نیروهای ائتلاف به رهبری ایالات متحده آمریکا در نبرد با داعش از کشته شدن دو نفر از رهبران منطقهای گروه موسوم به دولت اسلامی خبر داد.
احمد عیسى اسماعیل الزاوی معروف به ابوعلی البغدادی و احمد عبد محمد حسن الجغیفی، معروف به ابوعمار در حملات هوایی نیروهای ائتلاف به سوریه کشته شدهاند.
به گفته نیروهای ائتلاف در نبرد با داعش، این حملات «با همراهی متحدان»، در استان شرقی دیر الزور انجام شده است.
گفته میشود ابوعلی البغدادی، دستورات گروه داعش را به پیکارجویان و هراسافکنان این گروه در شمال بغداد میرسانده است.
از او به عنوان رهبر داعش در شمال بغداد نیز نام برده میشد.
احمد عبد محمد حسن الجغیفی، معروف به ابوعمار هم یک مقام ارشد داعش در زمینه تدارکات بود که مسئولیت مستقیمی در رساندن سلاح، تجهیزات و نیرو در عراق و سوریه برعهده داشته است.
ائتلاف به رهبری آمریکا در نبرد با داعش گفته است این حملات پنج روز قبل صورت گرفته است.
بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی نیروهای ائتلاف، دیگر رهبران داعش هم زیر فشارهای شدیدی قرار دارند.
شامگاه چهارشنبه ۲۰ مه/ ۳۱ اردیبهشت هم رسانههای عراقی به نقل از سازمان اطلاعات ملی این کشور اعلام کردند عبدالناصر قرداش، یکی از نامزدهای جانشینی ابوبکر البغدادی، رهبر گروه تروریستی داعش بازداشت شده است.
قرداش که متولد ۱۹۷۶ در تلعفر در استان نینواست، در فاصله سالهای ۲۰۰۴ – ۲۰۰۵ با القاعده بیعت کرد و امور شرعی این تشکیلات در شرق نینوا را به دست گرفت اما ارتش آمریکا او را بازداشت کرد. بعد از آزادی قرداش، او از القاعده فاصله گرفت، با داعش بیعت کرد و ریاست کمیته مذاکرهکننده در داعش را به عهده داشت و درگیریهای باغوز را هم شخصا فرماندهی کرد.
به نوشته واشنگتن پست در مجموع شش نفر از نیروهای ارشد داعش به عنوان جانشینان احتمالی خلیفه این گروه مطرح هستند. عبدالناصر قرداش یکی از این شش نفر است.
ابوبکر البغدادی، رهبر داعش، سال پیش در جریان حمله نیروهای ائتلاف در شمال غربی سوریه کشته شد و دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا خبر کشته شدن او را اعلام کرد.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، رهبر داعش پس از هجوم نیروهای آمریکایی جلیقه انفجاری خود را منفجر کرد و همراه او دو کودک نیز کشته شدند.
ابوبکر البغدادی در پنج سال گذشته رهبر داعش بود و خود را «خلیفه مسلمین» میخواند.
از زمان شکستهای داعش در ماه مارس سال ۲۰۱۹ و عقبنشینی این گروه، حملههای شورشیان داعش محدود به مناطقی در شرق سوریه بوده است.
- در همین زمینه
پس از آنکه انتقادهای جهانی از پوستر منتشرشده در وبسایت خامنه ای و همچنین توئیتهای بعدی او اوج گرفت، ظریف از آن دفاع کرد!
مایک پومپئو روز جمعه با بازنشر توئیت محمدجواد ظریف نوشت: «باور نکردنیست که ظریف وخامنه ای فراخوان هیتلر به نسلکشی را طنین انداختهاند».
وزیر خارجه آمریکا با تأکید بر اینکه «هر تصوری مبنی بر اینکه این رژیم جزئی از جامعه ملل است باید با این تباهی برطرف شده باشد» در ادامه توئیتش نوشت که آمریکا برای مقابله با «این قدیمیترین و پستترین شکل نفرت»، در کنار آلمان و اسرائیل میایستد.
مایک پومپئو در انتهای توئیت خود هشتگ «دوباره هرگز» را درج کرده است که در روزهای اخیر علیه اظهارات خامنه ایی کاربرد یافته است.
Farid / 24 May 2020
«من البته همچنان که سال گذشته هم تأکید کردم و مکرر گفتهام به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم».(خامنهای. ۲۸اردیبهشت ۹۹)
«اگر بخواهیم نظام پایدار بماند، باید دو سه حزب اصلی در کشور ایجاد شوند، اینها به تناوب قدرت را در دست بگیرند و خودشان مسئول باشند، خودشان هم جوابگو باشند».(حسن روحانی. ۳۰اردیبهشت ۹۹)
سؤال این است که مگر طی این ۴دههٔ حکومت جهل و فساد و دروغ و چماق ، همین احزاب و دولت بهاصطلاح حزباللهی و امنیتی در کشور حاکم نبوده است؟
حاصل چی بوده ؟
چپاول و ورشکستگی کشور و نابودی صنعت و کشاورزی و وابستگی به واردات ؟
Pouya Bakhtiari / 24 May 2020
آقای Farid از یاد نبرید که خود ترامپ, پس از تظاهرات فاشیستها درشارلوتسویل, آمریکا, (۲۰۱۷) که منجر به کشته شده یکی از مخالفین فاشیستها, خانم “هتر هایر”شد, علنا فاشیستها را تبرئه کرد و گفت آنها نیز مانند مخالفانشان “محترم” و “مردم خوبی هستند”.
خود پومپئو یک از رهبران “حزب چایی” Tea Party در آمریکاست, که از مذهبی ترین, ضدزن ترین و ضد مهاجرین ترین جریانات در آمریکا میباشد.
لطفآ برای ما توضیح دهید که فرق بین حامیان فاشیزم (کاخ سفید نشین) در آمریکا و ایران در چیست؟
نقی / 24 May 2020