حسين رونقی ملکی، زندانی سياسی، در نهمين روز اعتصاب غذای خود بار ديگر به بيمارستان منتقل شد.

به گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران حسين رونقی ملکی، وبلاگ‌نويس و فعال حقوق بشر که در بند ۳۵۰ زندان اوين دست به اعتصاب غذا زده است روز گذشته يکشنبه ۱۴ خردادماه بار ديگر به بيمارستان هاشمی‌نژاد تهران منتقل شد و پس از انتقال به بيمارستان گفت که تا زمان دستيابی به مرخصی به اعتصاب غذای خود ادامه خواهد داد.

اين در حالی است که دو روز پيش نيز حسين رونقی ملکی به دليل وخامت حال جسمی، ناشی از اعتصاب غذا به بيمارستان منتقل شده بود.

روز شنبه ۱۳ خردادماه آيت‌الله صادق آملی لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران از عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران خواست در رسيدگی پزشکی به اين زندانی سياسی کوتاهی نکرده و وی را جهت ادامه درمان به بيمارستان در خارج از زندان منتقل کنند.

حسين رونقی ملکی ضمن اعلام ادامه اعتصاب غذای خود خواهان خروج مأموران امنيتی از اتاق محل استراحت خود در بيمارستان شده است.

اين فعال حقوق بشر از ۹ روز پيش در اعتصاب غذا به‌سر می‌برد.

سازمان عفو بين‌الملل نيز دو روز پيش با انتشار بيانيه‌ای نسبت به وضعيت وی اظهار نگرانی کرده بود

سازمان عفو بين‌الملل نيز دو روز پيش با انتشار بيانيه‌ای نسبت به وضعيت وی اظهار نگرانی کرده بود.

اين زندانی سياسی که در طول ۱۶ ماه گذشته از مشکل کليوی رنج می‌برد تاکنون چندين عمل جراحی انجام داده و چهار بار در بيمارستان هاشمی‌نژاد بستری و تحت عمل حراحی قرار گرفته است.

بارها نهادهای اطلاعاتی و امنيتی در روند پرونده اين زندانی سياسی دخالت کرده‌اند و بارها اطلاعات سپاه با مرخصی درمانی وی موافقت نکرده است. به همين خاطر اين فعال حقوق بشر و خانواده‌اش به مراجع قضايی شکايت کرده و اعتراض خود را اعلام نموده‌اند، اما تاکنون پاسخی دريافت نکرده‌اند.

حسين رونقی ملکی بارها در زندان در اعتراض به عدم رسيدگی به وضعيت خود دست به اعتصاب غذا زده است.

وی در آذرماه سال گذشته در نامه سرگشاده‌ای به عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران نوشت: “سلامتی من به‌خاطر وضعيت بيماری‌ام و نگهداری در شرايط بد زندان به خطر افتاده است.”

حسين رونقی ملکی که با نام مستعار بابک خرمدين وبلاگ می‌نوشت، يکی از معترضان به نتايج اعلام شده دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران بود.

وی در تاريخ ۲۲ آذرماه ۱۳۸۸ در شهر ملکان استان آذربايجان شرقی بازداشت و به گفته خانواده‌اش حدود ۳۰۰ روز در سلول‌های انفرادی بند دو الف زندان اوين به‌سر برد.

اين فعال حقوق بشر از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ۱۵ سال حبس تعزيری محکوم شد و اين حکم از سوی دادگاه تجديد نظر استان تهران تأييد گرديد.