آمریکا اعلام کرده که برنامه محدودیت‌های مهاجرتی خود را شامل شش کشور نیجریه، اریتره، سودان، تانزانیا، قرقیزستان و میانمار کرده است. شهروندان این کشورها از دریافت انواع خاصی از ویزا محروم می‌شوند اما همچنان می‌توانند به عنوان توریست به آمریکا سفر کنند.

یک مقام رسمی ایالات متحده گفته است اعمال این سیاست حاصل شکست این کشورها در تامین معیارهای امنیتی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات تعیین شده از سوی آمریکاست

ایالات متحده اعلام کرده که صدور انواعی از ویزا را که می‌تواند منجر به اقامت دايم در این کشور شود، برای شهروندان این شش کشور جدید به حالت تعلیق درآورده است.

در سال ۲۰۱۸، آمریکا دو برابر تعداد کل ویزاهای مهاجرتی‌ای که برای پنج کشور اریتره، سودان، تانزانیا، قرقیزستان و میانمار صادر کرده بود برای شهروندان نیجریه که برجمعیت‌ترین کشور آفریقایی است، صادر کرد.

یک مقام رسمی ایالات متحده گفته است اعمال این سیاست حاصل شکست این کشورها در تامین معیارهای امنیتی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات تعیین شده از سوی آمریکاست.

چاد وولف، معاون امنیت داخلی آمریکا گفته است که با این کشورها برای تامین شرایط مورد نیاز همکاری خواهد شد تا از این فهرست خارج شوند.

در سال ۲۰۱۸ آمریکا بیش از هشت هزار «ویزای مهاجرتی» برای نیجریه، ۲۹۰ ویزا برای تانزانیا و ۳۱ ویزا برای اریتره صادر کرده است.

شهروندان سودان و تانزانیا دیگر نمی‌توانند برای «ویزای لاتاری» اقدام کنند. ویزاهای غیر‌مهاجرتی برای اقامت موقت مانند ویزای توریستی، ویزا برای انجام کار تجاری یا ویزاهای پزشکی شامل این محدودیت‌ها نخواهند شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۱۷ ممنوعیت سفر به آمریکا را برای پنج کشور که اغلب آنها کشورهای مسلمان بودند اعلام کرد.

ترامپ چند روز پس از ورود به کاخ سفید، در ژانویه ۲۰۱۷ این طرح را اعلام کرد و مدعی شد که این کار برای تامین امنیت آمریکا انجام می‌شود. این طرح که به چالش‌های قضایی برای دولت او منجر شد، شامل کشورهای ایران، لیبی، سومالی، سوریه، یمن، ونزوئلا و کره شمالی بود.

اغلب انواع ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی برای شهروندان این کشورها ممنوع شده اما استثناهایی در مورد دانشجویان و کسانی که ارتباطات ویژه خانوادگی با آمریکا دارند، وجود دارد.

اخیرا آمریکا اعلام کرد که اتباع ایران قادر به دریافت ویزاهای سرمایه‌گذاری در این کشور نخواهند بود.


  • در همین زمینه