عمليات انتحاری در صنعا، پايتخت يمن به کشته شدن نزديک به ۱۰۰ تن و زخمی شدن دهها تن ديگر منجر شد.
به گزارش رسانههای جهانی، اين رويداد صبح امروز، يکم خرداد (۲۱ ماه مه) يک روز پيش از برگزاری مراسم رسمی “روز اتحاد ملی” و در جريان تمرين يک رژه نظامی رخ داد.
يکی از مقامات نظامی يمن به آسوشيتدپرس گفته است، فرد تروريست سربازی بود که در اين تمرين نظامی شرکت داشت. همچنين وزير دفاع يمن و رئيس ستاد ارتش اين کشور نيز در اين برنامه تمرينی حضور داشتند اما هيچ آسيبی به آنها نرسيد.
مراسم روز اتحاد ملی يمن روز سهشنبه در اين کشور برگزار خواهد شد و بهطوری که اعلام شده است، عبدالربه منصور هادی، رئيس جمهور يمن قرار است در آن شرکت کند.
يمن شمالی و يمن جنوبی در روز ۲۲ ما مه ۱۹۹۰ با يکديگر ادغام شدند و اين روز در تاريخ کشور يمن بهعنوان روز اتحاد ملی ثبت شده است.
يمن سرزمين گروه تروريستی القاعده در شبهجزيره عربستان است که از نگاه مقامات آمريکايی بزرگترين تهديد امنيتی برای منطقه و همينطور برای آمريکا محسوب میشود
يکی از شاهدان به خبرگزاری رويترز گفته است که آمبولانسها بهسرعت خود را به صحنه رساندهاند و مجروحان را به بيمارستان منتقل کردهاند. اما تاکسیها نيز در کار انتقال مجروحان به بيمارستان به کمک آمبولانسها آمدهاند.
يمن سرزمين گروه تروريستی القاعده در شبهجزيره عربستان است که از نگاه مقامات آمريکايی بزرگترين تهديد امنيتی برای منطقه و همينطور برای آمريکا محسوب میشود.
ستيزهگران در فقدان ثبات سياسی در اين کشور تلاش میکنند موقعيت خود را بهبود ببخشند.
يمن بيشتر روزهای سال ۲۰۱۱ را شاهد تظاهرات گسترده عليه علی عبدالله صالح، رئيس جمهور پيشين اين کشور بوده است.
صالح يک بار هدف حملات نظامی مخالفان قرار گرفت و دچار جراحات شديدی شد که همين امر او را برای چند ماه از عرصه سياست دور نگه داشت. او پس از مداوای خود در آمريکا، به کشور خود بازگشت، اما در نهايت در فوريه امسال مجبور به استعفا و واگذاری قدرت شد.
پس از او عبدالربه منصور هادی که پيش از آن معاون رئيس جمهور بود، قدرت را در دست گرفت.