محمدرضا باهنر، نماینده اصولگرای مجلس می‌گوید: “اگر کسی مثل خاتمی می‌خواهد در عرصه سیاسی کشور فعال باشد، باید کاملا شفاف و روشن در قبال سران فتنه موضع بگیرد و مواضع آن‌ها را نقد کند.

 
وی  امروز یکشنبه، ۲۲ مرداد ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: “اگر خاتمی بخواهد هم در جبهه فتنه و هم در عرصه سیاسی کشور فعال شود، این امر امکان‌پذیر نیست.”
 
محمد خاتمی در جریان اعتراضات پس از انتخابات از معترضان حمایت کرد و بارها خواستار رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان و آزادی زندانیان سیاسی شده است.
 
محمدرضا باهنر همچنین اعلام کرد که اصلاح‌طلبان پیش از شرکت در انتخابات باید “موضع خود را به طور رسمی در قبال فتنه ۸۸ مشخص کنند.”
 

علی مطهری: “اصولگرایان برخورد مناسبی با معترضان نداشتند و در اصل پدید آمدن فتنه هم دو طرف به تفاوت نقش داشتند”

 
وی لازمه حضور در انتخابات آینده را “اعلام برائت از سران فتنه” دانست و افزود: “ما دوست داریم دوستان اصلاح‌طلب ما که قانون اساسی را قبول دارند و از رویکرد سران فتنه متنفرند، در انتخابات سال آینده فعال شوند.”
 
اصولگرایان و رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی معترضان به نتایج  دهمین انتخابات ریاست جمهوری  و رخدادهای پس از آن را “فتنه” می‌نامند و از رهبران مخالفان دولت با عنوان “سران فتنه” یاد می‌کنند.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه تکلیف “سران فتنه” از مجموعه اصلاح‌طلبان جداست، ادعا کرد که حمایت “قاطع” اصلاح‌طلبان در انتخابات سال ۸۸ از “سران فتنه” رویکرد مردم نسبت به این جریان را به طور کلی تغییر داده است و “عموم مردم رویکرد خوشی به کلمه اصلاح‌طلبی ندارند.”
 
محمدرضا باهنر بدون نام بردن از میرحسین موسوی و مهدی کروبی، گفت که  به اعتقاد وی “سران فتنه دو نفر‌ند ولی خیلی‌ها آب به آسیاب فتنه ریختند.”  
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره نقش محمد خاتمی در اعتراضات پی از انتخابات، با بیان اینکه نمی خواهد وارد مصداق‌ها شود، گفت: “خیلی‌ها در جریان فتنه آب به آسیاب فتنه ریختند و به جریان برانداز سال ۸۸ کمک کردند.
 
سخنان باهنر در حالی است که علی مطهری، نماینده اصولگرای منتقد دولت در مجلس در مصاحبه‌ای با سایت فرارو، گفت که اصولگرایان  و اصلاح‌طلبان هر دو در جریان‌های پس از انتخابات مقصر هستند.
 
این نماینده مجلس با اشاره به سخنان برخی حامیان دولت مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان برای  حضور در انتخابات آینده ریاست جمهوری، باید از عملکرد خود در “فتنه” سال ۸۸ ابراز “پشیمانی و توبه” کنند، گفت که اگر قرار بر توبه باشد، اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان هردو باید با هم “توبه” کنند.
 
به گفته وی: “اصولگرایان برخورد مناسبی با معترضان نداشتند و در اصل پدید آمدن فتنه هم دو طرف به تفاوت نقش داشتند.”
 
این نماینده مجلس در ادامه به تعیین نامزد برای انتخابات آینده رئیس جمهوری پرداخت و گفت: “افرادی که روزی ده بار بگویند آقا فرمود، آقا فرمود؛ مناسب  ریاست جمهوری نیستند.
 
وی با بیان اینکه اینگونه افراد قادر به خارج کردن کشور از وضع موجود نیستند، گفت که انتخاب چنین افرادی مشکلات جدیدی ایجاد می‌کند و “فشاری را که اکنون بر دوش رهبری است، بیشتر می‌کند.”