محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران به سخنان مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در دانشگاه آمریکایی قاهره، در صفحه توئیتر خود پاسخ داد. ظریف نوشت: «هر جا و هر زمان که آمریکا دخالت میکند، هرج و مرج، سرکوبگری و نفرت ایجاد میشود. آن روز که ایران بخواهد برای تبدیل شدن به یک کشور نرمال به تقلید از دولتهای دستنشانده آمریکا و مدلهای حقوق بشری مایک پمپئو رو بیاورد خواه شاه باشد یا سلاخان فعلی روزی خواهد بود که جهنم یخ ببندد. (یعنی هیچوقت). بهتر است آمریکا با از دست دادن ایران کنار بیاید.» مایک پمپئو در سخنرانیاش در قاهره گفته بود: «تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران سختترین تحریمهای تاریخ در نوع خود هستند و سختتر نیز میشوند؛ تا زمانی که تهران مثل یک کشور عادی رفتار کند.» او همچنین اعلام کرد که تا شرطهای دوازدهگانه آمریکا که در مه ۲۰۱۸ اعلام شد برآورده نشود سختترین تحریمهای اقتصادی علیه ایران پابرجا باقی میمانند. این شرطها ناظر بر فعالیت هستهای ایران، فعالیت موشکی سپاه و نفوذ ایران در خاورمیانهاند.
10 January 2019
شاه حسین مرتضوی معاون سخنگوی رییس جمهوری افغانستان روز پنج شنبه 10 ژانویه اعلام کرد، مقامهای وزارت امور خارجه ایران به عنوان سخنگویان گروه طالبان عمل میکنند.
مرتضوی در صفحه رسمی فیسبوک اش نوشت: «مقامات وزارت خارجه ایران این روزها در نقش سخنگویان طالبان عمل میکنند. اگر کشور همسایه معتقد به گفتگو برای راه حل میباشند چرا راه گفتگو را با گروههای مخالف داخلی خود بسته است؟ چرا به مشکل سیاسی داخلی خود که سالها ایران را به بحران برده است، از راه گفتگو اقدام نمیکند؟ آیا بهتر نبود به جای شنیدن صدای طالبان، صدای مخالفان سیاسی مانند میرحسین موسوی یا کروبی و ..شنیده میشد؟».
معاون سخنگوی رییس جمهوری افغانستان ادامه داد: «ایران از یک افغانستان دموکراتیک که در آن آزادی بیان و حقوق مدنی و شهروندی تضمین شده باشد، به شدت نگران است».
Faryad / 10 January 2019
كدام خبر تقدم زماني داشته است؟ صحبت هاي پامپىو يا ظريف؟
پس چرا خبر اول را اول ننوشته بوديد؟ براي حرفه اي شدن ميبايست از جهت گيري در اخبار
اخبار دست برداشت.
مرتضي / 10 January 2019