سام محمودی سرابی، روزنامه‌نگار در ايران به چهار سال حبس تعزيری، چهار سال حبس تعليقی و ۱۰ سال ممنوعيت از فعاليت‌های مطبوعاتی محکوم شد.

به گزارش تارنمای ندای سبز آزادی، شيبانی، وکيل اين روزنامه‌نگار گفت: “آقای محمودی سرابی پيشتر به اتهام اجتماع و تبانی بر عليه امنيت کشور، تبليغ عليه نظام، نشر اکاذيب به‌قصد تشويش اذهان عمومی و توهين به رهبری در شعبه ۲۸ دادگاه عمومی و انقلاب تهران به رياست قاضی صلواتی به چهار سال زندان تعزيری، چهار سال زندان تعليقی و ۱۰ سال ممنوعيت از کليه فعاليت‌های مطبوعاتی محکوم شده بود.”

حکم اين روزنامه‌نگار سرانجام پس از ارجاع به دادگاه تجديدنظر تأييد و به شعبه اجرای احکام زندان اوين ابلاغ شده است.

سام محمودی سرابی که از ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ بازداشت شده بود، ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ از زندان آزاد شد.

سام محمودی سرابی در مدتی که در زندان بود از ملاقات حضوری محروم بود و تنها چند بار توانسته با خانواده‌اش تماس تلفنی بگيرد

اين روزنامه‌نگار در مدتی که در زندان بود از ملاقات حضوری محروم بود و تنها چند بار توانسته با خانواده‌اش تماس تلفنی بگيرد.

وی پيش از اين هم در زمستان ۱۳۸۸ به مدت ۴۴ روز زندانی بود و پس از آنکه درباره‌ سرودن شعر اعتراف‌ برای زندانيان دربند (محمدعلی ابطحی، محمد عطريانفر) و نوشتن نامه‌ سرگشاده‌ای برای ميرحسين موسوی مورد بازجويی قرار گرفت، ۲۱ بهمن آزاد شد.

پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، ده‌ها خبرنگار و روزنامه‌نگار در ايران بازداشت شدند.

بنا به گزارش مخالفان حکومت ايران در دو سال گذشته ۱۰۸ روزنامه‌نگار در ايران بازداشت شده‌اند که شماری از آن‌ها پس از مدتی آزاد شدند اما برخی ديگر هنوز در زندان به‌سر می‌برند.

سازمان گزارشگران بدون مرز از ايران به‌عنوان “بزرگ‌ترين” زندان روزنامه‌نگاران در خاورميانه نام می‌برد.