوادگی هستند که امورات را پیش میبرند. در هر دو حالت، یعنی چه مالکیت دولتی باشد و چه خصوصی، ما کارگریم، برده مزدیم، اختیاری نداریم، و صرفا استثمارگران مان عوض میشود. علی القاعده نباید برای کارگر فرقی داشته باشد که کدام حاجی یا پسر حاجی استثمارش میکند. آنچه برای کارگر مهم است، اینست که در این تغییرات مالکیت چه به روز امنیت شغلی، حقوق، بیمه و بازنشستگی اش می آید.
اینجاست که حرف اولیه ما برای دولتی شدن دو هدف داشت:
اول تاکتیکی بود برای خلاصی از شرکتهای پیمانی، قراردادهای موقت، تحمیل مسئولیت به دولت و جلوگیری از تاراج شرکت توسط نکبت زاده ها.
دوم، تامین نظارتی از جانب کارگران به مسئولیت و مالکیت دولت در امور کار و تولید و کلیه مسائل شرکت.
اما این نظارت از صدر تا ذیل کارگران یعنی چه؟ عملا چگونه است، تجربه های کارگری در اینمورد چیست و بالاخره مسئله مالکیت شرکت چه میشود؟ اینها را در قسمتهای بعدی دنبال میکنیم.
هفت تپه و مسئله مالکیت - بخش دوم / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت – بخش سوم
پاسخ به یک سوال،
کارگران در سالهای گذشته از مالکیت دولتی حرف زدند چون قبلا شرکت دولتی بوده و به بخش خصوصی واگذار شده است. یعنی دولت مطابق با اصل ۴۴ مجموعه شرکتهایی که در اختیارش بوده را واگذار میکند. این روند از دوره رفسنجانی شروع شد و با تغییر در قانون کار، ایجاد تسهیلات برای کارفرماها و سرمایه داران، ایجاد شرکتهای پیمانی، ایجاد مناطق آزاد تجاری که رسما قانون جنگل بر آن حاکم است و بسیاری اقدامات دیگر در دولتهای خاتمی و احمدی نژاد و روحانی ادامه یافت. در کنار اینها و بموازات این اقدامات از بعد از پایان جنگ ایران و عراق، سپاه وارد اقتصاد شد. امروز بخش مهمی از اقتصاد ایران در دست سپاه است و هیچ دولتی نتوانسته از آنها حساب و کتاب بخواهد.
عده ای از همکاران این بحث را طرح میکنند که اگر دولت نمیخواهد مجددا مسئولیت هفت تپه و راه اندازی آنرا بعهده بگیرد، شاید قرارگاه خاتم الانبیا که یک تراست اقتصادی قدرتمند است بتواند اینکار را بکند. ما نباید از چاله بیرون بیائیم و تو چاه بیافتیم. این سیاست بدتری است و عملا هم ممکن نیست. چرا؟ چون همان سلاطینی که انحصار واردات شکر و پارچه و خلاصه هرچه را در دست دارند و مراکز صنعتی را به اینروز انداختند، از ابواب جمعی سپاه پاسداران و حامیان آنها هستند. دولتها زورشان به اینها نمیرسد حالا چطور کارگران میخواهند آنها را وادار به اداره شرکت کنند؟ اینها همانهایی هستند که همه چیز را با نرخ پایین و حتی مفت و مجانی می بلعند.
وانگهی، اولویت اینها سازماندهی تولید نیست، بلکه بالاکشیدن و کنترل بر اموال عمومی تحت عنوان “خصوصی سازی” است. آنچه در میان مردم “خصولتی کردن” نامیده میشود، همین واگذاری اموال عمومی تحت نام خصوصی سازی میان نهادهای شبه دولتی و خانوادگی است. نمونه همین اسدبیگی ها که فک و فامیل جهانگیری اند و هزاران مثل اینها که در دهها شرکت عضو هیئت مدیره اند و معلوم نیست از کجا سر درآوردند. مثلا شما به مافیای خودرو سازی نگاه کنید که امثال ویسه معاون اسحاق جهانگیری شرکت کروز و بیشتر سهام خودروسازها را در کنار علیپور و کشاورز در دست دارد و حتی ایرانخودرو از پس اینها برنمی اید. به پتروشیمی ها میروید داستان همین است، به فولادسازیها میروید همینطور. اینها گانگسترهای اقتصاد ایران هستند.
حالا دولت شروع کرده مجموعه شرکتهای تحت پوشش شستا – شرکت سهامی سازمان تامین اجتماعی-را واگذار کند. کارگران معادن ذغال سنگ کرمان که اخیرا دو سه اعتصاب بزرگ داشتند، بر سر همین درد ما در هفت تپه بود. خب اگر این سیاست و جهت دولت است و کل نظام بر سر آن توافق دارد، عقب نشینی ها تنها در مواردی است که با اعتصاب گسترده روبرو میشوند مانند مجتمع فولاد اهواز، هلدینگ هپکو، معادن کرمان و همین هفت تپه. اما این عقب نشینی به این معنی نیست که پرونده بسته شد، بلکه جنگ فرسایشی است که کارگر را خسته کنند و طی زمان مسئله را حل کنند.
خلاصه کلام، امید داشتن به دولت و اینکه مجددا شرکت دولتی بشود، انداختن تیر در تاریکی است. یک مرکز صنعتی نسبتا ورشکسته یا کم سود ده نمیتواند سیاست اقتصادی دولت را تغییر دهد. بخش خصوصی هم امتحان پس داده است، اسدبیگی ها و رستمی ها و امثالهم مشتی از خروارند. از همه اینها بدتر دولت سایه سپاه است، هرجا اینها دست روی صنعتی گذاشتند عملا آنرا به پادگان بدل گردند و همه جا سهم شیر را از روند موسوم به خصوصی سازی بردند.
ما باید به راهی بیرون از تجارب تاکنونی فکر کنیم اگر میخواهیم ناظر دست و پا بسته سقوط شرکت، بیکاری وسیع، فقر و فلاکت اقتصادی و حتی نابودی شوش نباشیم.
هفت تپه و مسئله مالکیت - بخش سوم / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت- بخش چهارم
اشکال مالکیت، تعاونی ها
در جامعه سرمایه داری مالکیت اساسا و عمدتا ترکیبی از دولتی و خصوصی بوده است. در خصوصی ترین شکل مالکیت، همیشه دولت سهم بزرگی دارد و در دولتی ترین شکل مالکیت، مالکیت خصوصی کتاب مقدس و قانون اساسی سرمایه محسوب میشود. اینجا تجربه سرمایه داری دولتی نوع بلوک شرق سابق منظور نیست. مالکیت ابزار کار و تولید، زمین و مستغلات، و به این ترتیب ارث در چهارچوب خانواده بعنوان سلول اقتصادی جامعه سرمایه داری، همواره خصوصی بوده است. نقش دولت و قانون تقدیس و حراست از این مالکیت و حمایت مادی و معنوی از آنست. دولت اساسا دولت و سازمان سیاسی و اداری طبقه مالکان است.
آن بخشهایی که مالکیت مشاع، مالکیت عموم و از این قبیل اطلاق میشوند، مانند معادن، جنگلها، آبها، زمین های مشخص و بسیاری از صنایع زیرساختی عمدتا دست دولت و باصطلاح تحت مالکیت دولت بوده است. در ادبیات رایج گذشته “ملی” به این نوع مالکیت اطلاق میشد، مثلا میگفتند: “فلان مرکز باید ملی شود” . اما معنی این “ملی” این نبوده که حق بهرهبرداری و استفاده آن در اختیار عموم است بلکه حق بهره برداری به دولت بعنوان “نماینده ملت” واگذار شده و حالا این دولت سرخود تصمیم میگیرد که واگذار کند، بفروشد، بین فک و فامیلهای خود تقسیم کند!
دولت حق ندارد!
ما باید قبل از هر چیزی بگوییم دولت چنین حقی ندارد. دولت نمیتواند دست روی اموالی بگذارد که به وی تعلق ندارد. این اقدام سلب مالکیت از عمومی است که طبق تعریف باید حق کار، بهرهبرداری و استفاده از این اموال عمومی را داشته باشند. ما هنوز فرض میکنیم که بله چون دولت دولت است، حق دارد هر کاری بکند. در صورتی که دولت، حتی منتخب ترین و مشروع ترین دولتها، نهایتا یک سازمان سیاسی – اداری موقت و دوره ای است که امروز هست و فردا یکی دیگر جایش را میگیرد.
اما دولت بعنوان یک نهاد پایدار، مستقل از تغییرات صوری سیاسی و دوره ای، همان دولت و سازمان سیاسی – اداری و صد البته حقوقی و نظامی طبقه ای است که حاکم است، یعنی دولت مالکان ابزار کار و سرمایه و دولت سرمایه داران. اساسا از ابتدا دولتها و قدرتهای مافوق مردم به این دلیل درست شدند که محصول مازاد بر نیاز را تصاحب کنند و با قوه قهریه از این منافع دفاع کنند. اما آیه نیامده که این دولت هرچه بگوید همان است، ما چه میگوییم و چه زوری داریم، تعیین میکند که دولت و قانون هم چگونه باشد.
آرتور اسکارگیل رهبر معدنچیان انگلستان روزی زغال سنگ ها را دستش گرفت و خطاب به مارگارت تاچر گفت: این زغال ها مال جد و آباد من است! تو چه حقی داری که معدن را می بندی و من را اخراج میکنی؟ کارگر معدنچی در ایران، کارگر هفت تپه، کارگر مناطق صنعتی از جمله کارگر نفت، باید همین موضع کارگری را داشته باشد. من و پدر من و نسلهای من اینجا کار کردیم، ما شهر را آباد کردیم، ما نان و زندگی را تامین میکنیم، دولت چه حقی دارد هر کاری بکند؟ تازه دولت اگر ۵۰ سال پیش آنهم از جیب پدران ما هزینه ای کرده، تا حالا هزار برابرش را پس گرفته، منتی ندارد سر ما بگذارد. این روحیه و این نگاه را اگر نداشته باشیم، ما از قبل شکست خوردیم.
هفت تپه و مسئله مالکیت- بخش چهارم / 11 July 2020
تعاونی
در کنار دو شکل مالکیت خصوصی و دولتی، که ایندو همیشه درهم تنیده و لازم و ملزوم همدیگرند، اشکالی از مالکیت داشتیم که امروز تعاونی نام دارد. تعاونی ها در اقتصاد امروز دنیا و ایران گوشه کوچکی از فعالیت اقتصادی در چهارچوب بازار و سرمایه داری اند. تعاونی در ابتدا حرکتی از پایین برای رفع نیازهای مشترک بود اما تدریجا در سیستم اقتصادی هضم شد.
در ایران انواع تعاونی روستایی، تعاونی مسکن، تعاونی مصرف، تعاونی اعتبار و غیره داریم و قوانینی هم دارد. اما نهایتا تعاونی در چهارچوب بازار کار میکند و کل آن اقداماتی که در مالکیت دولتی و خصوصی باید با آن روبرو شد، در مالکیت تعاونی هم اساسا وجود دارد. تنها تفاوت تعاونی با دیگر اشکال مالکیت اینست که مثلا در تعاونی کارگری که هفت تپه را اداره کند، مالک یا مالکان دو سه نفر سرمایه دار با اختیارات نامحدود نیستند، بلکه کارگران سهامدار و به این اعتبار مالک اند و سود و زیان براساس تعداد سهام معین میشود. کارگر خودش کارفرما هم هست و ناچار است سازمان تولید را براساس تعهدات اقتصادی و رابطه اش با دولت و بازار و بانک و غیره تنظیم کند.
در یک تعاونی کارگری فرضی، رابطه دولت و بانک و نهادهای دولتی با کارگر، بطور قطع و بدون تردید، همان نیست که امروز با اسدبیگی وجود دارد. دولت به پای خودش تیر نمیزند و حتما تلاش میکند کارگر را ساکت، مقروض و شرایط سخت تری به وی تحمیل کند. علم به اینها اما نباید موجب شود که ما مسئله مالکیت را کنار بگذاریم.
مهمترین موضوع در بحث مالکیت اینست که امروز یک ابتکار کارگری و حرکتی بنفع به نتیجه رساندن مبارزات شکوهمند کارگران هفت تپه باید در مرکز توجه همه ما قرار گیرد. ما نباید اینطور فکر کنیم که اسدبیگی نالایق بود و ما خود-کارفرماهای لایق تری هستیم. یا ما میتوانیم شرکت را به سود دهی مناسب برسانیم و همه از آن بهره مند شویم. حتی اگر چنین چیزی در شرایط دیگری هم ممکن بود، که نیست، در اوضاع امروز، با توجه به بحران اقتصادی و مشخصات سرمایه داری ایران، این تصورات اتوپیستی غیر ممکن و از محالات است.
اما خارج از این، از منظر تداوم مبارزه طبقاتی، کارگر میتواند و باید در شرایط بسیار مشخص کنونی، ابتکاری بخرج دهد، نوعی کنترل و نظارت بر اموال عمومی و متعلق بخودش را اعمال کند. از کار و موقعیت شغلی و آینده اش دفاع کند و در مقابل سناریوی بیکاری و فلاکت اقتصادی جمعی بایستد. همانطور که قبلا اشاره شد، باید فراتر از هفت تپه را دید و یک تاکتیک کارگری در وضعیت امروز را مورد ملاحظه قرار داد. در قسمت بعد به تجربه دیگری از تعاونی و در ادامه به شکل مناسب برخورد به سوال مالکیت و مشکلات و مقدورات و امکانات امروز می پردازیم.
هفت تپه و مسئله مالکیت - بخش چهارم : قسمت دوم / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت – بخش پنجم
بررسی “کمپانی اجتماعی” به عنوان یک تجربه از تعاونی در برخی از کشورها
کمپانی اجتماعی تفاوت اصلی اش با تعاونی اینست که شرکت سهامی نیست، یعنی سهامداران متعدد یا اصولا سهامدار ندارد. در صورتی که تعاونی مبتنی بر تعریف مالکیت براساس سهام است. حال این سهام میتواند برای اعضای کارکن آن برابر باشد یا اینکه تعدادی سهامداران عمده تر باشند. برعکس، در کمپانی اجتماعی از ابتدا چیزی بنام سهام وجود ندارد بلکه همه از مدیران تا کارکنان، حقوق بگیر هستند و همه بنوعی هم مالک اند و هم مالک نیستند. امروزه که بازار بورس به یک بخش مهم اقتصاد بدل شده، بخشی از این شرکتها نیز با هدف سرمایه گذاری وارد بازار بورس شدند و بخشی از این اقدام اجتناب میکنند.
در یک کمپانی اجتماعی هدف ایجاد اشتغال، تعهد به کار و منفعت مشترک یک اصل محوری است. کمپانی اجتماعی نیز تولیداتش را در بازار میفروشد و ناچار است سیاست قیمتگذاری را بر مبنای قوانین بازار و کار اجتماعا لازم در تولید یک کالا و براساس قانون ارزش تعیین کند. کمپانی اجتماعی نیز مانند تعاونی شاخه ای از اقتصاد است که در کنار بخش خصوصی و بخش دولتی کار میکند و البته دولتها بنا به سیاستهای حمایتی بدرجه ای به آنها کمک میکنند و با آنها تعامل دارند و متقابلا این نوع شرکت نیز با قوانین دولتی و قوانین بازار و سیاستهای مالی و پولی ناچار است تعامل داشته باشد.
در یک کمپانی اجتماعی از آنجا که سهامدار یا سهامداران وجود ندارند، لذا سود حاصله نیز بین مالکان سهامدار تقسیم نمیشود بلکه باید مصرف توسعه و سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و رفاهیات بیشتر کارکنان شود. به این معنا، سیاست تعدیل نیروی کار، صرفه جویی های مرسوم کارفرمایی، ناامنی محیط کار، فقدان چهارچوبهای بهداشتی و غیره کمتر در این شاخه اقتصادی قابل مشاهده است و رقابت کمتری میان اعضای تشکیل دهنده ایجاد میشود.
معمولا شکلگیری اولیه این کمپانی های اجتماعی با خرید زمین و ماشین آلات و ابزار کار مورد نیاز در ابتدا بصورت جمعی صورت میگیرد و یا توسط دولت طی قراردادی با تسهیلاتی تامین میشود اما تداوم آن برای کارکنان یکسان است. بسته به تجارب در کشورهای مختلف که عمدتا تحت تاثیر سنتهای آنها میتواند تفاوت داشته باشد، یا اینکه تشکیل دهندگان اولیه تعهدات مالی ای دارند، رابطه افراد حقیقی و حقوقی با دولت و بانک و رابطه کلیت شرکت و کارکنان با دولت و بخش مالی و با همدیگر، تفاوتهایی دارد.
اما اگر از جزئیات این مناسبات مالی و حقوقی بگذریم، نکته اصلی اینست که اولا این نوع کمپانی گوشه ای از اقتصاد سیاسی در جوامع کنونی است، دوما، در چهارچوب قوانین بازار و قوانین مالی و دولتی ناظر به آن کار میکند، سوما، ناچار به رقابت با شرکتهای دیگر در بخش دولتی و خصوصی است که خدمات و کالاهای مشابهی ارائه و تولید میکنند، چهارما، سهامدار یا سهامداران متعدد ندارد، پنجما، سود حاصله صرف توسعه و اشتغال و افزایش رفاه کارکنان میشود.
این مدل نیز بدرجه ای که به اشتغال و رفاه و برابری میان کارکنان توجه دارد، به همان درجه قوانین خشن و کور بازار در قبال امنیت شغلی و حقوق و ریاضت اقتصادی را دور میزند یا مشقات آن را کمتر میکند. کمپانی اجتماعی نیز شکلی از تعاونی است که مسئله سهامداری و قدرت رو به افزایش سهامداران عمده را نفی میکند و به این معنا با مخاطرات کمتری روبرو است. با اینحال این نوع اداره اقتصادی نمیتواند از قانون رقابت و از بازار انتزاع کند.
موفقیت چنین کمپانی هایی نظر به نکات مثبت آن محتوم نیست، بلکه تماما به نوع تولید، تقاضا برای محصولات آن و مکان آن در کل اقتصادیات کشور و محل مربوطه بستگی دارد. مثلا زنجیره شرکتهای مواد غذایی مورد اعتماد در یک کشور طی یک دوره طولانی، میتواند از نظر افق اقتصادی مثبت و ضامن موفقیت تلقی شود، همانطور که فقدان اینها و تنگناهای اقتصادی میتواند افق تیره ای در مقابل بگذارد.
و بالاخره در کمپانی اجتماعی، کارکنان آن همبسته ترند. محیط کار ایمن تر است، کار فی النفسه و نیازها در اولویت قرار دارند. در مواردی حتی ناتوان ترین افراد از لحاظ فیزیکی و روانی، به کاری که مورد نیاز است مشغول شدند از جمله در سطح یک شهر کوچک.
در ایران ما چنین تجربه ای نداریم. بعضی از تعاونی ها و نه همه آنها، شرکتهای خانوادگی و یا شرکتهای از این دست، عمدتا بر برابری سهامداران و مالکان متکی است و نه برابری در رابطه کارفرما و مالکان با کارگران.
هفت تپه و مسئله مالکیت - بخش پنجم / 11 July 2020
هفت تپه و مالکیت – بخش ششم
تا اینجا در باره تاریخ مبارزات کارگران هفت تپه، دوره های مختلف مالکیت دولتی و خصوصی، مسئله تعاونی و اشکال تعاونی مختصراً حرف زدیم.
“تعاونی کارگری” نیز از مالکیت شروع میکند و فرض حاکم به آن تغییر مالکیت مثلا از دولت یا بخش خصوصی به مالکیت سهامداری کارگران است. تعاونی برسر اداره هفت تپه، با تعاونی کارگران برای مثلا مسکن و خواربار و غیره فرق دارد. تعاونی در هر شکل آن تغییر مالکیت در شکل سرمایه دارانه آن است. تعاونی کارگری در بهترین حالت، تقسیم سهام بطور برابر میان کارگران و کارکنان شاغل، تبدیل کارگران به کارفرمای جمعی است.
فرض این نوع تعاونی نیز تعدیلاتی در مالکیت سرمایه دارانه و دلسوز کردن آن بنفع کارگران است. این یک توهم بزرگ است و هیچ دولتی صدها شرکت مانند هفت تپه را با سرمایه و امکاناتش بدست کارگران نمیدهد. مهمترین مسئله در طرح تعاونی برای ما، نه این تغییر مالکانه بلکه دخالت ما کارگران هفت تپه در سرنوشت آینده شرکت و شهر شوش و خلع ید از بخش خصوصی است. این یک مسئله اقتصادی نیست، یک کشمکش طبقاتی در یکدوره بحرانی است.
ما تعاونی در هیچ شکل آن را برای هفت تپه مناسب نمیدانیم و نمیخواهیم. اگر بحث مالکیت باشد، آنوقت تبدیل کارگر به سهامدار و تغییر جای ما با اسدبیگی مطرح نیست، شرکت مال ماست، چند نسل ما اینجا کار کردیم و به کسی تحویل نمیدیم.
اما ما نمیتوانیم از خودمان و اوضاع جلو بزنیم، عقل سلیم میگوید که باید برای قدمهای بعدی تلاشهای چند ساله مان سیاست معقول و روشنی داشته باشیم. ما باید معنای پیروزی اعتصاب و مبارزات دوره چند ساله مان را تعریف کنیم و در هر قدم به فکر جلو رفتن باشیم و امکان واقعی جلو رفتن را مهیا کنیم.
شعار تاکتیکی و مورد وثوق میان بیشتر همکاران اينست:
“نه رستمی، نه بیگی، شرکت بشه دولتی”!
این شعار دو معنا دارد که هر روز همکاران آن را روی سنگر و مقابل فرمانداری طرح میکنند.
اول، خلع ید از بخش خصوصی در هفت تپه. یعنی هیچ رستمی و بیگی و کارفرمای جدید خصوصی، حتی اگر اهلیت داشته باشد، نمیخواهیم. این خط قرمز ماست. خصوصی سازی باید از هفت تپه جمع کند و برود.
دوم، دولت مسئولیت مجدد راه اندازی و رفع مشکلات هفت تپه و بازگشت اموال اختلاس شده را باید بعهده بگیرد و کارگران بر روال کار از صدر تا ذیل نظارت داشته باشند.
ما یادمان نرفته دولت خودش شرکت را به اینروز انداخت، خودش مفت و مجانی به اسدبیگی ها داد، خودش هم باید گندی که زده را جمع کند. برای ممانعت از تکرار همین کارها، باید کارگران بر تمام امور نظارت کنند. پیروزی اعتصاب ما یعنی نقد کردن حقوقهای معوقه، تمدید دفترچه های بیمه، لغو خصوصی سازی و بازگشت همکاران اخراجی است. کارفرمای جدید خصوصی نمیخوایم.
تغییر کاربری شرکت و تعدیل و بیکارسازی نمیخوایم. در این شرایط مشخص و نظر به تمایل بیشتر همکاران، راه حل دیگری وجود ندارد. اما این راه حل یک قدم جدی مبارزات ما را جلو می برد و نگرانی همکاران از تعطیلی شرکت، از بیکاری وسیع، از فساد و اختلاس، از شرکتهای پیمانی و پیمانکاران دزد را رفع میکند.
هفت تپه و مالکیت - بخش ششم / 11 July 2020
هفت تپه و مسئله مالکیت – بخش هفتم- آخر
هشدار به یارمحمدی ها و سایر دزدان بخش خصوصی
اعتصاب ما دشمن زیاد دارد. دستهای فراوانی پشت پرده برای هفت تپه کیسه دوختهاند. از لنگه های اسدبیگی و کارفرماهای تازه بدوران رسیده مانند یار محمدی ها تا آقازاده های مفتخور دور و بر دولت و استاندار و مقامات استان. طرحهای تغییر کاربری شرکت و تاراج آن از چشم ما کارگران دور نمی ماند. آنها چه میخواهند و چه میگویند؟
یک هدف اصلی همه لاشخوران اینست که هفت تپه را بالا بکشند.
یکی خصوصی سازی جدیدی را پیشنهاد میکند و تعدادی مدیر بازنشسته و فاسد و بدبختانه تعدادی کارگر که با گرفتن لقمه ای به همکار و خانواده های گرسنه شان از پشت خنجر میزنند، را ابزار این هدف کثیف ضد کارگری قرار داده است.
یکی کارگزار زمینخواران و ارباب قدرت است و با پشتک وارو زدن و کلاه شرعی “شریک کردن کارگر در اموال شرکت” میخواهد کارگر با طناب کارفرما خودش را دار بزند.
یکی هم میگوید الان که کارگرها مرتب اعتصاب میکنند برای خواباندن موضوع موقتا به شستا واگذار کنیم تا بعد ببینیم چه میشود کرد. یکی هم وعده میدهد که تعدادی اهل کار را هیئت مدیره جدید کنیم و خصوصی سازی و تغییر کاربری را ادامه دهیم.
هشدار ما کارگران به همه این مفتخوران اینست که این خواب و خیالها انشالله گربه است!
خصوصی سازی به هیچ وجه و در هیچ لباسی مورد قبول نیست و نمیگذاریم حتی یک هفته آب خوش از گلویتان پایین برود. شستا یا تامین اجتماعی هم اگر برنامه نمایش دولتی کردن دارد اما از طریق شرکتهای سرمایه گذاری میخواهد سهام هفت تپه را واگذار کند، از حالا میگوئیم نیاید بهتر است. هیچ تغییر و تحول از خصوصی به دولتی بدون نظارت کارگران و رفع نگرانیهای امروز قابل قبول نیست.
هشدار به زمینخواران!
اینروزها تعدادی از عوامل شفیعی-امیلی را که برای اجاره دادن زمینها آمده بودند بیرون انداختیم. هیچ اجاره ای بدون اطلاع و قبول ما اعتبار ندارد. مسئولیت هر اتفاقی اگر گوش شنوا ندارید، با خودتان است. از ما گفتن و از شما نشنیدن.
مجتمع هفت تپه مال ماست!
نظارت کارگران به امور بنفع دولت هم هست.
اگر ما کارگران از روال اوضاع راضی باشیم، کار پیش میرود، اگر نه کلاه تان پس معرکه است.
وقتی میگوییم این شرکت مال ماست، یعنی قبل از بدنیا آمدن نامبارک اسدبیگی ها و یارمحمدی ها و دولتی های همکارشان، کارگر هفت تپه اینجا کار کرده، عرق ریخته، نقض عضو و خانه نشین شده، ثروت تولید کرده و شهر شوش را آباد کرده است.
پس اجازه هر غلطی را به هیچ تازه بدوران رسیده ای نمیدهد.
اینرا توی گوشتان فرو کنید.
خلاصه اینکه اگر وضعیت را بحرانی تر کنید، اگر به این تاخت و تاز و مکیدن خون ما مثل زالو ادامه دهید، اگر این سیاستهای بالاکشیدن هفت تپه و ساقط کردن کارگر و شهر ما را ادامه دهید، ما شرکت را کنترل میکنیم و همه تان را بیرون می اندازیم و اجازه نمیدهیم یک مثقال محصول یا یکنفر وارد و خارج شود.
بهتر است وارد این دور نشوید.
اگر فکر میکنید کارگران مانند گوسفند سرشان را پایین می اندازند و به فلاکت و بیکاری و ظلم و جنایت شما کارفرمایان دزد و سرگردنه بگیر رضایت میدهند، کور خواندید.
آنوقت باید هفت تپه را خاتون آباد و شوش را شهر بابک کنید تا هفت تپه را به کنترل خودتان درآورید.
زنده باد اتحاد و یکپارچگی کارگر هفت تپه!
مرگ بر ستمگر، درود بر کارگر!
هفت تپه و مسئله مالکیت - بخش هفتم- آخر / 11 July 2020
بیست و هفتمین روز اعتصاب کارگران
نیشکر هفت تپه
امروز شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹
✔️ گفتیم زمین زیر پای شما را داغ می کنیم! شما توان شنیدن مطالبات ما را ندارید و مجبور به فرار می شوید! این شروع خشم کارگران است!
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
کارگران نیشکر هفت تپه امروز شنبه ۲۱ تیرماه پس از تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان شوش، به صورت راهپیمایی به طرف اداره کار حرکت کردند.
کارگران این مسافت سه کیلومتری را با سر دادن شعار طی کردند.
پس از تجمع در مقابل اداره کار، رئیس اداره کار به جای جواب دادن به خواست کارگران نیشکر هفت تپه با مشاهد جمعیت کارگران، محل اداره کارشوش را با ماشین کولر دار خود ترک کرد، یا بهتر بگوییم پا به فرار گذاشت .
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه اعلام داشته است و هرگونه بی احترامی ، تهدید و ارعاب کارگران نیشکر هفت تپه را محکوم می کند و خواهان رسیدگی هر چه سریعتر به خواست ومطالبات کارگران میباشد .
شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
بیست و هفتمین روز اعتصاب کارگران / 11 July 2020
“به دولت روحانی فقط یک مردن بدهکاریم”
▪️امروز شنبه ۲۱ تیر ۹۹، یوسف بهمنی یکی از کارگران معترض نیشکر هفت تپه در جریان تجمع اعتراضی کارگران این مجتمع، گفت: «ما کارگران هفت تپه به دولت حسن روحانی فقط یک مردن بدهکاریم که باید هر چه سریعتر تقدیمش کنیم».
▪️شعار کارگران: مرگ بر روحانی
@ordoyekar
"به دولت روحانی فقط یک مردن بدهکاریم" / 11 July 2020
بیست و هشتمین روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه
یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
دور جدید اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه وارد بیست وهشت روز شد.
بیست و هشت روز گذشت، بیست و هشت روز فریاد حق طلبی کارگران شهر شوش را به لرزه در آورده است، اما حاکمان مسلط بر جامعه، خود را چنان به خواب زده اند که گویی، نه ظلمی وجود دارد ،نه ستمی، نه غارتی و چپاولی.
اما، ظلم و ستم و استثمار پایدار نخواهد ماند. صبر و تاقت ما حدی دارد!!
البته می دانیم که نباید مسئولین!!؟ صدای حق خواهی کارگران هفت تپه را بشنوند، چرا که همه شریک دزد هستند واین امر دیگر بر هیچ کسی پوشیده نیست!
دادگاه این مدت غارتگران هفت تپه ( کارفرمایان هفت تپه) منتصب به اخلالگران نظام اقتصادی کشور نشان داده است که اینها حامی چه کسانی هستند.
✔️ اعتصاب امروز:
امروز یکشنبه کارگران هفت تپه ابتدا در مقابل فرمانداری شهرستان شوش تجمع داشتند.
در اینتجمع تعدادی از کارگران سخنرانی کرده بعدا کارگران دست به راهپیمایی زدند.
نکته قابل توجه و با ارزش که ما امروز در اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه شاهد آن بودیم، اعلام حمایت طایفه ( چعب) از خواست کارگران نیشکر بود.
احساس همدردی و حمایت مردم منطقه نشان از درک بالای مردم شوش در هم سرنوشت آنان قابل تقدیر و ستایش است.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه به سهم خود از مردم شوش تشکر داشته و انتظار آن را داریم که همه مردم از خواست ومطالبات به حق کارگران نیشکر هفت تپه که خواست خواهران و برادران وفرزندان شما هستند حمایت همه جانبه خود را داشته باشند.
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
بیست و هشتمین روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه / 12 July 2020
همکاری مردم زحمتکش با کارگران هفت تپه
مردم مبارز و متحد، هرگز شکست نخواهند شد.
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
درود به شما عزیزان دل، جوانان بزرگ زاده شوش. عزیزان شوش هدیه میکنند؛ هرآنچه درتوان دارند، گوجه، بادمجان واز همه مهمتر نگاهی که نشان از درد مشترک دارد.
مردم زحمتکش و هم درد به کارگرانی که چندین ماه است که دستمزد ناچیز خود را نگرفته اند کمک می کنند، هیچ کلامی قادر به سپاس از این مردم نیست، کلمات در مقابل محبت و نگاه شما ناتوان است.
به صاحب قدرت که تمام ثروت ها را چپاول کرده اند چه می شود گفت؟ قضاوت با وجدانهای بیدار!
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
همکاری مردم زحمتکش با کارگران هفت تپه / 12 July 2020
از غیرت تو ای کودک هفت تپه، ای آینده خوزستان! ای دلاور بزرگ! از غیرت تو هفت تپه را از قدوم اشغالگران آزاد خواهیم کرد!
شرکت افتخارآمیز و امید بخش و دلیرانه خانواده کارگران در اعتصاب در گرمای شدید در شهر شوش
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
"غیرت کودک هفت تپه ای " / 12 July 2020
کشاورزان و فرهیختگان عشایر چعب حمایت قاطع خود را از کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نسبت به واریز حقوق کارگران و خلع ید شرکت از بخش خصوصی اعلام میکنند.
یکشنبه – ۲۲ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار – کانال مستقل کارگران هفت تپه
حمایت قاطع از کارگران هفت تپه / 12 July 2020
سخنرانی همکارمان یوسف بهمنی و تاکید بر اصل ۲۷ قانون اساسی مبنی بر حق اعتراض و اعتصاب مسالمت آمیز کارگران و خنثی کردن توطئه اسدبیگی و مزدورانش برای گرای امنیتی دادن به مسئولان انتظامی. تا خلع ید اختلاسگران و بخش خصوصی از هفت تپه به اعتراض و اعتصاب ادامه میدهیم.
یکشنبه – ۲۲ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار – انتشار:کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
حق اعتراض و اعتصاب مسالمت آمیز / 12 July 2020
بیست و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه
بیست و هشتمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران بر ضرورت اتحاد و ادامه اعتصاب تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی تاکید کردند.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- بیست و هشتمین روز اعتصاب
بیست و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه / 12 July 2020
ماجرای کیف جادویی پر ازسکه دردادگاه مدیران دولتی فاسد!
جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده مدیران سابق بانک مرکزی برگزارشد.
همچنین دراین پرونده اسدبیگی وتعدادی ازمتهمان پرونده ۷تپه بعنوان متهم حضور داشتند.
حال که مجرمین مشخص شدند،با بیگناهانی ماننداسماعیل بخشی،علی نجاتی،سپیده قلیان،خنیفر و…چه کردید؟
وقتی مطلع بودیدکه مجرمان همان رشوهخواران و…هستندبه چه حقی این مطالبهگران رابه بندکشیدید؟وحالا که ۲۸ روزاست کارگران ۷تپه در اعتصابند چراحقوق معوقهشان رانمیدهید؟چرا عادت کردهاید مردم برای شما رایگان کار کنندکه مصداق همان بیگاریست؟
سوال میکنیم چرادر بانک مرکزی دزدی میشود ورشوه گرفتن ورشوه دادن به امری عادی بدل شده؟
و سوالی از صداوسیما: چگونه رسانهایست که”اعترافات اجباری”بخشی و قُلیان را که بیگناهند، پخش میکند؟و بعد دادگاه مجرمین اصلی راهم به نمایش میگذارد؟
بهراستی چرا از بیگناهان عذرخواهی نمی کند؟
چرا اعتراف نمیکند که متهم اسدبیگی بودنه کارگران نیشکر۷تپه؟
دنیاپخش اعترافات اجباری صداوسیما را به نقد کشیده ومحکوم کرده است اما این رسانه مخاطبان را نادان فرض کرده!
اتحادبازنشستگان
عذرخواهی از بیگناهان / 12 July 2020
عرب و لر و بختیاری و همه اقوام برادر و برابرند.
طایفه بزرگ چعب ای زحمتکشان غیور و هشیار! درود بر شما شیران بی نهایت خوشحالیم که اتحاد و همدلی در دل مردمان منطقه روشن شده است.
حمایت طایفه چعب چنان انرژی به ما داده که قابل وصف نیست امیدواریم با حمایتهای یک به یک طوایف عرب و ایلهای بختیاری و دیگر اقوام و مردم عزیز منطقه به خواستهای قانونی خودمان برسیم.
هفت تپه به جز 5 هزار کارگر و خانواده هایشان متعلق به کل مردم منطقه است و اقتصاد و معیشت یک منطقه بزرگ به هفت تپه وابسته است که متاسفانه اکنون در اشغال مشتی دزد کثیف و اختلاسگر است.
با اتحاد میان ما، از شر این فاسدان و مفت خوران رها خواهیم شد.
منتظر حمایتهای هرچه بیشتر ایلها و طوایف و سایر مردم عزیز منطقه هستیم.
ما محبت هیچکس را فراموش نمیکنیم و در تلاش جبران محبتهای شما تا ابد شما را حمایت میکنیم.
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
عرب و لر و بختیاری و همه اقوام برادر و برابرند. / 12 July 2020
مطالبات کارگران اعتصابی هفت تپه،
مطالبات کل طبقه کارگر است!
اعتراضات وسیع کارگری دررابطه با عدم تمدید قرارداد کاری، بیکار سازی، حقوق های معوقه و … که درپی خصوصی سازی و تعدیل نیروی کار و با هدف ارزان سازی نیروی کارصورت گرفت، و نیز دو خیزش اجتماعی در سالهای 96 و 98، کلیت رژیم اسلامی را به چالش کشیده است. رژیم اسلامی ناتوان در مقابل اعتراضات اجتماعی، تنها با اتکا به نیروی نظامی، توانست آنها را به عقب براند.
این اعتراضات، اعتصابات و خیزش ها چنان شکاف عمیقی بین رژیم و جامعه ایجاد کرده است که آتش خشم آن هر لحظه می تواند شعله ور و بساط این نظام گندیده، اختلاسگر و استثمارگر را برچیند.
اکنون کارگران هفت تپه، که مبارزه آنان نماینده گان خود را از زندان آزاد واختلاس گران را به پای میز پاسخگویی کشانیده است، چندین هفته در اعتصاب و راهپیمایی بسرمی برند. کارگران هفت تپه اتحاد و خواسته های خود را چنین فرموله کرده اند:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
مطالبات کارگران اعتصابی هفت تپه در واقع مطالبات میلیون ها کارگر و زحمتکش در ایران است که می تواند، پایه اتحاد و همدلی آنها بوده تا اعتراضات اجتماعی وسیعتری را شکل دهند. اعتصاب کارگران هفت تپه، صدای کارگران ایران است که با همراهی دیگر بخشهای جنبش کارگری و جنبشهای اعتراضی میتواند هر چه بیشتر زمین زیر پای ستمگران و استثمارگران را بلرزاند.
ما با تمام نیرو از اعتراض، مبارزه و اعتصاب کارگران هفت تپه پشتیبانی می کنیم ودر سطح جهانی، روبه مهاجران وپناهنده گان میلیونی و نیروهای کارگری ومترقی کشورهای دیگر را، به همبستگی و حمایت از اعتراضات و اعتصاب کارگران هفت تپه فرا میخوانیم که با هر توان و امکان به کمپین حمایتی از اعتصاب به حق کارگران هفت تپه بپیوندند.
هشیاری کارگران اعتصابی هفت تپه در مرزبندی دقیق با دشمنان جنبش کارگری در ایران، پافشاری در ادامه مبارزه با اتکا به نیروی خود و اتحاد با جنبش همگانی زحمتکشان، مزد بگیران، زنان، معلمان ودانشجویان نشانی از توانایی ولیا قت تاریخی طبقه کارگرایران است. بدون شک نجات جامعه ایران که نظام حاکم آن را، به قربانگاه اکثریت جامعه تبدیل کرده است، تنها با گرد آمدن اکثریت عظیم مردم و همراهی با بدیل کارگری، میسراست.
شورای همراهی با آلترناتیو کارگری در ایران
***
مطالبات هفت تپه، مطالبات کل ایران است! / 12 July 2020
بیست و نهمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
۲۳ تیر ماه، روز دوشنبه
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه وارد بیست و نهمین روز شد.
اعتصاب کارگران در گرمای بالای ۵۰ درجه بار دیگر نشان داد که نه گرما و نه تهدید ،نمی تواند در اراده کارگران خللی ایجاد کند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه اعلام داشته و خواستار توجه به خواستهای ومطالبات کارگران میباشد.
هرگونه تهدید و ارعاب کارگران محکوم است.
۲۳ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران.نیشکر هفتتپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
بیست و نهمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 13 July 2020
دریافتی
بیانیه شورای بازنشستگان ایران:
کارگران نیشکر هفت تپه پرچمدار مطالبات معیشتی مزدبگیران!
خواست ها، اعتراضات و اعتصابات، پیروزی یا شکست مبارزات کارگران هفت تپه به همه شاغلین ، بیکاران و بازنشستگان مربوط است و باید به دفاع از آن برخیزیم !
همه آن سیاست ها، قوانین و اقداماتی که هزاران کارگر هفت تپه و خانوار هایشان را به فقر، حقارت، تنگدستی، عصیان و اعتراض سوق داده است ، همان وضعیت هائی ست که علیه کار و معاش میلیونها مزدبگیر و خانوارهایشان حاکم است. پیروزی کارگران هفت تپه ، منافع و موقعیت 99 درصدی های جامعه را ارتقاء میدهد.
نازلترین مزدهای تعیین شده و گروکشی چندین ماهه همین مزدهای حقارت آمیز که دیگر به یک بدعت و قانون نانوشته رسمیت یافته، یکی از خواست های دائما” پابرجای همه نیروی کارمزدی ست که هر روز باید برایش بجنگند، باطوم بخورند یا با پرونده سازیهای امنیتی ، کلیشه ای و تکراری، روانه زندانشان کنند .
خصوصی سازی های رانتی و مافیائی تنها اسم رمز تقسیم ثروت و منابع عمومی و غارت دسترنج طبقه مزدبگیر جامعه ، در دایره لایه های قدرت شده است.
همه بهشت و برینی که در قیامت و در آسمانها به مردم وعده اش را میدادند، خود بر روی زمین ، در فرایندهای اقتصادی سود سرمایه ، در زمینهای حاصلخیز هفت تپه، در فولاد، در هپکو و آذرآب، در معادن و بخش های خدمات و بهداشت و آموزش و صندوق های بازنشستگی به تملک غنائم گرفته اند و جهنم را یکسان و با یک قانون استثمار و بربریت به کارگران ،معلمان، پرستاران، کولبران، بازنشستگان و همه مردم فروخته اند.
با یک هدف ، اعتراض کارگر و معلم و پرستار را به باطوم تمکین میکوبند ودر یک دادگاه و با یک قضاوت و برای منفعت یک اقلیت ، بخشی و میثم و سپیده و حبیبی و نسرین جوادی و آتنا و دیگران را به اتهام بمخاطره انداختن منفعت سرمایه و سودهایشان به بند میکشند تا مزدبگیران را خاموش و دستمزد را ارزان نگهدارند!
فرمان اخراج حبیبی و خنیفر و معترضان هپکو و شرکت واحد از یکجا صادر شده و نان خانوارها یشان را همان کسانی از سفره هاشان برداشته اند که صندوق بازنشستگان را به تاراج برده اند.
حق بهداشت و درمان را با یک رویکرد یعنی سود و منفعت بازار از مردم سلب کرده اند همانطور که هزینه تحصیل و آموزش را بر دوش خودمان گذاشته اند.
فلاکت بر زندگی ما بازنشستگان آواری شده ، داستان امروز و فردای زندگی کارگر هفت تپه ، فولاد ،معلم و پرستاری ست که اینک با زندگی ما روایت میشود ! و برای اینکه جلوی مقاومت و تعرض طبقه مزدبگیر را به منافع سرمایه بگیرند باید از سیاست کارگر ارزان و خاموش بیش از هر زمان دیگر پاسداری کنند و در نتیجه کارگر هفت تپه و فولاد و هپکو را که در شرایط کنونی پرچمدار منافع طبقاتی مزدبگیران جامعه هستند با هر ترفند و هر ابزاری مهار کرده و با سرکوب به عقب برانند.
میزان و شرایط معاش و زیست کارگران ، آئینه تمام نمای منزلت و حرمت و ترجمه آزادی مردمان ، برای ما بازنشستگان است
برای حکومت سرمایه و همه متولیان نظم موجود ، کارگر هفت تپه، فولاد ، کارگران معترض شهرداریها، معلمان، پرستاران و همه اردوی مزدی کاربرایشان یک صف واحد است، هر بخشی از آن سر بلند کند ،از آنجا که منافع عمومی این طبقه را نمایندگی میکند، باید سرکوب شود. بدین جهت مقاومت و مبارزه کارگران هفت تپه با منافع سراسری طبقه مزدبگیر مستقیما” گره میخورد.
دفاع و حمایت ما بازنشستگان از اعتراض و اعتصاب کارگران هفت تپه ؛ دفاع از منفعت ها و خواست های همه نیروی مزدی کار و منافع خود است!
شورای بازنشستگان ایران
20 تیرماه 1399
بیانیه شورای بازنشستگان ایران / 13 July 2020
بیست و نهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه – ۲۳ تیر ۱۳۹۹
بیست و نهمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعداد زیادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در ادامه کارگران شعار زنان در داخل شهر شوش و به سمت ترمینال اهواز و هفت تیر راهپیمایی کردند. در این تجمع، کارگران بر ضرورت اتحاد و ادامه اعتصاب تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی تاکید کردند.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- بیست و نهمین روز اعتصاب
بیست و نهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه - ۲۳ تیر ۱۳۹۹ / 13 July 2020
یک پیشنهاد
مبارزه طولانی کارگران هفت تپه فردا وارد سی مین روز میشود. کارگران هفت تپه باید پشتیبانی و حمایت همه کارگران و مردم ایران را با خود داشته باشند و این قدرت خود را به دولت و کارفرما و همه حاکمیت نشان دهند.
برای همین پیشنهاد دارم که یک روز معین را به عنوان روز حمایت همه کارگران و مردم ایران از کارگران هفت تپه اعلام کنید این روز باید توسط خود کارگران در تجمعشان اعلام شود.. این روز باید همین سه چهار روز آینده باشد. فقط اعلامش کافی نیست باید برایش کار شود. نمایندگان و سخنگویان و فعالین و هر کارگر هفت تپه ای و دوستداران آن باید با وسائل مختلف، حضوری و یا مجازی به سراغ بخشهای مختلف کارگران بروند و از آنها بخواهند که این روز از کارگران هفت تپه حمایت به عمل آورند.
حمایتی نه فقط با اطلاعیه و بیانیه، بلکه با اعتصاب و تظاهرات. کارگران اگر شده فقط یکربع ، نیم ساعت و یا بیشتر در محل کارشان تجمع کنند و اعلام حمایت خود را اعلام کنند، ارزنده ترین و پرقدرت ترین همبستگی خواهد بود که همه قدرتمندان و حاکمین را مجبور میکند به کارگران هفت تپه تمکین کنند.
بازنشستگان، معلمان، دانش آموزان و دانشجویان و…..با تجمعاشان در شهرها این حمایت را اعلام کنند. نه فقط کارگران بلکه همه مردم ایران را به حمایت فرابخوانید. من وقتی حمایت آن جوانان دست فروش شوش را از کارگران هفت تپه دیدم اشکم درآمد. آنها نمیدانستند چگونه حمایت کنند. اما با همه وجود و دار و ندار شان میخواستند حمایت کنند.
کارگران هفت تپه، سخنرانان تجمع ها، آقایان فعالان کارگری باید کاری کنند که همه کارگران و مردم ایران را به پشتیبانی هفت تپه بکشانند. همانطوری که شورای بازنشستگان در اطلاعیه شان گفته اند، مشکل و خواست هفت تپه، مشکل و خواست همه کارگران و مردم زحمتکش ایران است.
حمایت از هفت تپه و رسیدن هفت تپه ایها به مطالباتشان، زمینه ساز دستیابی همه کارگران و مردم به مطالباتشان است.
و مهمتراز همه زمینه ساز اتحاد عملی همه کارگران است.
فعلا تعیین یک روز میتواند استارت حرکت را بزند. خود تعیین یک روز با خودش تمرکز بر حرکت حمایتی را میاورد.
پیشنهاد یک کارگر برقکار در خارج از هفت تپه.
پیام دریافتی- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
یک پیشنهاد / 13 July 2020
درود من به همه کارگران عزیز و زحمت کش هفت تپه! من یک کارگر از صنعت فولاد مبارکه هستم.
درد شما درد من است. درد کارگر ایرانی برای من غیر قابل تحمل است.
به تمام شما عزیزان درود میفرستم و بابت استقامت و پایداری شما به خود میبالم! چون منم یک کارگر ایرانیم.
روزهای خوب و موفقیت آمیز را برای شما آرزو دارم
پاینده باد اتحاد کارگران
پیام دریافتی
یک کارگر از صنعت فولاد مبارکه / 13 July 2020
اسماعیل محمد ولی خبرنگار حوزه کارگری، امروز در هفت تپه دستگیر شد!
بر اساس خبری که همینک به کانال مستقل کارگران هفت تپه ارسال شد، اسماعیل محمد ولی که خبرنگاری دارای مجوز است و در راستای مسائل خبرنگاری و قانونی به هفت تپه آمده بود امروز دوشنبه – ۲۳ تیر ۱۳۹۹ توسط پلیس امنیت شوش و به دستور مرتضی بهمنی دستگیر شده است.
گفته شده است که یک عکاس که نامش مشخص نیست به همراه محمد ولی بوده است که او نیز در بازداشت است. هنوز از سرنوشت این دو بازداشتی خبری در دست نیست.
کانال مستقل کارگران هفت تپه
اسماعیل محمد ولی خبرنگار حوزه کارگری، امروز در هفت تپه دستگیر شد! / 14 July 2020
اسماعیل محمد ولی از دید یک خبرنگار دیگر:
“… از همان ماههای اول فعالیت سرویس کارگری [ در ایلنا ]، افتخار گزارش گری و خبرنویسی برای این سرویس را داشتم. دبیر سرویس، یعنی «اسماعیل محمدولی» عاشق کارش بوده و هست . زمان زیادی نگذشت که سرویس کارگری خودش را پیدا کرد و بین کارگران، کارفرماها و انبوه رسانه های ایرانی سری بین سرها در آورد.
گزارش ها و خبرهای تولیدی، ارتباط تنگاتنگ با کارگران، اشراف مناسب به قوانین کار، پرهیز از کلیشه های رایج و ده ها مورد دیگر از دلایل این موفقیت بود.
برای بیان بهتر این موفقیت، همین کافی است که بگویم روزی یک کارگر از شهرستان با سرویس تماس گرفت و درخواست کرد از همسرش خواهش کنیم که سر کار نرود و بار مشکلات این کارگر را به دوش خود نکشد. چه موفقیتی از این بالاتر که یک کارگر دست به دامان یک رسانه شود تا بلکه مشکلاتش کمی حل شود؟
از وقتی به خاطر دارم، مجموعه مدیران خبرگزاری ایلنا، خانه کارگر، نهادهای مختلف نظارتی و… چشم دیدن سرویس کارگری ایلنا را نداشتند چون تلاش می شد رسالت روزنامه نگاری، به ویژه در حوزه کارگران، آلوده به خودسانسوری، رشوه و خرید و فروش فکر و قلم نشود….”
توضیح اینکه محمد ولی را همین دار و دسته ایلنا از کارش اخراج کردند.
منبع: ایران وایر
پیام همکار
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
اسماعیل محمد ولی از دید یک خبرنگار دیگر: / 14 July 2020
خبرنگار خوب و خبرنگار بد!!
امروز با خبر شدیم خبرنگار مستقل حوزه کارگری اسماعیل محمد ولی و همکارش که برای تهیه خبر از اعتراضات کارگری به هفت تپه سفر کرده بود، توسط پلیس امنیت شهرستان شوش دستگیر شده اند.
لازم به ذکر است نامبرده و همکارش خبرنگار مستقل و دارای کارت خبرنگاری و مجوز هستند.
فقط اینجا یک سوال برای ما پیش می آید!!
چگونه است که بازجو خبرنگاران بسیج دانشجویی و ستاد امربه معروف به راحتی داخل شرکت هفت تپه ورود می کنند و حتی روی سنگری که مخصوص سخنرانی نمایندگان کارگری هست ،می روند و حتی برای کارگران سخنرانی و موعظه می کنند ولی خبرنگار مستقل و با مجوز اجازه تهیه خبر از کارگران را ندارد؟!! و وسایل آنها ضبط و خودشان نیز بازداشت می شوند؟!
آیا جز این است که قصد دارند جریانات اعتراضات بر حق کارگری را منحرف و کنترل کنند؟!
چرا هر خبرنگاری که از فساد سیستماتیک خبر می دهد چندین سال حبس به او می دهند ولی این بازجو خبرنگاران با مصونیت کامل همه جا سرک می کشند؟!
ما کارگران هفت تپه حمایت خود را از خبرنگاران مستقلی که صدای کارگر را به تمام دنیا مخابره می کنند،اعلام وهمچنین مخالفت خود را با حضور بازجو خبرنگاران بسیج دانشجویی در اعتراضات کارگری فریاد می زنیم.
پیام همکار
خبرنگار خوب و خبرنگار بد!! / 14 July 2020
#فراخوان #یاری به #کارگران_هفت_تپه
و #همکاری با #کانال_مستقل_کارگران_هفت_تپه
پیام های مختلفی از سوی اعضای کانال ( اعم از همکاران ما در هفت تپه و یا در نقاط دیگر کشور و یا حتی خارج از ایران) برای ما ارسال میشود که در آنها معمولا پرسیده میشود چه نوع کمکی میشود به مبارزه کارگران هفت تپه و مشخصا از طریق همکاری با کانال مستقل کارگران هفت تپه انجام داد؟
ادمین های کانال اغلب در حد چند جمله ممکن و در حد وقت ممکن، توضیحات مختصری به این دست پیام ها میدهند. با تشکر از احساس مسئولیت شما و با تشکر از همه عزیزانی که در این زمینه پیام فرستاده اند اعلام میکنیم که همکاری عزیزان مختلف در زمین های مختلف مورد نیاز است و بدینوسیله میخواهیم اینجا و از طریق این پیام ، یک پاسخ همگانی به تمام این دست پیام ها داده باشیم و درباره مورد یا مواردی که میتوانید با ما همکاری کنید توضیح مختصری ارائه دهیم:
✅ هر کدام از همکاران، یا اعضای کانال و یا مخاطبان عزیز- فرقی ندارد در کجای کره زمین زندگی میکند چون کارگران مرز ندارند- میتواند در زمینه های مختلفی با کانال ما همکاری کند. برای مثال مواردی از زمینه های همکاری را ذکر میکنیم:
✅ تهیه و یا تنظیم خبر، گزارش، عکس، فیلم
تهیه کلیپ کوتاه
نوشتن متون آموزشی-تبادل تجربیات ( به زبان ساده )
ترجمه متن های مندرج در کانال به زبان های مختلف اعم از عربی یا زبان های دیگر رایج در سایر نقاط جهان
کمک به گروه ادمین ها در پاسخ دادن به پیام های دریافتی و دسته بندی آنها و یا ویرایش برخی مطالب
نوشتن جملات متناسب با مسائل جاری منجمله در زمان اعتصاب یا سایر مراحل اعتراض قانونی و برحق کارگری بر روی عکس ها و فیلم های دریافتی
همکاری در ارتباط با رسانه ها
کمک مشخص و منظم و با قبول مسئولیت برای بازنشر مطالب کانال مستقل در سایر رسانه های اجتماعی ( مانند اینستاگرام، توئیتر، فیسبوک و غیره )
تهیه گزارش مختصر از اخبار و گزارشات رسانه ها
معرفی قطعات مناسب از فیلم، موسیقی، متن های ساده و کوتاه
تماس با هنرمندان برای تولید آثار هنری متناسب با مطالبات و مبارزات ما
برقراری و نگه داشتن تماس و انجام هماهنگی های لازم با افراد مختلف حقیقی و حقوقی برای پیشبرد مطالبات کارگران هفت تپه و یا
سایر موارد که به مبارزه جاری در هفت تپه کمک میکند منجمله موادی که به ابتکار خود شما پیشنهاد میشود.
✅ زمانی که برای همکاری تماس حاصل کنید، توضیحات بیشتر برای نحوه انجام هر کدام از موارد فوق توسط ادمین ها ارائه خواهد شد.
✅ طبعا برای برخی از موارد فوق باید اعتماد و اطمینان دو طرفه وجود داشته باشد زیرا که آرامش، امنیت و اعتماد اعضا و یا مخاطبانی که با کانال در ارتباط هستند همیشه برای ما در درجه اول اولویت بوده و خواهد بود.
✅ در صورت تمایل به همکاری با کانال، به نشانی ادمینی کانال @kargare7tape پیام دهید و بنویسید :
” همکاری “.
یکی از ادمین ها که در این زمینه مسئول است به شما پاسخ خواهد داد.
زنده باد اتحاد و آگاهی
– زنده باد هفت تپه
– تا لغو خصوصی سازی و سپس قدم های بعدی در کسب مطالبات کارگری، متحدانه خواهیم کوشید.
کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
⭕️#فراخوان #همکاری با #کانال_مستقل_کارگران_هفت_تپه
فراخوان یاری به کارگران هفت تپه / 14 July 2020
کارگران هفت تپه پرچم دار و صدای کارگران در ایران هستند!
نزدیک به یکماه کارگران هفت تپه در اعتصاب اند، اعتصاب از کارخانه به خیابانها، در مقابل فرمانداری و در مقابل اداره کار برگزار شده و متحد و یکپارچه علیه اختلاسگران و بخش خصوصی شعار میدهند.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
کارگران هفت تپه بار دیگر ثابت کردند که تمام دم و دستگاه مناسبات حاکم نه گوش شنوا دارند و نه توان حل و فصل مطالبات کارگران را دارند. کارگران هفت تپه گرچه گرسنه اند، اما برای رسیدن به نان، کار و آزادی همچنان میجنگند. کارگران هفت تپه نشان دادند که بیشتر از گذشته به نیروی طبقانی مستقل خود باور دارند و خستگی ناپذیر به مبارزه خود ادامه داده و زمین زیر پای استثمارگران و غارتگران را هر روز داغتر میکنند.
اعتصاب و مبارزه کارگران ایران و کارگران هفت تپه نیاز به همبستگی و حمایت فعالتر ما را میطلبد. به هرشکل و با هر توان و امکانی که داریم از مطالبات، مبارزات و اعتصاب کارگران هفت تپه بی وقفه به دفاع برخیزیم!
گردهمائی درهمبستگی با اعتصاب کارگران هفت تپه
روز جمعه 17 یولی ساعت 17.00
در میدان سرگل – استکهلم
شورای همبستگی ایرانیان با روژاوا – استکهلم،
شورای هماهنگی علیه کشتار جمهوری اسلامی – فریاد خاوران،
کمیته همبستگی کارگران ایران و سوئد،
پلاتفرم دمکراتیک ایران – استکهلم،
حامیان مادران پارک لاله – استکهلم
گردهمائی درهمبستگی با اعتصاب کارگران هفت تپه / 14 July 2020
یک ماه گذشت، یعنی سی روز،
کارگران نیشکر هفت تپه همچنان دراعتصاب هستند.
امروز سهشنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
کارگران ستم دیده هفت تپه با گذشت سه ماه وبیست و چهار روز از سال ۱۳۹۹ تنها یک ماه از دستمزد خود را دریافت کرده اند.
این در حالی است که تنها بخشی از کارگران، دستمزد ناچیز خود را دریافت کرده و دستمزد اکثریت دیگر کارگران هنوز به حساب واریز نشده است.
✔️ لازم به یادآوری است که دریافت دستمزد تنها یکی از خواستهای کارگران می باشد.
خواستهای کارگران چندین بار در گزارشهای قبلی ذکر شده است و این مطالبات در راهپیمایی کارگران برروی بنرهای که در دست داشته اند نوشته شده است.
امروز کارگران همچون روزهای گذشته رو بروی فرمانداری شهرستان شوش تجمع کردند.
کارگران در ادامه اعتصاب و تجمع، با حمل پلاکاردهایی که خواسته های آنها را در بر داشت در سطح شهر شود دست به راهپیمایی زدند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه اعلام میدارد وخواستار رسیدگی هر چه سریعتر به خواست ومطالبات کارگران میباشد.
هر گونه بی احترامی و تهدید کارگران محکوم است.
سهشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
"یک ماه گذشت" / 14 July 2020
✔️ بازداشت کارگران شدیدا محکوم است.
کارگر زندانی آزاد باید گردد!
ظهر امروز فعالین کارگری نیشکر هفت تپه که بعد از اعتصاب عازم منزل بودند توسط پلیس امنیت شهرستان شوش بدون دلیل و بدون حکم قانونی بازداشت شدند.
این در حالی است که امیر محمدولی، خبر نگار مستقل به همراه همکار خود در روز دوشنبه ( دیروز ) توسط پلیس اطلاعات وامنیتی شوش بازداشت شده اند و تا کنون از وضعیت آنها خبری در دست نیست.
امروز هم چهار فعال کارگری هفت تپه در مقابل فرمانداری شهرستان شوش توسط نهاد های امنیتی بازداشت شدند.
اسامی بازداست شده گان عبارت است:
۱ یوسف بهمنی
۲ ابراهیم عباسی منجزی
۳ محمد خنیفر
۴ مسلم چشم خاور
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه بازداشت و زندانی کردند کارگران هفت تپه و خبر نگاران مستقل را شدیدا محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط این عزیزان می باشد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹
✔️ بازداشت کارگران شدیدا محکوم است / 14 July 2020
بازداشت و ضرب و شتم کارگران محکوم است!
کارگر زندانی آزاد باید گردد!
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
طبق اظهارات کارگرانی که در صحنه دستگیری نمایندگان کارگری حضور داشته اند، بازجو، جوروند و همکارانش با فحش های رکیک و ضرب وشتم اقدام به دستگیری فعالین نموده که البته با مقاومت فعالین همراه بوده است.
آقای جوروند و بهمنی و پلیس امنیت تا کی میخواهید با بازداشت کارگران از اسدبیگ حمایت بکنید؟!
آیا از این همه کارگر خجالت نمی کشید؟!
آیا این لقمه نانی که با ضرب و شتم کارگران زحمتکش وشریف، به خانه خود می برید و سر سفره جلو زن و بچتون میزارید احساس شرم نمی کنید؟!
آیا از این همه سر سپردگی که به اسدبیگی و سایر سرمایه دارها می کنید ،شب با آرامش سر بر بالین می گذارید؟!
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه بازداشت توام با خشونت و ضرب و شتم فعالین کارگری را به شدت محکوم می کند و تا آخرین نفس در کنار همکاران بازداشتی خواهیم ماند و اعتراض خود را به این دستگیری غیر قانونی فعالین کارگری اعلام می نماییم.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سهشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
بازداشت و ضرب و شتم کارگران محکوم است! / 14 July 2020
اسماعیل محمدولی آزاد شد
▪️به گزارش روزنامه نگاران مستقل ایران، اسماعیل محمدولی و فیلمبردار همراهش که روز گذشته توسط پلیس امنیت بازداشت شده بودند، آزاد شدند.
▪️این دو خبرنگار برای تهیه مستند از هفتتپه به شوش رفته بودند که توسط نیروهای پلیس امنیت احضار و فردای آن روز آزاد میشوند.
▪️بر هم زدن امنیت خبرنگاران در طی انجام وظیفه خبررسانی و تهیه گزارش محکوم است.
@IRFreeJournalist
اسماعیل محمدولی آزاد شد / 14 July 2020
سی امین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه – ۲۴ تیر ۱۳۹۹
سی امین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعداد زیادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در ادامه کارگران شعار زنان در داخل شهر شوش راهپیمایی کردند. در این تجمع، کارگران اعلام کردند که در این شرایط جاری هیچ نوع مذاکره با مسئولین و عوامل کارفرما که بر اساس به رسمیت شناختن بخش خصوصی باشد مورد تایید کارگران هفت تپه نیست و تا رسیدن به مطالبات به اعتصاب ادامه خواهیم داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی امین روز اعتصاب
سی امین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه - ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / 14 July 2020
کارگران هفت تپه در سی امین روز اعتصاب اعلام کردند که شورای اسلامی کار را به عنوان نماینده خود قبول ندارند.
از نظر کارگران، شورای اسلامی کار دست نشانده است و در نتیجه هر مذاکره ای بین مسئولین و شورای اسلامی از نظر کارگران باطل است. مذاکراتی که بر اساس به رسمیت شناختن بخش خصوصی باشد مذاکره بین ما کارگران معترض نیست.
ما تنها در جلسه ای شرکت میکنیم که در آن در مورد نحوه خلع ید از بخش خصوصی تصیمیم گیری شود. در آن جلسه هم این چند شخص که خود را به زور نماینده کارگر معرفی میکنند جایی نخواهند داشت.
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
کارگران شورای اسلامی را قبول ندارند. / 14 July 2020
فوری فوری! خبر تکمیلی در مورد فعالین کارگری هفت تپه! فعالین کارگری هفت تپه به زندان دزفول منتقل شدند.
کارشکنی در آزادی فعالین کارگری! بنا بر خبرهای رسیده، علی رغم ارائه فیش حقوقی و سند برای آزادی فعالین کارگری(خنیفر، بهمنی، عباسی، چشمه خاور) ، نظری دادستان شوش و جعفری چگنی رییس دادگاه شوش با آزادی فعالین کارگری مخالفت کردند و فعالین کارگری به زندان دزفول منتقل شدند.
به این ترتیب خوش خدمتی مسئولان شهرستانی به تیم اختلاسگر تکمیل شد. ننگ بر مسئولانی که برای حمایت از اختلاسگران، فعالین کارگری را دستگیر میکنند.
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
فعالین کارگری به زندان دزفول منتقل شدند / 14 July 2020
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
چهار تن از فعالین کارگری نیشکر هفتتپه در سیامین روز اعتصاب همراه با خشونت بازداشت شدند
ظهر امروز سه شنبه ۲۴ تیر چهارتن از فعالین کارگری نیشکر هفتتپه در سیامین روز اعتصاب کارگران بازداشت شدند. کارگران بازداشتی یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی منجزی، محمد خنیفر و مسلم چشم خاور در مقابل فرمانداری شهرستان شوش توسط پلیس امنیت و همراه خشونت بازداشت شدهاند.
بازداشت کارگران در حالی صورت گرفته که با وجود دزدیهای بزرگ کارفرمایشان اسد بیگی و در حالی که چندین جلسه دادگاه برگزار شده است اما این کارفرمای دزد همچنان آزاد است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت کارگران نیشکر هفتتپه را قویا محکوم میکند و خواهان آزادی فوری بازداشت شدگان میباشد. باید خواستههای کارگران نیشکر هفت تپه برای لغو خصوصی سازی شرکت، پرداخت حقوق معوقه و بازگشت بکار نمایندگان کارگران فوری و بیقید و شرط محقق شود.
لینک کانال
***
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه / 14 July 2020
فراخوان حمایت
در تجمع بازنشستگان از اعتصاب کارگران هفت تپه وسیعا” حمایت میکنیم!
یکماه است که جامعه ملتهب ومردم جان به لب رسیده ، اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه و مطالبات برحقشان را پیگیری میکنند. این اعتراض متحدانه که خیابانهای شهر و کارخانه را به لرزه انداخته افکار عمومی را در حمایت از خود تحت تاثیر قرار داده است. پیروزی آنان ، پیشروی طبقه مزدبگیر اعم از شاغل ، بازنشسته ، بیکاران و همه آسیب دیدگان از وضعیت کنونی برای دستیابی به یک زندگی مرفه و آزادست.
این مقاومت ها و اعتراضات بخشی از پیکره تحول خواهی بنیادین یک طبقه بزرگ اجتماعی است که دیگر حاضر نیست مانند گذشته تن به ادامه فقر و گرسنگی و تحمل چنین زندگی دردآوری در دنیای پر از پیشرفت وامکانات کنونی دهد.
در تجمع روز 25 تیر 99 در مقابل سازمان تامین اجتماعی ، در کنار مطالبات و خواسته های بازنشستگان، پشتیبانی و حمایت قاطع خود را از مبارزات برحق کارگران نیشکر هفت تپه اعلام خواهیم کرد.
تشکلهای امضاء کننده، به همه بخشهای کارگری و مردم محروم جامعه فراخوان می دهند تا همگام با بازنشستگان با برگزاری تجمعات حمایتی از کارگران هفت تپه در روز بیست و پنجم تیر حمایت کنند.
زنده باد اتحاد و همبستگی سراسری کارگران و همه مردم محروم.
24تیر1399
1-اتحاد بازنشستگان ایران
2-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار
3-سندیکای نقاشان البرز
4-شورای بازنشستگان ایران
5-گروه کارگران و معلمان 19 اسفند
6-گروهی از فعالین کارگری سقز
7-گروهی از فعالین لغو کار کودکان
@Shbazneshasteghanir
فراخوان حمایت / 14 July 2020
ارسالی
✅ فرزانه زیلابی، وکیل کارگران هفتتپه درگفتگو با امتداد خبرداد؛
بازداشت 4تن از کارگران معترض هفتتپه توسط پلیس امنیت شوش/ دستگیری خنیفر و بهمنی با وجود ابتلا به کرونا و انتقال کارگران بازداشتی به زندان دزفول!/ محکومیت یک کارگر مبتلا به کرونا به 222ضربه شلاق تعزیری!
✍️ امتداد_ گروه سیاسی: : اعتراضات کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه در حالی به سیامین روز خود رسید که تعدادی از کارگران معترض پس از پایان اعتصاب امروز، توسط پلیس امنیت شهرستان شوش بازداشت شدند.
فرزانه زیلابی، وکیل کارگران هفتتپه با تائید این خبر در گفتگو با امتداد، اظهار داشت: موکلین من، آقایان، مسلم چشمهخاور، یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی و محمد خنیفر، ساعت 11 صبح امروز توسط پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان شوش دستگیر شدند.
بازداشت خنیفر و بهمنی با وجود ابتلا به کرونا
محمد خنیفر و یوسف بهمنی در حالی که به ویروس کرونا مبتلا بوده و دوران نقاهت خود را سپری میکنند، بازداشت شدهاند که در این شرایط، مطابق با قانون، منطق، شرع و اخلاق نیست.
محکومیت یک کارگر مبتلا به کرونا به 222ضربه شلاق تعزیری!
همچنین، محمدر ضا دبیریان، یکی دیگر از کارگران شرکت نیز که پیش از این، قرار جلب به دادرسی وی به عناوین اتهامی توهین به مقامات، نشر اکاذیب و افتراء از سوی شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوش صادر شده بود در شعبه 101 دادگاههای کیفریدو شهرستان شوش برای عناوین اتهامی اول تا سوم به ترتیب به 222 ضربه شلاق تعزیری محکوم شد.
حکم در شرایطی صادر شد که این کارگر به کرونا مبتلا بوده و با ارسال لایحه به پیوست نتیجه آزمایش، تقاضای تجدید وقت رسیدگی را کرده است.
بر اساس ماده 178 قانون آیین دادرسی کیفری، عذر موکلم، موجه و قانونی بوده که با این وجود، گویا سمت شاکی خصوصی در تصمیم قاضی دادگاه بیتاثیر نبوده است. وجه مسلم اینکه، این جلسه بدون حضور متهم با عذر موجه قانونی و وکیل وی، فاقد اعتبار و وجاهت قانونی است.
دستگاه قضا تا دیر نشده به روند غیرقانونی در پروندههای کارگران هفتتپه رسیدگی کند
قوه قضائیه باید تا دیر نشده، نسبت به روند غیر قانونی در پروندههای کارگران هفتتپه در دادگستری شهرستان شوش ومحرکین و دستهای پشت پرده آن رسیدگی کند تا از توالی و تبعات برخی ازاین اتهامهای شخصی، انتقامجویانه و احکام غیرقانونی علیه کارگران جلوگیری شود.
تنظیم گزارش و شکایت خصوصی از یک کارگر توسط رئیس پلیس امنیت!
سوال اساسی این است که اساسا با کدام مستند قانونی، رئیس پلیس امنیت و اطلاعات میتواند، شخصا گزارشی علیه یک کارگر(محمدرضادبیریان) تنظیم کرده و ذیل آن گزارش، خود را نیز به عنوان شاکی خصوصی قید کند؟ و عجیبتر اینکه، دادگاه نیز بر اساس همین گزارش، کارگر را به تحمل مجازات شلاق محکوم کند؟
این محکومیت در جلسهای غیرقانونی صورت گرفته که موکل به علت ابتلا به کرونا حضور نداشته و امکان تفهیم اتهام به وی و اساسا امکان دفاع متهم از خود نیز وجود نداشته است.
به هر ترتیب، متاسفانه چهار کارگر بازداشتی امروز، پس از دستگیری توسط پلیس امنیت و اطلاعات شهرستان شوش به زندان دزفول منتقل شدهاند و نگرانیهای زیادی از جهت ابتلای دو تن از کارگران به کرونا وجود دارد.
سهشنبه
۲۴/تیر/۹۹
سندیکای کارگران.نیشکر هفتتپه
***
فرزانه زیلابی، وکیل کارگران هفتتپه درگفتگو با امتداد خبرداد / 14 July 2020
سی و یکمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
۳۱ روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه میگذرد.
دیروز سهشنبه، چهار فعال کارگری هفتتپه ، آقایان یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی منجزی، محمد خنیفری و مسلم چشم خاور، توسط نیروهایی امنیتی بازداشت شده وهمان روز به زندان دزفول منتقل شدهاند.
امروز چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹ سی و یک روز است که کارگران دراعتصاب هستند و هیچ مسئولی تاکنون درمیان کارگران حضور نداشته تاصدای حق طلبی کارگران رابشنود، مگر برای بازداشت و زندانی کردن کارگران زحمتکش هفت تپه!!
امروز هم کارگران در مقابل فرمانداری شهرستان شوش اعتصاب خود را ادامه دادند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه اعلام داشته و هرگونه بی احترامی و تهدید کارگران را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط کارگران بازداشت شده می باشد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۲۵ تیر ماه ۱۳۹۹
سی و یکمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 15 July 2020
کارگر زندانی، دزد و غارتگر آزاد!
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
کارگران نیشکر هفت تپه امروز با شعار کارگر زندانی آزاد باید گردد به حمایت از نماینده گان بازداشتی در مقابل فرمانداری شوش و در سطح شهر شوش دست به اعتراض زدند.
کارگران معترض و اعتصابی نیشکر هفت تپه با شعار کارگر زندانی آزاد باید گردد خواستار آزادی کارگران بازداشت شده هستند.بازداشت کارگران هفت تپه در حالی صورت می گیردکه غارتگران و دزدان آزاد هستند و به جای بازداشت و مجازات غارتگران و اختلاس گران،کارگران و نماینده گان کارگری بازداشت و مورد بی حرمتی قرار می گیرند.
امروز چهارشنبه ۲۵ تیرماه تعداد زیادی از کارگران با در دست داشتن سند خانه به بیدادگاه مراجعه کرده و خواستار آزادی نماینده گان خود شده اند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه اعلام می دارد که هر چه سریعتر و بدون قید و شرط بابد کارگران و نماینده گان کارگران نیشکر هفت تپه آزاد شوند و هیچ فرد وهیچ سازمان و نهادی نباید اجازه داشته باشد که کارگران معترض را بازداشت و روانه زندان کند.
به جای،تهدید، بازداشت و بی حرمتی کارگران حق طلب، دزدان و غارتگران را بازداشت و زندانی کنید، جای کارگر زندان نیست!
کارگران مبارزه و آگاه هفت تپه ، با اتحاد و همبستگی بیشتر خواستار آزادی فوری و بی فید و شرط کارگران در بند باشیم.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۲۵ تیر ۱۳۹۹
کارگر زندانی، دزد و غارتگر آزاد! / 15 July 2020
راهپیمایی کارگران معترض نیشکر هفت تپه امروز چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹ درشوش .
کارگران هفت تپه سه ماه است که دستمزد ناچیز خود را دریافت نکرده اند.
دریافت دستمز در زمان تعیین شده یکی از بدیهی ترین حقوق هر کارگری است که باید در زمان مشخص شده پرداخت شود.
یک شهروند کارگر هفت تپه در خوزستان که زمانی لقب سرزمین طلای سیاه را داشت از این همه ثروت طبیعی، تنها گرمای سوزان، آلودگی هوا، فقر و نداری نسیب شان شده است .
کارگرانی که با گذشت چندین ماه دستمزد خود را نگرفته اند، بازداشت میشوند. کارگرانی شریفی که از طرف حافظان سرمایه بازداشت ، تحقیر و با اتهام های الکی روبرو میشوند، اما غارتگران ثروت مردم همچنان چپاول می کنند و آزاد هستند.
اینها بدانند که روزی تاوان این بی عدالتی ها را خواهند گرفت و دست عدالت همچون پتکی فولادین بر فرق آنان خواهد نشست.
▪️ کارگران بیدارند از تبعیض بیزارند.
▪️ کارگر میمیرد حق خود میگیرد ، سازش نمی پذیرد.
کارگران هفت تپه طی چندین سال ثابت کرده اند که در برابر هرگونه ناعدالتی استوار ایستاده اند .
بدانید که بازداشت و زندانی کردن کارگران و نماینده گان کارگری باعث ترس و وحشت و عقب نشینی ما نخواهد شد.
با وجود تهدید و زندان ما بیشتر از گذشته متحد تر و منسجم تر و آگاهتر به میدان آمده و خواهیم آمد.
ما کارگران هفت تپه خواهان آزادی فوری همکاران بازداشتی خود ، محمد خنیفری، مسلم چشم خاور، یوسف بهمنی و ابراهیم عباسی منجزی، بدون هیچ گونه قید و شرطی هستیم .
این همکاران در شرایط بازداشت میشوند که کرونا در کشور (بخصوص) درخوزستان از وضعیت قرمز عبور کرده است. عواقب به خطر افتادن جا ن همکاران بازداشتی به گردن نهادهای امنیتی وقضایی شوش میباشد.
کارگر زندانی آزاد باید گردد.
۲۵ تیر ۱۳۹۹
کارگران نیشکر هفت تپه، ارسالی به کانال تلگرامی سندیکا کارگران نیشکر هفت تپه
راهپیمایی کارگران معترض نیشکر هفت تپه امروز چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹ درشوش . / 15 July 2020
سی و یکمین روز اعتصاب هفت تپه امروز چهار شنبه – ۲۵ تیر ۱۳۹۹
سی و یکمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعداد زیادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند که هیچ نوع مذاکره با مسئولین و عوامل کارفرما مورد تایید کارگران هفت تپه نیست و تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهیم داد. کارگران همچنین دستگیری همکاران بازداشتی را محکوم کردند و خواهان آزادی هرچه سریعتر آنان شدند.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و یکمین روز اعتصاب
سی و یکمین روز اعتصاب هفت تپه امروز چهار شنبه - ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / 15 July 2020
از گروگان گیری کارفرما تا گروگان گیری مسئولان امنیتی!!
هر چقدر زمان می گذرد بیشتر به فساد و ارتباط تنگاتنگ مسئولان شهرستان شوش و استان خوزستان با مفسدان اقتصادی پی می بریم. کارهای بینشان تقسیم شده است.
از یک طرف کارفرما حقوق را گروگان می گیرد تا هر زمان که اعتصاب نیاز داشت، از گرسنگی و تنگ دستی کارگران سوء استفاده کند و کارگران اعتصاب راه بیندازند! جالب آنجاست در زمانیکه کارفرما نیاز به اعتصاب دارد حتی اگر تمام شهرستان شوش را هم آتش بزنی، هیچ مسئول امنیتی ککش نمی گزد و ورود نمی کند!!
اما زمانیکه اعتصاب به ضرر کارفرما می شود، سریع مقامات امنیتی و شهری شوش سریع وارد میدان می شوند و اعتصاب مسالمت آمیز کارگران را امنیتی جلوه می دهند و پلان B را اجرا می کنند و با بازداشت و یا همان گروگان گیری نمایندگان کارگری مثل این چند سال اخیر، می خواهند کارگران را وادار کنند تا در ازای آزادی کارگران اسیر شده به اعتصاب خود پایان دهند!!
آری هم کارفرما و هم مسئولان شوش و استان خوزستان گروگان گیر هستند و کارگران سپرانسانی آنها هستند! مدیونید اگه فکر کنید پولی تو جیب مسئولان رفته! قوه قضاییه کافی است حساب بهمنی پلیس امنیت و جوروند و دادستان شوش نظری و چگنی رئیس دادگاه و فرماندار غزی و استاندار و خانواده های آنها را در این 5 سال که اسدبیگی ها آمده اند چک کند!! ببینید چند طبری دیگر بیرون می آید!! البته اگر واقعا عزمی برای مبارزه با فساد وجود داشته باشد!
از زمانیکه اسدبیگی ها به هفت تپه آمده اند، مرتب مسئولین اعلام می کنند که حق با اسدبیگی ها است و آنها خوب دارند کار می کنند!! بله خوب کار می کنند، اما نه به نفع کارگر بلکه به نفع جیب خودشان و جیب شما!! کافی است خانه و ماشین مسئولین را در این 5سال نگاه کنید چقدر تغییر لاکچری کرده اند!
#بررسی لیست اموال مسئولین شوش و استان خوزستان
#رشوه
#کارگر زندانی
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
از گروگان گیری کارفرما تا گروگان گیری مسئولان امنیتی!! / 15 July 2020
پروژه مشترک شورای اسلامی و بسیج دانشجویی و ستاد امر به معروف برای شکستن اعتصاب!
باز اتفاقات سال ۹۷ در حال تکرار شدن است! اول نمایندگان را گروگان می گیرند؛ سپس جیره خواران شورا و طلاب دلسوز نما و بسیجیان نقش میانجی را بازی کرده و می گویند اعتصاب را تمام کنید تا کارگران آزاد شوند!
بازی کثیف!! امروز شورای خیانتکار که خودش بچه ها را فروخته و گفته که عامل اصلی تجمع این ۴ نفر هستند به همراه طلاب در پروژه ای مشترک در جلسه با مسئولین امنیتی شرکت کرده و به آنها وعده پایان اعتصاب داده اند! اما دوستان عزیز فعالین کارگری که هم اکنون در بازداشت هستند به پایان اعتصاب بدون رسیدن به نتیجه راضی نیستند! پس گول شورا و بسیج و طلاب را نخورید.
محکم و استوار به اعتصاب خود تا آزادی فعالین و لغو خصوصی سازی ادامه خواهیم داد و ضمنا شورای خائن منتظر عکس العمل کارگران به خاطر خیانت های مکرر باشد و این روزها سعی کنند کمتر طرف کارگران آفتابی شود…
#گروگان گیری فعالین
#بازی کثیف
#اعتصاب تا پیروزی
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
پروژه مشترک شورای اسلامی و بسیج دانشجویی و ستاد امر به معروف برای شکستن اعتصاب! / 15 July 2020
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه امروز ۲۵ تیر ماه در سی و یکمین روز اعتصاب، با تجمع و راه پیمایی در شهر شوش خواستار آزادی چهار کارگر بازداشتی شدند .
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ضمن برسمیت شناختن مطالبات و حقوق معوقه کارگران نیشکر هفت تپه ، بازداشت وزندانی کردن چهار تن از کارگران نیشکر را قویا محکوم میکند و خواستار آزادی بی قید وشرط تمامی بازداشت شدگان میباشد.
t.me/vahedsyndica
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه / 15 July 2020
ما را بازداشت کنید،
ما را شکنجه کنید،
ما را آواره کنید،
ما را زیر فشار قرار بدهید،
اما مثل بذر گل سرخ رشد میکنیم!
مسئولان بدانند این کارهای آنها حماقتی بیش نیست. ما میلیون ها کارگریم! میلیون ها انسان تحت ستم هستیم با بازداشت چهار نفر و چهل نفر از راهی که در پیش گرفتیم باز نخواهیم ایستاد! مسئولان موظف است به خواسته های ما احترام بگذارند. چون خواسته کارگر فقط آبادانی و رفع تحقیر و تبعیض و ایجاد برابری در جامعه است!
#کارگر_میمیرد_ذلت_نمیپذیرد
پیام همکار – انتشار:کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
" مثل بذر گل سرخ رشد میکنیم!" / 15 July 2020
امروز پنج شنبه سی و دومین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه.
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
اعتصاب کارگران نیشکر، امروز ۲۶ تیر ۱۳۹۹ بیست و دومین روز خود را گذارند.
تجمع کارگران در شوش روبروی فرمانداری با شعار کارگر هفت تپه آیم گرسنه ایم ، گرسنه آیم وسایر شعارها آدامه داشت.
در این تجمع یوسف بهمنی یکی از کارگران بازداشتی که دیروز با قید کفالت به همراه دیگران همکاران خود آزاد شده بودند سخنرانی کرد.
شور بختانه تا اکنون که بیش از یک ماه است که کارگران دراعتصاب هستند و با گذشت چهار ماه از سال (۹۹) تنها یک ماه از دستمزد کارگران پرداخت شده است البته آن هم نه دستمزد همه کارگران.
سندیکای کارگراننیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران اعلام میدارد وخواستار رسیدگی هرچه سریعتر به خواست ومطالبات کارگران میباشد.
هرگونه تهدید و ارعاب کارگران محکوم است.
۲۶تیرماه سال ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
امروز پنج شنبه سی و دومین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه. / 16 July 2020
در سی و دومین روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
گوش مسئولین کر، و چشم ها یشان همچنان کُور است!
مسئولین!حتی نمی توانند بفهمند که شکم پنج هزار خانواده کارگر هفت تپه گرسنه است، چه توقعی باید داشت که اینها فقر و نداری را از بین ببرند در حالی که خود آنها عامل این گرسنگی هستند.
کارگران نیشکر هفت تپه به این حقیقت یقین دارند که اراده ای برای حل مشکل آنها وجود ندارد،پس کارگران تنها با اتحاد خود میتوانند به حقوق خود برسند.
برای داشتن امنیت شغلی و بر چیده شدن بساط کثیف خصوصی سازی و پرداخت به موقع دستمزد وتمدید وتجدید دفترچههای درمانی، بازگشت به کار همکاران اخراجی وسایر مطالبات خود، باید متحد شد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه از اعتصاب واعتراض به حق کارگران تا رسیدن به تمامی مطالبات شان حمایت می کند و از همه تشکلهای کارگری وفعالین کارگری انتظار دارد که همواره حمایت های خود را از کارگران اعتصابی هفت تپه داشته باشند.
۲۶ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
گوش مسئولین کر، و چشم ها یشان همچنان کُور است! / 16 July 2020
سی و دومین روز اعتصاب هفت تپه امروز پنج شنبه – ۲۶ تیر ۱۳۹۹
سی و دومین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعداد زیادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهیم داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و دومین روز اعتصاب
سی و دومین روز اعتصاب هفت تپه امروز پنج شنبه - ۲۶ تیر ۱۳۹۹ / 16 July 2020
علام جرم علیه دادستان شوش، آقای نظری
دادستان شوش اخیرا و در تاریخ چهارشنبه- ۲۵ تیر ۱۳۹۹ مصاحبه ای با روابط عمومی دادگستری شوش انجام داده است که در آن نکات مختلفی بیان شده است. برخی از موارد ادعا شده توسط دادستان شوش، آقای نظری، مشمول اتهامات مختلف کیفری و امنیتی است به نحوی که میتوان علیه ایشان دست کم در شش فقره جداگانه طرح دعوا کرد.
دادستان شوش در اظهارات خود مرتکب جرایمی منجمله، نشر اکاذیب، تبلیغ علیه نظام، هتک حرمت و هتک حیثیت چهار کارگر هفت تپه و نیز مجموعه کارگران هفت تپه، اظهارات کذب و مخرب منجر به سنگ اندازی در چرخه تولید و آسیب رساندن به اقتصاد کشور، حمایت از باند اختلاسگران، اظهارات و ادعاهای دائر بر نقض حقوق اولیه شهروندان مندرج در قانون اساسی و موارد متعدد دیگری شده است که جا دارد بدین اعتبار علیه ایشان اعلام جرم شود.
در این یادداشت کوتاه به ذکر کلی برخی از موارد و مصادیق جرایم دادستان شوش میپردازیم.
✅ دادستان شوش، آقای نظری در مورد چهار تن از کارگران هفت تپه با عنوان ” کارگر نما” یاد کرده و آنها را مسبب بر هم زدن نظم و امنیت شهرستان شوش معرفی کرده است. در همین اظهارات دادستان چندین جرم مشهود نهفته است. اولا که عنوان کارگرنما ناظر بر تحقیر و نیز انکار رابطه کارگری-کارفرمایی این اشخاص با شرکت هفت تپه است. این عبارت تحقیر آمیز میتواند به عنوان هتک حرمت و هتک حیثیت مورد شکایت کیفری منجمله ” اعاده حیثیت” قرار گیرد و نیز انکار کارگر بودن این اشخاص که قابل استعلام از امور اداری-مالی شرکت هفت تپه است میتواند به مثابه نشر اکاذیب مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.
✅همچنین انتساب تجمع قانونی کارگران هفت تپه در شهر شوش به چند نفر خاص مصداق بارز نشر اکاذیب است زیرا تجمع قانونی کارگران هفت تپه به فراخوان فرد یا افراد خاص شکل نگرفته و حتی مطابق اسناد و شواهد و قرائن و منجمل فیلم ها و نوشته جات منتشره مختلف در مجاری فضاهای مجازی کارگران هفت تپه، افراد نامبرده در اظهارات دادستان شوش، روزها بعد از تشکیل تجمعات بدان پیوسته اند. همچنین این افراد در بیانیات خود در جمع کارگران مرتکب هیچ اقدام یا اظهار غیر قانونی نشده بلکه برعکس و مضاعفا کارگران را به انجام تجمعات قانونی و مسالمت آمیز ترغیب کرده اند. همچنین اطلاق عنوان بر هم زدن نظم و امنیت شهر به تجمع کارگران هفت تپه مغایر قانون اساسی، نشر کذب و تشویش اذهان عمومی است. زیرا تجمعات کارگران هفت تپه اولا مورد اعتراض شهروندان نبوده است و ثانیا مترتب است بر حق قانونی شهروندان برای تجمعات مسالمت آمیز بدون حمل اسلحه ( اصل ۲۷ قانون اساسی ) و ثالثا برخلاف اظهارات دادستان شوش این تجمعات مورد حمایت شهروندان شوش نیز قرار گرفته است. ( منجمله اینجا (***) را ببینید ).
✅دادستان شوش همزمان چند مورد نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مورد چهار کارگر و نیز جمع کارگران تجمع کننده در شهر شوش مرتکب شده است که این موارد قابل پیگرد قضایی است. همچنین انکار تلویحی حق شهروندان از برخورداری از حقوق تصریح شده آنها در قانون اساسی- منجمه حق تجمع تصریح شده در اصل ۲۷ قانون اساسی- مصداق مخالفت و عناد دادستان شوش با قانونی اساسی و لاجرم مخالفت و عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران و قابل پیگرد قضایی منجمله در دادگاه انتظامی قضات است.
ادامه در صفحه دوم ⬇️
⭕️اعلام جرم علیه دادستان شوش، آقای نظری ⭕️
علام جرم علیه دادستان شوش، آقای نظری / 16 July 2020
صفحه دوم – ادامه از صفحه اول
✅ اظهارات دادستان شوش در باب برهم خوردن چرخه کشت و تولید و صدمه خوردن به اقتصاد به واسطه تجمعات برحق و قانونی کارگران هفت تپه نیز همزمان مشمول نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی و همکاری تبلیغی با باند ارتشا و فساد است. زیرا همزمان کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه در حال سپری کردن جلسات دادگاهی خود در دادگاه مفاسد اقتصادی در تهران است و دستگاه دادستانی کشور معتقد است که کارفرمای شرکت هفت تپه از محل نامشروع مبلغ اندک برای خرید شرکت را کسب کرده و نیز به واسطه اعتبار این شرکت مرتکب اختلاس، ارتشا، قاچاق ارز و اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور شده است.
دست کم در مقام ایراد اتهام به واسطه دادستانی، این اتهامات مسجل است وگرنه دادستان تهران علیه متهمین مذکور کیفرخواست صادر نمیکرد. در همین حال عضو دیگری از مجموعه دادستانی کشور یعنی آقای نظری در شهر شوش برخلاف نظر و کیفرخواست صادره علیه کارفرمای شرکت هفت تپه در جایی دیگر از مجموعه دادستانی کشور، ادعا میکند که نه کارفرمای شرکت هفت تپه بلکه تجمعات قانونی کارگران موجب برهم زدن چرخه تولید می شود.
قابل ذکر است که اتهامات مطروحه علیه اسدبیگی و رستمی و سایرین در تهران علیه کارفرمای شرکت هفت تپه در مجموعه دادستانی طرح شده اما چگونه است که عضو دیگری از همین مجموعه دادستانی، این اتهامات و کیفرخواست را رد میکند و در مقام قضاوت هم مینشیند و در اظهاراتی کذب و برخلاف واقع، کارگران و تجمعات آنها را موجب برهم زدن چرخه اقتصادی میدانند.
✅یعنی دادستان شوش هم ادعا و کیفرخواست دادستان تهران را رد میکند و هم مستقلا ادعای خلاف آنرا طرح میکند و نیز همزمان در مقام دادگاه و قاضی، حکم هم صادر میکند و همزمان این حکم باطل را اعلام عمومی هم میکند. یعنی جناب آقای نظری دادستان شوش هم علیه مجموعه دادستانی عمل میکند هم در کار دادگاه و قضات دخالت میکند و هم یک تنه حکم باطل میدهد و نیز همزمان آنرا رسانه ای هم میکند.
این موارد علاوه بر نشر اکاذیب درباره کارگران هفت تپه، مشمول دخالت بیجا در کار دادستانی تهران، نقض استقلال دادستانی تهران در طرح کیفرخواست و نیز رد کیفرخواست آنها و نشر اکاذیب علیه دادستانی تهران و تشویش اذهان عمومی است. همزمان این اظهارات کذب آقای نظری، کمک رسانه ای- روانی- حقوقی- حکومتی-قضائی به اختلاسگران و مخالفت با تجمع قانونی و برحق کارگران است و مشمول همکاری با باند ارتشا و اختلاس و جا دارد در این مورد نیز ایشان به عنوان متهم در کنار اسدبیگی و رستمی و سایر متهمان در جایگاه متهم قرار گیرد.
بدین اعتبار آقای نظری دادستان شوش مرتکب جرم هایی نظیر اخلال در نظام اقتصادی و مشارکت در ارتشا و اختلاس و قاچاق ارز از طریق سو استفاده از منصب قضائی خود برای تبلیغ و تایید اختلاسگران و منکوب و سرکوب مورد ظلم قرار گرفتگان یعنی کارگران هفت تپه شده است و باید از این منظر هم مورد تعقیب قضائی قرار گیرد.
✅برهمگان منجمله دستگاه قضایی و دست کم دادستانی تهران واضح است که کارفرمای هفت تپه با ندادن دستمزد و مطالبات کارگران، تخریب اموال شرکت، اهلیت نداشتن در امر تولید نیشکر، اختلاس و به گروگان گرفتن حقوق کارگران و امثالهم موجب ایجاد اعتصاب و تجمع و همچنین موجب نابود کردن شرکت هفت تپه در طول بیش از چهار سال شده است. در حالی که دادستان شوش آقای نظری دقیقا برعکس، تجمع حق طلبانه کارگران را موجب بر هم خوردن چرخه تولید ذکر کرده است.
ادامه در صفحه سوم
اعلام جرم علیه دادستان شوش، آقای نظری / 16 July 2020
صفحه سوم- پایانی
در این یادداشت کوتاه نمیشود به همه تخلفات آقای نظری دادستان شوش که طی مصاحبه خود مرتکب شده است پرداخت اما به طور خلاصه باید گفت مصاحبه و اظهارات ایشان مملو است از نشر اکاذیب علیه چهار کارگر و نیز نشر اکاذیب علیه کارگران هفت تپه و نیز همکاری با باند اختلاس و ارتشا و فساد، کمک به ایجاد اختلال در چرخ اقتصادی کشور، کمک به اینجا ناامنی در شهر شوش، مشارکت در بخش تبلیغی-روانی-حقوقی برای کمک به اختلاسگران و سرکوب مطالبات برحق کارگران، تبلیغ علیه نظام و عناد با قانون اساسی و نظام منجمله در مخالفت با حق قانونی شهروندان برای تجمع مسالمت آمیز مندرج در قانون اساسی و .. موارد متعدد دیگر.
✅ آقای نظری دادستان شوش به استناد به همین مصاحبه و اظهارات، بایسته است که در درجه اول سلب مسئولیت و ثانیا مورد پیگرد قضائی منجمله در #دادگاه_انتظامی_قضات قرار گیرد.
چند #وکیل_پایه_یک_دادگستری – تهران، پنج شنبه – ۲۶ تیر ۱۳۹۹
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید
اعلام جرم علیه دادستان شوش، آقای نظری / 16 July 2020
اسماعیل بخشی: خواستیم، ایستادیم، بدست آوردیم:
▪️ «آزادی نمایندگان هفت تپه»
▪️با همت و اتحاد و ایستادگی کارگران شریف هفت تپه که هر چه فریاد داشتند بر سر مسئولین و مسببان بازداشت بی دلیل فعالین کارگری هوار کردند تا بالاخره عصر چهارشنبه چهار نماینده ی خود یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی، مسلم چشمه خاور و محمد خنیفر را از زندان چور وستم رها کردند… زنده باد هفت تپه
بله، اینجا هفت تپه ست✌️
▪️#خواستیم_ایستادیم_بدست_آوردیم
اسماعیل بخشی / 16 July 2020
سی و سومین روز اعتصاب هفت تپه امروز جمعه – ۲۷ تیر ۱۳۹۹
سی و سومین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و سومین روز اعتصاب
سی و سومین روز اعتصاب هفت تپه امروز جمعه - ۲۷ تیر ۱۳۹۹ / 17 July 2020
محرمانه! فوق العاده مهم!❗️
جهانگیری شریک اصلی اسدبیگی ها در غارت هفت تپه! مهدی جهانگیری که هم اندازه بابک زنجانی ثروت مملکت را دزدیده و هم اکنون چند پرونده دارد و دستگیر شده بود و با وثیقه چند هزار میلیاردی موقتا آزاد است با همکاری رسول سجاد متهم و هم پرونده اسدبیگی ها پشت پرده اصلی خرید و غارت هفت تپه هستند.
مجموعه اسدبیگی ها با واسطه به سجاد و جهانگیری وصلند و شرکت های مشترک دارند.
در حدود هفتاد و پنج شرکت مشترک به نام اسدبیگی و سایر اعضای این #شبکه ثبت شده اما این شرکت ها هایتا به #مهدی_جهانگیری برادر معاون اول روحانی یعنی #اسحاق_جهانگیری و از آن طریق به روحانی وصلند.
علت اصلی حمایت روحانی از این غارتگری همین است.
شرکت را به یک هزارم قیمت به خودشان واگار کردند!
با اعتبار آن یک و نیم میلیارد دلار اختلاس کردند!
به همین خاطر است که ما میگویم شرکت باید به خود کارگران برگردد!
لغو خصوصی سازی همین حالا!
محاکمه جهانگیری
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
جهانگیری شریک اصلی اسدبیگی ها / 17 July 2020
سی و چهارمین روز اعتصاب هفت تپه امروز شنبه – ۲۸ تیر ۱۳۹۹
سی و چهارمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
سی و چهارمین روز اعتصاب هفت تپه امروز شنبه - ۲۸ تیر ۱۳۹۹ / 18 July 2020
سخنرانی همکارمان یوسف بهمنی در سی و چهارمین روز اعتصاب در مقابل فرمانداری. تا لغو خصوصی سازی و تا اخراج اختلاسگران از هفت تپه، به اعتصاب ادامه میدهیم.
شنبه- ۲۸ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargaran
به اعتصاب ادامه میدهیم / 18 July 2020
سی چهار روز از اعتصاب کارگران نیشکر میگذرد
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی #نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی_
کارگران نیشکر هفت تپه امروز شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۳۹۹ تجمع اعتراض خود را در شوش، مقابل فرمانداری شهرستان شوش ادامه دادند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه اعلام داشته و هرگونه بی احترامی و تهدید کارگران محکوم است.
شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
سی چهار روز از اعتصاب کارگران نیشکر میگذرد / 18 July 2020
در سی و چهارمین روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه در شوش.
زیلابی، زیلابی / تشکر ، تشکر
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
در سی و چهارمین روز اعتصاب، کارگران با تاکید بر اینکه تا رسیدن به مطالبات خود از جمله بر چیده شدن بخش فاسد خصوص و بازگشت به کار همکاران اخراجی از جمله، اسماعیل بخشی، ایمان اخضری ، محمد خنیفر و وسالاربیژنی، به اعتصاب ادامه خواهند داد.
کارگران همچنین خواهان پرداخت هرچه سریعتر دستمزد های عقب افتاده که بیش از سه ماه از تاریخ پرداخت آن گذشته است میباشند.
در ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه امروز شنبه ۲۸ تیرماه ۱۳۹۹
با سردادن شعار زیلابی تشکر تشکر، مراتب قدردانی خود را از خانم فرزانه زیلابی وکیل مدافع کارگران نیشکر هفت تپه اعلام داشتند
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه علام داشته است و خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به خواست ومطالبات کارگران میباشد.
درضمن سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه وظیفه خود می داند که در همراهی کارگران از وکیل مدافع کارگران نیشکر هفت تپه، خانم فرزانه زیلابی بسیار عزیز و دلسوز، مراتب سپاس وقدردانی خود را اعلام کند.
شنبه ۲۸ تیرماه سال ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
زیلابی، زیلابی / تشکر ، تشکر / 18 July 2020
سلام خدمت همکاران.
میخوام بدونم ما ۱۶۰ نفر نیروی دفع آفات چه گناهی کردیم که کسی از ما دفاع نمیکنه؟ گفتید سرکار بمونید، موندیم!
زیر آفتاب ۵۰ درجه کار کردیم، گفتید بیاید اعتصاب، ما آمدیدم.
۱۶۰ نفر تو اعتصابات مگر تعداد کمی هست؟
چرا همش تو سخنرانی ها از همه حرف میزنید جز ما ۱۶۰ نفر؟ کلا از دفع آفات فقط از ۹۰ نفر قدیمی دفاع میشه!
ما همه جوره پشت کارگران و نماینده ها بودیم.
روز بازداشت گلوی خودمون پاره کردیم تا آزاد بشوند.
الان انتظار داریم بفکر ما باشند.
انقدر اسم ما نبود که امروز تو اعتصاب آقایان سرپرست دفع آفات و مدیریت کشاورزی بما خبر دادند تا ۳۱ تیر بیشتر تایم ندارید و بعد از کشت هیچ نیازی بشما نیست و باید برگردید نی بری!
چرا کسی صدای ما رو نمیشنوه؟
بچه ها قراردادی حقوق برج ۱ گرفتند، ۵۰۰… رو گرفتن، نوش جانشون، چرا ما ک ۱ریال تو جیبمون نیست باید بیکار بشیم و برگردیم نی بری؟
مگه ما نیروی دفع آفات نیستم؟
از همه انتظار دارم از ما ۱۶۰ نفر دفاع کنند.
والا دیگه انرژی نداریم بیایم اعتصاب. حمایت کنید دوستان!
در آخر خدمت سرپرست و مدیر کشاورزی و دفع آفات بگیم اگر با نون زن و بچه ما بازی بشه مطمئن باشید نمیذاریم راست راست بگردید ما نیروی دفع آفات هستیم و هیچ جا نمیریم کم تهدید کنید…
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
"۱۶۰ نفر نیروی دفع آفات " / 18 July 2020
سلام به همکارم که در دفع آفات کار میکند .
اولا اسد بیگی و آدماش از همه ما سواستفاده کردن, از رسمی قراردادی فصلی ووو ما دیدیم در غیر نیشکری از نیبری سواستفاده شود هر دسته نیبری را ۳ روز میارن در چغندر کار کند, ولی اسمش تو لیست چغندر نیست توی بهره برداری است .
مشکل ما هستیم, ترس از اخراج شدن شما که ۱۶۰ نفر هستید, ببینید لیست نی بری برای شما رد میکنن یا دفع آفات, اگر در دفع آفات رد میکنن پس به هیچ عنوان حق اخراج شما را ندارند .
حق گرفتنی است.
حقتونو بگیر.
برخورد شدید با سرپرست مدیریت کنید.
قبلآ کارگران دفع آفات ۵۰۰ نفر بودن شاید هم بیشتر الان ۹۰ نفر چرا زمینهای شرکت کوچک شدن .
اینها مسولین بیگی از خدا نمیترسن فکر زن و بچه نمیفهمن چون جیبشون پره, ولی ظهور آبادی هفت تپه نزدیک است .
اندکی صبر سحر نزدیک است.
پیام همکار
"حق گرفتنی است" / 18 July 2020
سخنرانی ابراهیم عباسی منجزی در سی و چهارمین روز اعتصاب در مقابل فرمانداری!
ما هیچ مذاکره ای با عوامل کارفرما نخواهیم داشت.
بعد از خروج بخش خصوصی از هفت تپه، در مورد مطالباتمان با مسئولان مذاکره خواهیم کرد.
شنبه- ۲۸ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
ابراهیم عباسی منجزی / 18 July 2020
اصل ۲۷ قانون اساسی:
تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حمل سلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.
ما کارگران هفت تپه در شهر شوش از همین اصل قانون اساسی و از آن مهم تر از حق کارگری و انسانی خودمون استفاده میکنیم و مقابل فرمانداری و یا در شهر تجمع میکنیم.
ما در تجمعات اسلحه نداریم.
همینطور تجمعاتمون مخل مبانی اسلام نیست.
مخل مبانی مسیحیت و یهودیت و زرتشتی گری یا هیچ دین دیگری نیست اصلا ما به مسائل دینی اشاره نکردیم.
ما دستگاه سیاسی-اقتصادی کشور رو مخاطب قرار میدیم و میگیم زودتر این بساط خصوصی سازی رو جمع کنید وگرنه کارگران هفت تپه تا ابد ادامه میدهند.
پس حق داریم تا به دست اوردن مطالبه قانونی خودمان یعنی لغو خصوصی سازی تجمع کنیم. هر مسئول یا مقام و یا هر سرپرست و مدیر در شرکت که بخواد مانع از حضور کارگران در تجمع بشه ضد قانونی اساسی رفتار کرده و باید محاکمه بشه.
همینطور به برخی مفت خوران و امنیتی ها مثل #فرزین #یارمحمدی زبل روزگار و کسی که نقاب بر چهره زده که درواقع از طرف نیروهای امنیتی وارد ماجرا شده می گیم که بعد از اسدبیگی-رستمی هیچ خصوصی سازی دیگری رو قبول نخواهیم کرد.
یارمحمدی مترسکی بیش نیست و در واقع مثل اسدبیگی که مامور دم و دستگاه جهانگیری و روحانی بود، این آقا هم مامور دم و دستگاهی دیگه ست و به اسم کارآفرین فرستادنش بلکه بعد از بیرون کردن اسدبیگی-رستمی شرکت رو هپلی هاپول کنن. اشتباه گرفتید ای آقایون امنیتی! کارگران هفت تپه هشیار هستند.
ما یا شرکت دولتی با نظارت خودمون میخواهیم یا اینکه کل شرکت به نام کارگران هفت تپه بشه. در این مورد نظرسنجی میکنیم.
مبارزه تا لغو خصوصی سازی ادامه دارد.
تجمعات قانونی و برحق ما در مقابل فرمانداری ادامه دارد.
زنده باد اتحاد زنده باد هفت تپه
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
تجمعات قانونی و برحق ما در مقابل فرمانداری ادامه دارد. / 18 July 2020
#اطلاعیه #رسمی درباره راه اندازی صفحه فیسبوکی
به اطلاع میرسانیم که برای آندسته از مخاطبان عزیز که بیشتر به فیسبوک دسترسی دارند و علاقه مند به در جریان گرفتن از مسائل مبارزاتی هفت تپه هستند، صفحه رسمی کانال ما در فیسبوک راه اندازی شده و مستقیما با نظر و مشورت کانال مستقل اداره میشود.
در این صفحه تماما مهم ترین مطالب، تصاویر و فیلم های مندرج در کانال تلگرامی ما بازنشر داده میشود.
لطفا این صفحه را به دوستان و رسانه ها معرفی کنید و مطالب آنرا بازنشر دهید.
صدای کارگران هفت تپه باشید
#نشانی #اینترنتی #صفحه #رسمی #فیسبوکی کانال مستقل کارگران هفت تپه
***
کانال مستقل کارگران هفت تپه- شنبه – ۲۸ تیر ۱۳۹۹
کارگران هفت تپه در فیسبوک / 18 July 2020
سی و پنجمین روز اعتصاب هفت تپه امروز یکشنبه – ۲۹ تیر ۱۳۹۹
سی و پنجمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
سی و پنجمین روز اعتصاب هفت تپه امروز یکشنبه - ۲۹ تیر ۱۳۹۹ / 19 July 2020
چگونه یک فرزانه زیلابی باشیم؟!
فرزانه زیلابی یک انسان بزرگ در زمان ما و در مملکت ما و در استان و منطقه ماست. خانم فرزانه زیلابی گرامی، چند سال است که وکیل کارگران هفت تپه است. زحمت بسیار کشیده و از جیب خودش هزینه کرده و از کارگران و موکلینش مبلغی برای وکالت دریافت نکرده است.
وکالت مجانی کرده ولی کار با کیفیت عالی هم انجام داده است.
برایش پرونده سازی کردند اما کوتاه نیامد.
در ده ها پرونده از کارگران و نمایندگان کارگری هفت تپه دفاع کرده است.
چگونه می توان یک فرزانه زیلابی بود؟
چگونه می توان مانند فرزانه زیلابی شجاع بود، آگاه بود، دریا دل بود، فهیم و عاقل بود، با احساس های انسانی بود، مجهز به دانش و توانایی و مهارت بود؟
چگونه می شود مثل فرزانه زیلابی وکیل نام آشنا، دلسوز و خوشنام کارگران هفت تپه، انسانی بود که از زندگی و وقت و امنیت و آسایش خود گذشت و به دیگران و به جامعه خدمت کرد؟
پاسخ به این سوال خیلی ساده است و خیلی سخت است.
ساده است چون کافی است مثل فرزانه زیلابی برای منافع مردم و جامعه تلاش کنیم تا بتوانیم یک فرزانه زیلابی باشیم.
اما فرزانه زیلابی بودن خیلی سخت است؛ کمتر کسی می تواند مثل او زندگی و آسایش خودش را وقف جامعه کند. ولی نباید نا امید بود و برای زیلابی شدن راهی وجود دارد:
می شود به فرزانه زیلابی ها نگاه کرد و متوجه شد که اینطور نیست که همه به فکر خودشان و جیب شان باشند؛ هستند افرادی که به دیگران خدمت انسانی و اجتماعی میکنند.
پس می شود ما هم مثل آنها باشیم.
گفتن این که سرکار خانم زیلابی عزیز، با تجربه، آگاه، محکم، استوار، توانا، دانا، یاریگر و زجرکشیده از تو تشکر میکنیم بسیار واجب و خوب است؛ اما برای تشکر واقعی از فرزانه زیلابی و زیلابی ها باید یک کار مهم و اساسی دیگر کرد: آنها را الگو قرار دهیم و به منافع دیگران هم فکر کنیم و به منافع جامعه هم فکر کنیم و برای دیگران و برای هم نوعان خود زمان و انرژی و توان بگذاریم؛ دقیقا مثل کاری که نمایندگان و فعالان کارگری انجام میدهند.
ما همگی باید فعال کارگری باشیم و به منافع کل کارگران فکر کنیم و برای آن مبارزه کنیم.
تشکر واقعی از زیلابی این است که او را که فراتر از زن بودن و مرد بودن، انسان بودن را آموزش میدهد الگو قرار دهیم.
ما هم می توانیم یک فرزانه زیلابی باشیم؛ ما هم می توانیم یک #فرزانه_زیلابی شویم.
زنده باد #فرزانه #زیلابی و فرزانه زیلابی بودن و فرزانه زیلابی ماندن
زنده باد اتحاد
احد شواغیل هفت تپه
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
احد شواغیل / 19 July 2020
اعتصاب کارگران هفت تپه 35 روزه شد.
یکشنبه 29 تیرماه، کارگران اعتصابی تجمع اعتراضی خود را در سی و پنجمین روز اعتصاب در مقابل فرمانداری برگزار کردند.
35 مین روز اعتصاب کارگران نيشکر هفت تپه در شرایطی برگزار شد که،
آنها:
بیش از سه ماه است حقوقی دریافت نکرده اند.
شرایط زندگی و سلامت آنها بحرانی و خطرناک است.
مقامات دولتی و مدیریت کارخانه نسبت به سرنوشت 5000 انسان و خانوادههایشان کاملا بی تفاوت اند و آنها را به مرگ تدریجی محکوم کرده اند.
باوجود همه اینها این کارگران تا تحقق خواسته هایشان با اراده ایی استوار ایستاده اند.
#کولبر_نیوز
#kolbarnews
@kolbarnews
اعتصاب کارگران هفت تپه 35 روزه شد / 19 July 2020
اعلام حمایت کارگران گروه ملی فولاد اهواز از مبارزات کارگران هفت تپه
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب خدمت کلیه همکاران محترم
چه عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
درد بزرگی است، درد و رنج برادران ما در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که روزی ما نیز با آن در گریبان بوده و تا کنون زخم های آن التیام نیافته و اما شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه:
هفت تپه:
شرکتی که سال ۱۳۴٠ پایه گذاری و کار خود را شروع کرد و سال ۱۳٥٤ رسما با نام شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پا به عرصه تولید نهاد و در واقع در خط و مشی استراتژیک این شرکت عظیم قرار بر تبدیل شدن به قدرت اول تولید شکر و محصولات بالادستی در سطح خاورمیانه و آسیا و یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا منجر شود.
اما متاسفانه سردرگم بازیهای سیاسی ، سیاستمداران و مافیای بزرگ شکر گردید و طی واگذاریهای غیر منطقی و خارج از عرف به برخی آقا زاده ها باعث از بین رفتن این سرمایه بزرگ ملی بدست نااهلان و سرازیر شدن قشر بزرگ کارگر به خیابانها طی سالهای گذشته بودیم اما تنها راهکاری که آقایانی که در سطح کلان کشور برای فرار از حقیقت به آن متوسل شده اند.
دستگیری فعالان کارگری،پرونده سازی و سپردن آنها به پشت میله های زندان جهت سرپوشانی بر اعمال خود و انحراف اصل موضوع بوده،امری که در شرکتهای بزرگ گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه کاملا لمس گردیده ولی هیچ موقع اینگونه اعمال کارگران را از هدف نهایی خود به عقب نشینی وادار نکرده،بلکه جهت نیل به هدف راسختر از همیشه به مبارزه پرداخته،و میبینیم این روزها شعار مرگ بر اسد بیگی و مرگ بر رستمی تنین انداز شده که پیامی آشکار به ماداده و نشانگر نفرت و عدم اعتماد قشر معظم کارگران از مسئولان بی کفایت کشور و استان را دارد و این شعارها تحولی دیگر در عرصه مبارزات کارگری را نشان داده و به برخی آقایان تهران نشین و دست نشانده های آنها در خوزستان اخطاری جدی میباشد و به معنای آن است که زمان برای آقایان رو به اتمام بوده .
لذا با این اوصاف و ضمن محکومیت هر گونه عمل تحریک کننده جهت تحریف اصل موضوع ، از همین تریبون ما کارگران شرکت بزرگ گروه ملی فولاد اهواز همبستگی خود را با این شیرمردان اعلام می نمائیم و پرداخت تمام حقوق عقب افتاده کارگران، بازگشت رونق تولید به شرکت و واگذاری شرکت به دولت را خواهانیم.
در ضمن به کارگران و شیرمردان هفت تپه اعلام می نمائیم که رمز موفقیت شما همچون گذشته در اتحاد و پافشاری بر حقوق مسلوبه می باشد.
بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
اعلام حمایت کارگران گروه ملی فولاد اهواز از مبارزات کارگران هفت تپه / 19 July 2020
سی و پنجمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۹، در مقابل فرمانداری شوش، سی و پنجمین روز خود را پشت سر گذاشت.
کارگران همچنان علی رغم گرمای بالای پنجاه درجه خوزستان وضعیت قرمز کرنا واز همه مهمتر با شکم های گرسنه وسفرهای خالی ، به خاطر بی مسئولیتی بخش فاسد خصوصی وحامیان آنان به تجمع خود در مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران تا رسیدن به خواستههای کارگران اعلام داشته و هرگونه تعرض به کارگران محکوم است.
کارگران با اتحاد وهمبستگی خود میتوانند به مطالبات بحق خود برسند.
۲۹ تیرماه ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سی و پنجمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 19 July 2020
مسئولین!!؟چه جوابی به مطالبات این زحمت کشان میتوانند داشته باشند؟
سه تا چهار ماه است که دستمزد کارگران نیشکر هفت تپه پرداخت نشده است.
امروز سی وپنج روز است که کارگران نیشکر هفت تپه در اعتصاب هستند ،اما جوابی به جز بازداشت تعدادی از همکاران توسط مامورین ( که می گویند مأموریم و معذور!!؟) نشنیده اند!
یکشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
چه جوابی میتوانند داشته باشند؟ / 19 July 2020
با سلام خدمت تمام عدالت خواهان!
این پیام مختص به مدیریت حراست است. آقای امجد که با اسلحه کمری در داخل شرکت میچرخد و فکر می کند خبری هست.
آقای امجد با همون وقاری که آمدی خواهش می کنیم حراست را ترک کنید و بروید همان جایی که بودید.
و گرنه مثل حاتمی در اداره کشت و کار، به زور شما از اداره حراست در میاریم و از شرکت بیرون میکنیم.
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
پیام به مدیریت حراست / 19 July 2020
سی و ششمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه – ۳۰ تیر ۱۳۹۹
سی و ششمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران از بخش های مختلف شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و ششمین روز اعتصاب
سی و ششمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه - ۳۰ تیر ۱۳۹۹ / 20 July 2020
سی وششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه سی و ششمین روز خود را پشت گذاشت.
امروز هم کارگران به مانند روز های گذشته تجمع اعتراضی خود در مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از اعتصاب کارگران اعلام داشته وخواستار رسیدگی هرچه سریعتر مسئولین به خواست ومطالبات کارگران میباشد
درضمن لازم به یاد آوریست که امروز کارگران حراست شرکت به دلیل کم کردن ساعت اضافه کار آنان از طرف رئیس حراست ( که ایشان بازنشسته میباشند) در مقابل دفتر حراست تجمع کردند.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سی وششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 20 July 2020
نه به خصوصی سازی! نه به اختلاسگران!
تا اخراج بخش خصوصی و اختلاسگران از هفت تپه، اعتصاب ادامه دارد. واگذاری شرکت به تامین اجتماعی ورشکسته را نمیپذیریم! این یعنی به بازار بورس فرستادن سهام شرکت و به جای یک اسدبیگی چند اسدبیگی که مامور چندین مقام حکومتی هستند به غارت بپردازند و اخراج کنند و تغییر کابری دهند و منطقه را نابود کنند!
دوشنبه- ۳۰ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
نه به خصوصی سازی! نه به اختلاسگران! / 20 July 2020
آقای #کعب #عمیر و #کمیسیون_اجتماعی_مجلس!
گفته اید سه نفر از شما میاد هفت تپه!
کدام هتل قراره ببرن؟ چقدر سکه قراره بدن؟ میگی اینطور قرار نیست بشه؟ معلوم میشه. ظرف ده روز ما متوجه میشیم. از مصاحبه ای که بعد از سفر میکنید میفهمیم.
قراره آخرش به این نتیجه برسید که اختلاس ها و غارت های اسدبیگی رو نادیده بگیرید؟
یا اینکه قراره آخرش واقعیت رو بگید که اینها منطقه رو نابود کردند ولی نتیجه گیری این باشه که شرکت رو بدن به تامین اجتماعی ورشکسته؟
ما این داستان ها رو قبول نداریم.
قبلا هم آقای ساری نماینده اهواز همه این کارها رو قرار بود بکنه. راستی شما که رفتید جاش نشستید یه سری به اون قفسه ها و کمدهای بایگانی تون در کمیسیون اجتماعی بزنید ببینید چه کسی سکه و دلار داد تا گزارش متوقف بشه؟
راضی نوری بی شرف و خائن به منطقه که با مقادیری رشوه شرفش و خودش رو به داعشی ها فروخت نقشش رو بیایید بگید.
آقای کمیسیون اجتماعی مجلس در این سفری که میکنید قراره با کله پوک های شورای اسلامی دیدار کنید؟ اونها نماینده کارگران هفت تپه نیستند. تشریف بیارید جلوی فرامانداری و همزمان با این نمایندگان کارگری که دستگیر شدند حرف بزنید تا با سند بهتون نشون بدن ماجای هفت تپه چیه…
آقای کعب عمیر شما ممکنه کم تجربه باشی اما بذار از تجربه تاریخی هفت تپه در اختیارت بذاریم. وجود خصوصی سازی یعی نابودی و بدبختی و رنج و مصیبت و فساد و درگیری و اختلاف و فلاکت و تنش و بدبختی و بی حرمتی و ستم. واگذاری شرکت به تامین اجتماعی هم یعنی ادامه نابودی. چون تامین اجتماعی خودش از دولت طلب داره بعد شرکت رو میخواد چکار؟ میذاره تو بورس..هر سهامدار عمده ای مثل اسدبیگی اومد میاد سوار ما میشه…خصوصی سازی به شکلی جدید…. تازه بدتر هم میشه.
چون الان اسدبیگی پشتوانه جهانگیری رو داشت با سپردن به بورس چند تا مثل اسدبیگی میان که هر کدوم پشت به یک نهاد امنیتی دارند و دیگه هیچ کاریشون نمیشه کرد. بیکاری و اخراج و تغییر کاربری و …همه اینها به شکل بدتری اجرا میشه و کل هفت تپه و منطقه برای همیشه نابود میشه.
پس خصوصی سازی باید بره اما نه اینکه با لباس مبدل واردش کنید.
ما به تمام حرکات و گفتارها و سکنات و افکار و جلسات و مصاحبه های شماها حواسمون هست…
واگذاری شرکت به تامین اجتماعی یعنی همان بلایی که سر هپکو آوردند و الان باعث اعتراض و اعتصاب کارگران هپکو شده یعنی ادامه بدبختی و حقوق معوقه….
حواسمون هست….
اعضای #کمیسیون #اجتماعی مجلس! در سفر به هفت تپه جای اشتباه نرید. با آدمای بد نشینید، نتایج بد نگیرید…مسواک یادت نره.
احد شواغیل هفت تپه
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
احد شواغیل / 21 July 2020
اتحاد، همبستگی و تشکل مستقل طبقاتی کماکان رمز پیروزی است
دور جدید اعتصاب و اعتراضات کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه علیه خصوصی سازی و بلاتکلیفی معیشتی و شغلی، و برای پرداخت فوری حقوق های معوقه و بازگشت به کار فوری کارگران اخراج شده و در کل علیه گروگان گیری کارگران وخانواده هایشان از طرف کارفرمایان با دادن وعده و وعیدها و وقت کشی مسئولان شهرستان، استان و کشور وارد ۳۵ مین روز خود شده است.
کارگران با تظاهرات و تجمع هر روزه در مقابل فرمانداری شوش خواهان پاسخگویی به مطالبات به حق خود هستند و تا کنون نشان داده اند که سیاست های سرکوب گرانه جمهوری اسلامی خللی بر عزم آنان وارد نمی کند.
رژیم اسلامی طبق معمول در مواجهه با خواست کارگران به روش همیشگی خود، یعنی دستگیری، بازداشت و زندانی کردن کارگران متوسل شده است. روز سه شنبه ۲۴ تیر حوالی ساعت ۱۱ صبح چهار نفر از فعالین کارگری هفت تپه، یوسف بهمنی، محمد خنیفر، مسلم چشمه خاور و ابراهیم عباسی توسط پلیس اطلاعات و امنیت شوش دستگیر و بازداشت شدند.
اگر چه رژیم تحت فشار کارگران معترض، مجبور شد که با قید وثیقه این فعالین کارگری را آزاد کند، اما نفس دستگیری آنها پته ادعای دستگاه قضایی رژیم در مبارزه با فساد و کارگر پناهی، همانند مورد صدور احکام شلاق و زندان برای کارگران آذر آب، حتی برای آنانی که به این دروغ دل خوش کرده بودند، به روی آب انداخت. ابراهیم رئیسی در اردیبهشت امسال در دیدار با تعدادی از کارگران، اعلام کرده بود که: بعضی از خصوصی سازی ها درست نبوده، ارز دولتی گرفتند و آن را در بازار فروختند.
هدف او از آن دیدار که به دعوت خود قوه قضاییه برگزارشده بود، این بود که در رقابت بین باند های حکومتی، برای رسیدن به اهداف جناحی و شخصی خود، قوه قضاییه که سراپایش را فساد گرفته و نماد جنایت، اعدام، زندان و شکنجه است را پرچم دار مبارزه با فساد و حامی کارگران و محرومان معرفی کند. اکنون دادگاه بعضی از آن اختلاس گران در حالی جریان دارد که متهم اصلی آن یعنی امید اسد بیگی همچنان آزاد است، اما در عوض ارگان های سرکوب رژیم، فعالین کارگری را با هدف زهر چشم گرفتن از پنج هزار کارگر هفت تپه دستگیر می کنند.
تا آنجا که به موضوع حرف حساب و منطق مربوط است، بر کسی پوشیده نیست که در طول تمام این سالها حق با کارگران هفت تپه بوده است. آنها در دهها اعتصاب و اعتراض اعلام کرده اند که وضعیت در هفت تپه بعد از خصوصی سازی شرکت، از پیش هم بدتر شده است، گفتند کارفرمای خصوصی به پشتوانه مالکیت هفت تپه مشغول باند بازی و رشوه دهی و دریافت تسهیلات بانکی و ارزی با هدف اختلاس است.
فریاد زدند که کارفرمای خصوصی، ابتدایی ترین توافق کاری در هر جای جهان، یعنی پرداخت به موقع دستمزد را زیر پا می گذارد و چند ماه به چند ماه دستمزد کارگران را پرداخت نمی کند. گفتند امنیت شغلی و آینده آنها و خانواده شان در خطر جدی قرار دارد. در تمام این سالها کل حکومت از دستگاه اجرایی و قضایی گرفته تا نیروی انتظامی و پلیس و یگان ویژه و مقامات ریز و درشت استانی بطور یک پارچه و متحد در برابر کارگران ایستادند.
به تظاهرات کارگران یورش بردند، کارگران را مورد ضرب شتم قرار دادند، شبانه به خانه کارگران هجوم آوردند ، بازداشت شان کردند و سپس برایشان پرونده امنیتی تراشیدند و به زندان محکوم شان کردند. کارگران را وحشیانه شکنجه کردند و از اقرارهای زیر شکنجه، برنامه ” طراحی سوخته” تهیه کردند و بی شرمانه در تلویزیون سراسری به نمایش گذاشتند.
حکم سرکوب برای هفت تپه را کلیت رژیم صادر کرده بود. مجریان، ارگان های مستقیم سرکوب و رسانه های حکومتی بودند. مجرمان نیز کارگران هفت تپه بودند، و جرم شان نیز مشخص بود: آنها با صدای بلند، نان و آزادی طلب کرده بودند و خواهان اداره شورایی شرکت شده بودند.
“فاتحان” بی شرم و بی شرف آن نبردهای نابرابر اما می دانستند که در وجدان عمومی جامعه، نبرد را به کارگران باخته اند، و از آن مهم تر، می دانستند که جنگ به پایان نرسیده است و کارگران هفت تپه برای رسیدن به کار و آزادی و یا حتی برای بقا، راهی جز مبارزه و اعتصاب و اعتراض نخواهند داشت.
لغو احکام فعالین کارگری هفت تپه و نمایش های مبارزه با فساد توسط قوه قضایه، بطور همزمان هم حاکی از عقب نشینی حداقل بخشی از رژیم در برابر کارگران هفت تپه بود و هم حاکی از تلاش رژیم برای خرید زمان برای تعیین تکلیف با هفت تپه در فرصت دیگر و به شیوه دیگر بود.
دادگاه مالکان خصوصی هفت تپه نیز بر سر تعیین همین “شیوه دیگر” بر پا شده است. بی شک اگر باندهای مافیایی که پشت سر اسد بیگی ایستاده اند و خود اسدبیگی مهره ای کوچک از آنان است پر زور نبودند او تا هم اکنون اگر سرش بالای دار نرفته بود، حداقل مالکیت شرکت را ازدست داده بود و خود را در زندان می یافت.
اینکه حتی دادگاه دستور نداده که دستمزد کارگران از حساب شرکت پرداخت شود، به دلیل “خلا قانونی” نیست؛ بلکه برآیند جدال باندهای قدرت است. در هیچ جای جهان کارفرمای خصوصی که به اتهام اختلاس محاکمه می شود، نمی تواند همزمان دستمزد کارگران را به گروگان بگیرد، بلکه بر عکس عدم پرداخت دستمزد، یا به بیان بهتر “سرقت دستمزد”، جرم دیگری محسوب می شود و پرونده را سنگین تر می کند.
اعتصاب کنونی کارگران هفت تپه این معادله بین باندها و جناح های حکومتی بر سر آینده هفت تپه را به هم زده است. بی شک هر یک از جناح ها و باندها سعی خواهند کرد که از اعتصاب کارگران در جهت اهداف خود سواستفاده کنند.
اما همه آنان در یک چیز اشتراک نظر دارند و آن اینکه اعتصاب و مبارزه متحدانه کارگران، به زیان منافع آنان و نظام آنهاست. از منظر منافع رژیم سرمایه داری و ضد کارگر جمهوری اسلامی، اعتصاب باید به هر وسیله ممکن مهار و یا سرکوب شود. دستگیری چهار تن از فعالین کارگری یکی از گامهای رژیم در راستای این سیاست بود که کماکان ادامه دارد.
اما رژیم علاوه بر توسل به سرکوب مستقیم سعی دارد که به شیوه های مختلف در میان کارگران اعتصابی تفرقه ایجاد کند و اعتصاب را با ایجاد چند دستگی درمیان کارگران و فرسوده کردن انرژی آنان به شکست بکشاند.
درست یک هفته قبل از بازداشت کارگران در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست بررسی “مشکلات کارگری” در هفت تپه با اشاره به تعهدات کارفرما مبنی بر پرداخت حقوق و مزایای فروردین ماه گفت : “کارگران باید به کار خود بازگشته و ضمن انجام فعالیتهای مربوطه از هر گونه تجمع، اعتصاب و ترک کار خودداری کنند. شورای اسلامی کار نیز باید همکاریها لازم را با مدیریت این مجموعه برای ادامه فعالیت و حضور کارگران در واحد را داشته باشد.”
در حقیقت در این جلسه حاتم شاکری و محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در همراهی با اسد بیگی به دروغ عدم پرداخت دستمزدها را تنها مربوط به فروردین ماه اعلام کردند. سپس با در نظر گرفتن بسته پانصد هزار تومانی تنها برای ۲۸۵۵ نفر از کارگران و تهدید کل کارگران نسبت به پیامد “قانون شکنی” تلاش کردند که اختلاف در میان کارگران را دامن زنند و از این طریق به قول خودشان تکلیف کارگران هفت تپه را یکسره کنند.
کارگران هفت تپه از این امتیاز بر خوردارند که تجربه دهها اعتصاب و اعتراض در سالهای گذشته و نیز تجربه ایجاد تشکل مستقل کارگری را دارند. اکنون بیش از هر زمانی لازم است که این تجارب به طور همه جانبه به کار گرفته شود.
کارگران هفت تپه تا هم اکنون از این تجارب به خوبی بهره گرفته اند: مطالبات خود را بطور شفاف مشخص کرده اند. آشکارا اعلام کرده اند که شورای اسلامی کار که می کوشد منافع کارگران را در مصالحه و معامله با مقامات حکومتی قربانی کند را نماینده خود نمی دانند. اعتصاب را از محل شرکت به شهر کشانده اند و اخبار اعتصاب و اعتراضات را بطور روزانه انعکاس داده اند. اینها همه نقاط قوت این اعتصاب است. آنچه که اکنون بسیار مهم است، حفظ و تداوم اتحاد و همبستگی در میان کارگران و خنثی کردن توطئه های تفرقه انگیز است.
در عین حال، تلاش برای تشکل یابی مستقل به ویژه با به میدان آمدن نسل جدیدی از فعالان کارگری باید از سر گرفته شود. در کنار همه اینها لازم است که کارگران، اعضای خانواده خود و مردم شهر را به حمایت ازاعتصاب، تشویق و ترغیب کنند و همزمان در کسب حمایت های کارگران مناطق دیگر بطور فعال کوشش نمایند.
همه شواهد حاکی است که اعتصاب کنونی از اهمیت بسیار زیادی بر خوردار است، به طوری که نتیجه آن می تواند آینده هفت تپه را رغم زند؛ بنابراین با تمام نیرو باید برای موفقیت آن مبارزه کرد.
همانطور که کارگران هفت تپه تاکید کرده اند و در بیانیه های حمایتی دیگر تشکل های کارگری به درستی آمده است، اعتصاب کارگران هفت تپه، تنها به کار و زندگی کارگران شرکت نیشکر هفت تپه خلاصه نمی شود، بلکه این اعتصاب بخشی از مبارزه طبقه کارگر ایران است.
پیروزی کارگران هفت تپه پیروزی برای همه کارگران و شکست آن، شکست طبقه کارگر در یک مبارزه است. بنابراین وظیفه همه کارگران و تشکلهای کارگری است که از اعتصاب کارگران هفت تپه حمایت کنند.
اتحاد بین المللی بار دیگر همبستگی خود را با اعتصاب کارگران هفت تپه اعلام می کند و مانند سالهای گذشته در جهت تقویت این مبارزات و دستیابی کارگران هفت تپه به مطالبات برحقشان با تمام توان تلاش خواهد کرد.
هرگونه اذیت و آزار و بازداشت کارگران هفت تپه و دیگر کارگران کشور باید فوری متوقف گردد. ما از تشکل های کارگری در جهان می خواهیم که کارگران هفت تپه را در این مبارزه تنها نگذارند و به هر شکل ممکن از آنان و مطالبات به حق شان حمایت کنند.
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
۱۹ ژوئیه ۲۰۲۰
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران / 21 July 2020
سلام
ما ۱۶۰ نفر نیروی دفع آفات هستیم، امروز گفتن دیگه اخراج هستید در حالی ک روال شرکت این بوده ک نیرو دفع آفات جز کشاورزی هست امروز کرناسی و کریم پور با تحریک شورا گفتن شما جز دفع آفات نیستید.
برای بار اول و آخر میگیم آقایان شورا ،چاپلوسها ،دزدها ،ما جز دفع آفات هستیم ،ما جدا از شرکت نیستم برا ما برگه قراداد یک ماه نیار بگو امضا کن.
جلیل احمدی حواست ب کارات باشه نذار ۱۶۰نفر بیایم با پس گردنی از شورا و شرکت بندازیمت بیرون با نون ۱۶۰ خانواده بازی نکن با چاپلوسی و خوش خدمتی ب جایی نمیرسی ،جلیل احمدی بس کن کسی تو و شورا رو ب ….قبول نداره.
خداشاهده نونمون بریده شد یا تو شرکت یا بیرون شرکت نابودت میکنیم و شورا رو رو سرت خراب می کنیم.
۱۶۰ نفر نیروی دفع آفات آخرین اخطار میکنن .جلیل احمدی انقدر تو گوش کریم پور نخون ک اخراج کنن ما جز دفع آفات هستیم و تو هیچ غلطی نمیکنی.
ای آخرین اخطاره
دفعه بعد میایم سراغت
مراقب خودت باش
پیام همکار
"دفعه بعد میایم سراغت" / 21 July 2020
داعش بهتر است یا طالبان؟
سوال مسخره ای است. نه ؟ خیلی مسخره است! به همین ترتیب خنده داره اگر بگیم دولتی سازی بهتره یا خصوصی سازی!
این یک واقعیته که خصوصی سازی شکل وحشیانه تر استثمار و ستم و بدبختی علیه کارگره ولی دولتی سازی هم هست. اما واقعیت اینه که خصوصی سازی خیلی بدتره و مثل داعش که وحشی تره از طالبان. ولی فرقشون در ماهیتشون نیست. هر دو یک ماجرا هستن.
حالا اگه یکی به درستی میگه خصوصی سازی عین داعشه درست میگه. خصوصی سازی به همون اندازه وحشی و خشن و انسان کُش و رذیلانه است که داعشی ها هستن. ولی در عوض نباید هم به #القاعده و #طالبان و امثال اونها رضایت داد. دولتی سازی هم شکل دیگری از ادامه استثماره. اگر یک درجه رقیق تره و خفیف تره از خصوصی سازی ولی باز هم بدبختی توش هست.
اگر کسی دولتی سازی رو قبول کنه مثل اینه که طالبان و القاعده رو قبول کرده.
چرا باید بین داعش و طالبان یکی رو انتخاب کنیم؟
بهتره هیچ کدوم رو نخواهیم و علیهش مبارزه کنیم.
چرا یا باید حتما یا خصوصی سازی باشه یا دولتی سازی؟ چرا نه اینکه شرکت به خود کارگران واگذار بشه؟ ما نه داعش میخوایم نه طالبان! نه خصوصی سازی میخوایم و نه دولتی سازی مشکل رو حل میکنه.
شرکت رو باید مال خودمون کنیم.
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
شرکت رو باید مال خودمون کنیم. / 21 July 2020
سی و هفتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه – ۳۱ تیر ۱۳۹۹
سی و هفتمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و هفتمین روز اعتصاب
سی و هفتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه - ۳۱ تیر ۱۳۹۹ / 21 July 2020
این همشهری عزیز که تابلو اعتصاب را در دست دارد هر روز برای کارگران اعتصابی آب خنک می آورد.
امروز زحمت کشید و با آوردن شربت، کام کارگران اعتصابی را شیرین کرد. به راستی که طعم این اتحاد شیرین است.
زنده باد اتحاد و همبستگی کارگران!
سه شنبه- ۳۱ تیر ۱۳۹۹
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
زنده باد اتحاد و همبستگی کارگران! / 21 July 2020
سی و هفتمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
امروز سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه وارد سی و هفتمین روز شد وتا کنون هیچ مسئولی!!!؟؟؟ از خواب بیدار نشده تا صدای کارگران را بشنود.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از خواست به حق کارگران اعلام داشته وخواهان رسیدیگی هرچه سریعتر به مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه میباشد
.
سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سی و هفتمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 21 July 2020
درباره سخنان آقای فواد پاشایی و حرف هایش درباره هفت تپه!
کارگر هفت تپه میداند چه میخواهد و چه نمیخواهد!
در سایتها دیدم که شخصی به نام آقای #فواد #پاشایی( که بر اساس جستجویی که در گوگل کردیم، مشاور سیاسی سلطنت طلبان و دبیر سابق حزب مشروطه است) رو به کارگر هفت تپه با زبان و لحنی تحقیر آمیز دقیقا مانند همان لحن تند و از بالا به پایین اسدبیگ های داعشی برخورد کرده است.
آقای پاشایی، ساکن آمریکا، خودش و مخاطبش را “روشنفکر” میداند اما کارگر هفت تپه را کسی میداند که متوجه قضایا نیست و لابد بعد از همه و سر آخر ممکن است از مسایل سر دربیاورد!
ما کارگران با کسی دشمنی نداریم الا با کسانی که با کارگران دشمنی دارند. دشمنی هم با توجه به رنگ و لباس و نوع باور به این دستگاه سیاسی یا ان دستگاه و این حزب و آن حزب نیست بلکه یک دشمنی طبقاتی است. این دشمنی را هم ما آغاز نکرده ایم؛ بلکه تاریخا به ما تحمیل شده است وگرنه کارگران خواهان لغو هرگونه استثمار و دشمنی و دیگری و خواهان جهانی برابر و آزاد و بدون استثمار هستند.
یکی از مواردی که برای ما سم و دشمنی واضح است مساله خصوصی سازی است. فرقی نمیکند این خصوصی سازی و استثمار مضاعف توسط کسی که این لباس را بر تن دارد اجرایی شود و یا شخصی که لباس دیگری دارد؛ فرقی ندارد توسط این سیستم اجرایی شود یا آن سیستم؛ فرقی ندارد در امریکا اتفاق بیافتد یا افغانستان یا ایران یا اروپا. البته تنها مشکل ما خصوصی سازی نیست ولی فعلا در این مقطع، یکی از مهم ترین مسایل ما لغو خصوصی سازی است.
آقای پاشائی در سخنان خودش میگوید “روشنفکر جلوتر از همه مسائل را می بیند نه اینکه وقتی کارگر هفت تپه هم فهمید، تازه آنرا بگوید” !؟
عجب! یعنی چیزی که کارگر هفت تپه میگوید به اندازه کافی مترقی، پیشرو، روشنگرانه و روشنفکرانه نیست؟ پس منظور شما از روشنفکر و روشنفکری چیست؟ روشنگری و روشنفکری جلوتر از این چیزی که کارگر هفت تپه بیان میکند؟ اداره شورایی مبنی بر خرد جمعی و لغو یکی از وحشیانه ترین شکل های استثمار در جهان معاصر : خصوصی سازی!
این گفته ی آقای پاشائی جای شرم برای افرادی دارد که اینطور فکر میکنند. وای به حال جامعه ای که امثال جنابعالی روشنفکرش باشد. از همین فاصله ی دور، از آمریکا تا همین هفت تپه، از سخنان آقای پاشایی بوی همان لحن و خواسته ی کارفرمایان و استثمار کنندگان به مشام میرسد!
آقای پاشایی شما روشنفکر کدام جامعه و کدام نوع از سیستم سیاسی-اقتصادی هستید؟ مدافع چه چیزی هستید؟ خوب است برای جامعه روشن کنید که آیا شما مدافع خصوصی سازی هستید؟ یا مانند نگاه مترقی طرح شده در هفت تپه مخالف خصوصی سازی و مدافع سپردن شرکت ها و منابع و ثروت های اجتماعی به خود اجتماعی و مشخصا کارگران هستید؟
بد نیست همگان با نظریات شما آشنا شوند.
آقای پاشایی! خیلی جالب خواهد شد که روشنگری کنید که منظور شما دقیقا چه بوده؟ اگر همینی است که ما برداشت کردیم بهتر است حرف خودت را پس بگیری و اگر هم به حرفت باور داری واضح تر توضیحش بده تا برای همه روشن شود شما در کدام صف قرار دارید.
کارگران هفت تپه از پس دهه ها تجربه تاریخی خوب میدانند چه میگویند و چه میخواهند و چه چیزی و چه کسانی را نمیخواهند! ما داریم درسی تاریخی را برای خودمان و همزمان برای جامعه بشری تکرار میکنیم. مطالبات ما اگر در کل دنیا اجرایی شود، جهان جای بهتری برای زندگی خواهد بود. باور کنید. کمی فروتنی کنید و گوش کنید و بیاموزید.
کارگران علاوه بر اینکه مشغول کارند و یا در برخی موارد بیکار شده اند اما همیشه مشغول کسب آگاهی و تقویت اتحاد هستند!
نوشته مشترک توسط ” احد شواغیل هفت تپه” و ” احد رفقائنا فی بلاد الاُخری”
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
⬆️ درباره سخنان آقای #فواد_پاشایی و حرف هایش درباره هفت تپه!
درباره سخنان آقای فواد پاشایی و حرف هایش درباره هفت تپه! / 22 July 2020
سلام به همکارانم.
خواهشن بسه دیگه بهتون گفتم دارن تو شرکت کارهایی میکنند که به فکر جن هم نمیرسه.
بابا شرکت دارن نابود میکنند.
اصلآ بهتره بگم شرکت دارند میفروشند.
برسید به شرکت نفسهای آخرش داره میکشه .
این هم از همکارانمان که امروز گفتن دارند خونه های سازمانی شرکت میفروشند .
زمینهای کشاورزی دادند.
نوبته خانه های سازمانی شده برسید بداد شرکت.
خواهشن زن و بچه داریم. امید ما این شرکت. خواهشن از فرمانداری خسته شدیم حتا اگه شده ۱ ساعت بیایم شرکت و کار تمام کنیم و از آمیلی بگیر و بیا پایین همه را بیرون کنیم و پاشونو برای همیشه از شرکت کوتا کنیم
در آخر لعنت به کسانی که همکاران دفع آفات را اخراج کردند. اولا از شما سواستفاده کردند. ۱ ماه به کوب از شون کار کشیدن یعنی معادل ۴ماه کار کردند و بعد اخراج کردند . دومآ مسبب اصلی استخدام و اخراج عبدالنبی مروانی اینو بدونید . همکاران عزیز بدانید کسی که شما را اخراج کرد عبدالنبی مروانی معتاد بی شرف و بی همه چیز است.
کار کاره مروانی پدر سوخته… آبروی عرب بردید بندازینش بیرون از شرکت. باور کنید خبر دقیق که چند نفر استخدام کرد با پول ۲۱۵ نفر و شاید بیشتر…
پیام همکار
"شرکت نفسهای آخرش داره میکشه " / 22 July 2020
سی و هشتمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
امروز چهارشنبه اول مرداد ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه وارد سی و هشتمین روز شد وتا کنون هیچ مسئولی!!!؟؟؟ از خواب بیدار نشده تا صدای کارگران را بشنود.
زنده باد اعتصاب، زنده باد همبستگی کارگران.
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
***
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سی و هشتمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 22 July 2020
سی و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز چهار شنبه – ۱ مرداد ۱۳۹۹
سی و هشتمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد و در ادامه کارگران به سمت بازار راهپیمایی کردند. در این تجمع، کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- سی و هشتمین روز اعتصاب
سی و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز چهار شنبه - ۱ مرداد ۱۳۹۹ / 22 July 2020
در مورد زمین های به تاراج رفته در شرکت هفت تپه!
در رابطه با موسوی باید یادآوری کنیم زمانی که برای پیمانکاری خوراک دام دندان تیز کرده بود دوستانی از خوراک دام مطرح کردند افرادی غیر شرکتی و وابسته به ارگانهای نظامی همچون سپاه در بدو ورود این آقا در خوراک دام مشغول شدند. در حال حاضر باید به این موضوع قرارداد منازل کوی ایلام که به گفته ی همکاران در حال فنس کشی به دور آنهاست بسیار توجه کرد.
توجه داشته باشید در سالهای دور در مواقع اعتصابات زمینخواری ها و واگذاریهای غیر قانونی زیادی داشتیم. از جمله باغهای پرتغال متعلق به شرکت که در یکی از اعتصابات باز هم با همین روش بالا کشیده شد و به دلیل همدستی مقامات شهرستان، تاکنون مالکیت آنها به شرکت باز نگشته است، این تنها زمینخواری از شرکت نیشکر نیست.
به عنوان مثال زمینهایی که در زمان جنگ تحمیلی برای اسکان و ایجاد پادگان به نیروهای نظامی واگذار شد در آخر به شرکت پاک چوب رسید و اگر یادتان باشد به طرز مشکوک و گسترده در زمانی کوتاه تسطیح شدند و شرکت پاک چوب که در اصل از زیر مجموعه های شرکتهای زیر نظر بیت رهبری است بالا کشیده شد و تا کنون حتی یک ریال بابت غصب زمینها پولی به شرکت نیشکر پرداخت نکرده است. بله هفت تپه سالهاست که از سوی همه ارگانها درحال چپاول است.
پیشنهاد میشود یکی از روزهای اعتصاب به کوی ایلام برویم و تا دیر نشده پایه های نصب شده به دور زمینها و منازل را از ریشه بکنیم. تا حساب کار دست موسوی و جاسم ساعدی بیاید. صد در صد افراد بانفوذی از مسولان حکومتی شهرستان در این واگذاری ذینفع هستند. شک نکنید! در روزهای آینده افشاگریهای بیشتری در این رابطه صورت خواهد گرفت. سکوت هرکس در برابر این موضوعات، همدستی با عاملان بدبختی شرکت خواهد بود. پس هرکس در حد توان افشاگری کنیم.
پاینده کارگر
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
در مورد زمین های به تاراج رفته در شرکت هفت تپه! / 22 July 2020
عزیزان هفت تپه! اعتصاب سی و هشت روزه شما در فضای کرونا یی ، بی آبی و….. گرمای بالای ۵۰ درجه، استواری و مقاومت و مشارکت شما را نشان میدهد. حمایت های همه کارگران و زحمتکشان پشت شماست. خواسته های شما در دل این اعتصاب جاری است و شعار “یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه” با مطالبات شما همخوانی ندارد و نه از جنس اعتصاب است. بیشتر شعار فردی است.
اولین بار این شعار ” یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه” را در تظاهرات مال باختگان روبروی یک بانگ یا شرکت خصولتی شنیدم. مال باختگان فقط فکر گرفتن پولشان بودند و هیچ مطالبه دیگری ندارند. ولی در اعتصاب کارگران هفت تپه که بزرگترین اعتصاب کارگری بعد از سال ۵۷ است و صحبت بر سر نظارت بر تولید و توزیع و در یک کلام مشارکت در مدیریت کارخانه است، با قطع و حذف یک اختلاس، کارگران به حق و حقوقشان نمیرسند.
ما با نفس اختلاس و اختلاسگر مخالفیم. پس باید ریشه این اختلاس را از بین ببریم. شعار هایی که علیه خصوصی سازی میدهید به درستی اصولی ترین مطالبات کارگران هفت تپه و سایر کارگران را مطرح میکند. حالا که شجاعانه به خیابان آمده اید هم اختلاسگران و هم بخش خصوصی را از هفت تپه جارو کنید.
پیام دریافتی- کانال مستقل کارگران هفت تپه
" مشارکت در مدیریت کارخانه " / 22 July 2020
پیام به کارگران و همکاران عزیز
بر اساس اخبار موثق
حجم زیادی از یک میلیارد و نیم دلار ارزهایی که اسدبیگی ها که بخش زیادی از مبلغ دریافتی به نام هفت تپه از بانک مرکزی دریافت کرده اند، بوسیله صرافی ها به خارج از کشور انتقال داده اند.
اسدبیگی ها نه تنها با ندادن حقوق کارگران را به گروگان گرفته اند بلکه قوه قضاییه را نیز با انتقال ارزها به خارج از کشور خلع سلاح کرده اند .
پس دلخوش به این دادگاه نباشید!
دادگاه نهایتا چند سال زندان برای این مفسدان حکم می دهد و نهایتا همچون متهمین ارزی ویا متهمین مالی که همگی از وابستگان به دایره خودی ها هستن از یک در وارد و از در دیگر زندان خروج میزند!
مدتی استعلاجی و در ادامه عفو مشروط به خاطر پدر شدن خارج از زندان خواهند بود !
پس منتظر معجزه دادگاه نباشید!
اتکای ما فقط و فقط باید به خودمان باشد وبس! اتحاد.اتحاد.اتحاد. پس از همه همکاران انتظار میرود برای آینده خود وفرزندانمان در اعتصاب فردا صبح. و روزهای آینده مشارکت هرچه بیشتر داشته باشیم ، چون حضور گسترده کارگران مسئولین را وادار میکند که نسبت به سرنوشت ما کارگران نیشکر هفتتپه اقدامی جدی ودر اسرع وقت بگیرند.
فقط کافیه چند روزی جمعیت چند هزاران نفری ما، شوش را زیر پای خود بگذارد ،مطمئن باشید این مسئولین مجبور میشن فکری به حال شرکت و کارکنان بکنند.
فقط در سایه اتحاد است که پیروزی به دست می آید.
فردا منتظر جمعیت هزاران نفری همکاران عزیز درب فرمانداری و راهپیمایی در بازار جهت تعیین تکلیف خود هستیم.
پیام ارسالی کارگران نیشکر هفت تپه به کانال تلگرامی سندیکای
۱ مرداد ماه ۱۳۹۹
سندیکای کارگران.نیشکر هفتتپه
" انتقال ارزها به خارج " / 23 July 2020
ورود کمیسیون اجتماعی مجلس به مسایل کارگران هفت تپه
▪️اردوی کار: یکی از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با اشاره به استمرار اعتراض کارگران به خبرگزاری ایلنا گفته: « قرار است چند نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برای بررسی وضعیت کارگران وارد این شرکت بشوند و گزارش کاملی از این واحد تولیدی ارائه بدهند.».
▪️او گفته: «ما کارگران معترض هفت تپه پایان اعتصاب خود را به واگذاری دوباره محل کار خود به بخش دولتی منوط کردهایم. در عین حال کارفرما با نادیده گرفتن حق قانونی ما کارگران، دامنه اعتراضات ما را گستردهتر میکند.».
@ordoyekar
ورود کمیسیون اجتماعی مجلس به مسایل کارگران هفت تپه / 23 July 2020
در مورد زمین های به تاراج رفته در شرکت هفت تپه!
در رابطه با موسوی باید یادآوری کنیم زمانی که برای پیمانکاری خوراک دام دندان تیز کرده بود دوستانی از خوراک دام مطرح کردند افرادی غیر شرکتی و وابسته به ارگانهای نظامی همچون سپاه در بدو ورود این آقا در خوراک دام مشغول شدند. در حال حاضر باید به این موضوع قرارداد منازل کوی ایلام که به گفته ی همکاران در حال فنس کشی به دور آنهاست بسیار توجه کرد.
توجه داشته باشید در سالهای دور در مواقع اعتصابات زمینخواری ها و واگذاریهای غیر قانونی زیادی داشتیم. از جمله باغهای پرتغال متعلق به شرکت که در یکی از اعتصابات باز هم با همین روش بالا کشیده شد و به دلیل همدستی مقامات شهرستان، تاکنون مالکیت آنها به شرکت باز نگشته است، این تنها زمینخواری از شرکت نیشکر نیست.
به عنوان مثال زمینهایی که در زمان جنگ تحمیلی برای اسکان و ایجاد پادگان به نیروهای نظامی واگذار شد در آخر به شرکت پاک چوب رسید و اگر یادتان باشد به طرز مشکوک و گسترده در زمانی کوتاه تسطیح شدند و شرکت پاک چوب که در اصل از زیر مجموعه های شرکتهای زیر نظر بیت رهبری است بالا کشیده شد و تا کنون حتی یک ریال بابت غصب زمینها پولی به شرکت نیشکر پرداخت نکرده است. بله هفت تپه سالهاست که از سوی همه ارگانها درحال چپاول است.
پیشنهاد میشود یکی از روزهای اعتصاب به کوی ایلام برویم و تا دیر نشده پایه های نصب شده به دور زمینها و منازل را از ریشه بکنیم. تا حساب کار دست موسوی و جاسم ساعدی بیاید. صد در صد افراد بانفوذی از مسولان حکومتی شهرستان در این واگذاری ذینفع هستند. شک نکنید!
در روزهای آینده افشاگریهای بیشتری در این رابطه صورت خواهد گرفت. سکوت هرکس در برابر این موضوعات، همدستی با عاملان بدبختی شرکت خواهد بود. پس هرکس در حد توان افشاگری کنیم.
پاینده کارگر
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
در مورد زمین های به تاراج رفته در شرکت هفت تپه! / 23 July 2020
اعلام حمایت از اعتصابات کارگران هفت تپه
بنابه گزارش دریافتی، جمعی از فعالین کارگری اشنویه، نقده و پیرانشهر طی انتشار بیانیه ایی از اعتراض و اعتصابات کارگران هفت تپه حمایت کردند.
در این بیانیه آمده است، کارگران هفت تپه بار دیگر پرچم مطالباتی و مبارزاتی طبقه کارگر را به اهتزاز درآورده اند.
کارگران می دانند که خواست کارگران هفت تپه درکلیت خودخواسته همه کارگران و زحمتکشان ایران زمین است.
به همین دلیل فعالین کارگری اشنویه، نقده و پیرانشهر با حمایت خویش از اعتصاب و اعتراضات کارگران هفت تپه اعلام انان را به انسجام و هوشیاری هرچه بیشتر دعوت میکنند.
peshrawcpiran
اعلام حمایت از اعتصابات کارگران هفت تپه / 23 July 2020
مهم- فوری- به همه همکاران
فردا به جز همکاران آبیار بقیه همکاران لطفا در تجمع مقابل فرمانداری بیایید.
خبر انتقال ثروت های اسدبیگی به کانادا یعنی اینکه دیگه هیچ جایی برای صبر باقی نماند و باید با تمام قدرت تجمع و اعتراض کنیم.
اگر کسی هنوز به فکر چیزی دیگری است باید منتظر باشه کل هفت تپه از بین بره. اگر هم به فکر این هستیم که کار و شرکت و منطقه رو نجات بدیم دیگه جایی برای صبر و تحمل باقی نمانده.
همه همکاران به جز آبیارا فردا بیان. حتی همکاران حراست. تجمع قانونی و به حق برای اعتراض به غارت های خصوصی سازی. برای لغو فوری خصوصی سازی.
فردا روز بزرگی در اعتصابات ماست. تجمع مقابل فرمانداری و بعد حرکت به سمت بازار.
زنده باد مبارزه و اتحاد- زنده باد هفت تپه
پیام همکار
ر انتقال ثروت های اسدبیگی به کانادا / 23 July 2020
کانال مستقل کارگران هفتتپه: مدیرعامل هفتتپه ۷۰۰ میلیون دلار به کانادا منتقل کرده است
کانال مستقل کارگران هفتتپه نوشت که امید اسدبیگی، مدیرعامل هفت تپه که متهم به اختلاس است، حدود ۷۰۰ میلیون دلار معادل پانزده تریلیون و چهارصد میلیارد تومان (با نرخ دلار ۲۲ هزارتومانی) را از طریق صرافی به کانادا منتقل کرده است.
این کانال که خبرهای مربوط به اعتراض کارگران هفتتپه را پوشش میدهد همچنین نوشته است که «اسدبیگی و باندش برابر با شصت سال حقوق ما اختلاس کردند و برابر با سی سال آن را هم به کانادا بردهاند ولی با پرداخت قطره چکانی حقوق، ما را به مسخره گرفتهاند.»
کارگران هفتتپه نزدیک به ۴۰ روز است که در اعتراض به خصوصی بودن این شرکت و درخواست برای خلع ید کارفرما اعتصاب کرده و خواهان رسیدگی به درخواستهایشان هستند.
@iranintltv
۷۰۰ میلیون دلار به کانادا منتقل کرد / 23 July 2020