حکومت عراق ۲۱ تن از جمله سه زن را که به خاطر فعالیتهای تروریستی محکوم شده بودند، در یک روز اعدام کرد.
خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر به نقل از یکی از سخنگویان حکومت عراق نوشت که با احتساب این ۲۱ تن شمار کسانی که از آغاز سال تاکنون در عراق اعدام شدهاند به ۹۱ تن رسیده است.
این اعدامها در شرایطی انجام میشود که رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از عراق خواسته است که مجازات اعدام را متوقف کند. همچنین نگرانیهایی نیز در رابطه با شفافیت فرایندهای قضایی در این کشور وجود دارد.
حیدرالسعدی، سخنگوی وزارت دادگستری عراق امروز، ۲۸ اوت (هفت شهریور) در پیام کوتاهی نوشت: “وزارت دادگستری ۲۱ تن از جمله سه زن را که به خاطر فعالیتهای تروریستی محکوم شده بودند، اعدام کرد.”
سازمان عفو بینالملل در ماه ژوئن افزایش “وحشتناک” اعدامها در عراق را محکوم کرد
یک مقام وزارت دادگستری عراق نیز گفت، اعدامها روز گذشته (دوشنبه) انجام شدهاند.
عراق در سال ۲۰۱۲ چندین بار اعدامهای دسته جمعی انجام داده است که از جمله آنها میتوان به اعدام ۱۴ تن در روز هفت فوریه و اعدام ۱۷ تن دیگر در روز ۳۱ ژانویه اشاره کرد.
ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اوایل سال جاری نگرانی خود را از شمار اعدامها در عراق بیان کرد در حالی که فرایند قضایی این احکام به هیچ وجه شفاف نیستند.
او همچنین خواستار توقف فوری مجازات اعدام در عراق شد.
پیلای در ماه ژانویه گفت: “حتی اگر دادگاه نهایت دقت و انصاف را به خرج داده باشد، باز هم شمار اعدامهایی که در یک روز انجام شدهاند، وحشتآور است.”
عفو بینالملل نیز در ماه ژوئن افزایش “وحشتناک” اعدامها در عراق را محکوم کرد.
این سازمان همچنین از مقامات عراق خواست مانع از اجرای مجازات شوند و مجازات همه آن کسانی را که به اعدام محکوم شدهاند، تخفیف دهد.
از زمانه درخواست میکنم تا این مطلب را در سایت خود و اگر صلاح می داند در صدر مطالبش منتشر کند. ممنون
از تهران جمشیدی
در آستانه سفر بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، به تهران برای شرکت در اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، درخواستهایی از سوی فعالان سبز و منتقدان مسالمتجو برای او ارسال شده تا عالیترین مقام سازمان ملل را از شرایط حاکم بر ایران و به ویژه نگهداری رهبران جنبش سبز در زندان خانگی، آگاه کند و فعالیتهای متعددی نیز در این زمینه انجام گرفته یا در حال انجام است.
اما برای حضور امن و آسان عموم مردم در این حرکت، کلمه امکانی ویژه جدیدی را تدارک دیده تا شهروندان بتوانند مستقیما درخواستهایشان را برای بانکیمون ارسال کنند و نیز بستری امن برای ارسال نامههای آحاد ایرانیان به دبیرکل سازمان ملل فراهم شود.
صفحهای که در آدرس https://secure-kaleme.com قرار گرفته و با تایپ آدرس kaleme.com/didar نیز به سادگی قابل دسترسی است، در واقع بخشی از سایت کلمه است که برای سهولت دسترسی و ایجاد امنیت مضاعف برای کاربران، در آدرسی جداگانه ایجاد شده است. مخاطبان و شهروندان گرامی میتوانند در این آدرس، به امضای درخواست از بانکیمون برای دیدار با موسوی، رهنورد و کروبی بپردازند.
کمتر از سه روز فرصت باقی است تا دبیرکل سازمان ملل را از شرایطی که بر کشورمان حاکم است و به ویژه خواست عمومی برای دیدار وی با همراهان محصور و زندانیان دربندمان آگاه کنیم.
در متن کوتاهی که برای امضا خطاب به بان کی مون تهیه شده، آمده است: شما در حالی به کشور ما سفر میکنید که بیش از دو سال است میرحسین موسوی، نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری، به همراه همسرش و نیز آقای کروبی، دیگر همراه جنبش سبز، بدون برگزاری هیچ دادگاه و بدون رعایت هیچ قانونی در بازداشت خانگی بوده و با تحمل انواع مشقتها از چشم مردم و خانواده خود دورند. ما شهروندان معترض ایرانی از شما میخواهیم که در بازدید خود از تهران با این رهبران بیگناه به بند کشیده شده ملاقات کنید و ما را از سلامت و وضعیت ایشان مطمئن سازید و نیز در دیدار با حاکمان، آنان را به رعایت موازین و قواعد انسانی در برخورد با منتقدان و مخالفان فرا بخوانید و به نقض حقوق بشر در کشور ما اعتراض کنید.
این نامه قرار است با امضای شهروندان ایرانی به دبیرکل سازمان ملل ارسال شود. برای جمع آوری و ارسال دقیق و امن امضاها، کاربران از طریق سایت امن کلمه به صفحه «فراخوان مردمی برای دیدار بان کی مون با موسوی» متصل شده و درخواست را امضا میکنند.
بر اساس گزارش تیم فنی کلمه، آدرس ایمیل افراد امضا کننده توسط یک کلید بلند که فقط یک نسخه از آن موجود است، رمزگذاری و در سرور نگهداری می شود. امضا کنندگان لازم است برای اطمینان از امنیت و امضای خود، به “https” در ابتدای آدرس صفحهای که امضا میکنند، دقت کنند.
این نامه در سه روز آینده برای جمع آوری امضاها در صفحه مذکور قرار خواهد داشت و به محض رسیدن تعداد امضاهای نامه به ۱۰ هزار امضا، بر اساس هماهنگیهای انجام شده، همهی امضاها پرینت شده و به همراه آن کلید، با پست سفارشی به سازمان ملل ارسال خواهد شد و همزمان، به دفتر سازمان ملل در تهران نیز تحویل میشود.
به این صفحه بروید و نامه خطاب به بان کی مون را امضا کنید. دوستان و آشنایان خود را نیز برای این کار خبر کنید. معرفی فوری این صفحه و پروژه را هم فراموش نکنید. آخرین فعالیتها در این زمینه را هم میتوانید در فیسبوک و تویتر کلمه دنبال کنید.
کاربر مهمان / 28 August 2012
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل اينقدر شعور ندارد که وضع عراق و خونريزهاي سلفي را که عراق را حمام خون کرده اند درک کند. لابد بايد به تروريستها مدال داد. دمکراسي در عراق نيازمند امنيت اوليه است که تروريستهاي سلفي وبعثي ها آنرا از مردم عراق کرفته اند
فقط کافيست خانواده اين آقاي کميسر حقوق بشر را در معرض حملات انتحاري و احمقانه قرار داد تا بفهمد نا امني که اينها ايجاد کرده اند امثل اين است که يک ملت را هر روز اعدام مي کنند.
به نظر من سازوکارهاي حقوق بشري فقط در خلأ معني دارد. نه در امريکا رعايت مي شود و نه در جاهاي ديگر. شما ديديد که امريکاييها هم در ابوغريب و گوانتانامو مرتکب جنايت شدند ولي اتفاقي هم نيافتاد. اسراييل هم به سروصداهاي نقض حقوق بشر اعتنايي نمي کند.
پس اينقدر ناله نکنند بگذارند دولت عراق بساط تروريستها را را جمع کند
کاربر مهمان / 28 August 2012
از رييسشان در تهران و اسد ياد گرفته اند تا همه را تروريست بنامند؟! .
بروند پيشرفت کردستان عراق را ببينند….
کاربر مهمان / 28 August 2012