محسن هاشمی می‌گوید در همه سال‌های پس از انقلاب، مقاماتی که مسئولیت‌های حکومتی داشته و دارند، در کاخ‌های بازمانده از دوره پهلوی مستقر هستند.

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران

پیش‌تر پرویز فتاح، رییس بنیاد مستضعفان، در یک برنامه تلویزیونی مدعی شده ‌بود که مجمع تشخیص مصلحت نظام و شخص اکبر هاشمی‌رفسنجانی حدود ۲۰ تا ۲۵ سال پیش در کاخ مرمر مستقر شدند. به گفته فتاح، با پیگیری‌های بنیاد مستضعفان و بیت رهبری این کاخ قرار شد به موزه تبدیل شود.

محسن هاشمی پیش از این در نامه‌ای خصوصی این موضوع را توضیح داده ‌بود اما این‌بار در توییتر خود از جزییاتی در مورد ساکنان کاخ مرمر سخن گفته است. محسن هاشمی در توییتر خود نوشته است:‌

«مثلاً محوطه ریاست‌ جمهوری از قدیم معروف به کاخ سفید بود که آقای روحانی در آن مستقر است. یا کاخ شاهپور غلامرضا که قوه قضائیه در آن مستقر است. جایی که آقای جهانگیری در آن مستقر و هیأت دولت تشکیل می‌دهد هم کاخ نخست‌وزیری بوده، پایین‌تر از آن کاخ فرح است که شورای نگهبان آنجاست. کاخ مرمر، بعد از انقلاب نخستین ‌بار قوه قضائیه در آن مستقر شد، آقایان صانعی و موسوی ‌اردبیلی و یزدی تا سال ۷۴ یا ۷۵ در همین کاخ مستقر بودند؛ بعد از آن، چون این کاخ به ترمیم نیاز داشت، قوه قضائیه جابه‌جا شد و به کاخ شاهپور غلامرضا رفت.»

 محسن هاشمی، اظهارات فتاح مبنی بر استقرار آیت‌الله هاشمی در کاخ مرمر را حرکتی کاملاً انحرافی و تخریبی و تنها برای تبلیغات و انتخابات خوانده است.

رییس شورای شهر تهران گفته: «البته فکر نمی‌کنم منظور آقای فتاح تخریب بوده بلکه از صحبت ایشان سوءاستفاده شده.»

او در ادامه نوشته: «پس از فوت آیت‌الله هاشمی، آقایان موحدی و هاشمی‌شاهرودی به مرمر رفتند، یعنی تا حدود یک و نیم سال بعد از فوت حاج‌آقا. پس از آن، مجمع به مجلس قدیم نقل مکان کرد. ادعای زندگی آیت‌الله هاشمی در کاخ مرمر هم کذب است، خانواده ما اصلا در این کاخ حضور نداشت و تنها جلسات مجمع در آن برگزار می‌شد.»