عباس جعفری دولتآبادی دادستان تهران شنبه ۱۵ دی گفت که دو فرد مسئول دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات که پس از واژگونی اتوبوس دانشجویان بازداشت شدند، همچنان در بازداشت به سر میبرند. او اما نام این دو فرد را افشاء نکرد. پیشتر رسانهها دو پیمانکار طرف قرارداد با دانشگاه آزاد را بازداشت شدگان مربوط به این حادثه معرفی کرده بودند. اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات تهران ظهر چهارم دی واژگون شد و ۱۰ تن کشته شدند. ۱۱ تن از مصدومان این حادثه همچنان در بیمارستان بستری هستند. پس از این حادثه، دانشجویان چند روز پیاپی در محوطه دانشگاه تجمع کردند و خواستار استعفای محمدمهدی طهرانچی و علیاکبر ولایتی شدند. آنها گفتند که پیشتر در نامهای به مسئولان دانشگاه نسبت به اصول ایمنی دانشگاه هشدار دادهاند اما مسئولان به آن بیتوجه بودند. دادستان تهران از دانشجویان خواست که «اگر در گذشته نامه و یا طوماری به سیستم دانشگاه آزاد نوشته اند، حتما در اختیار دادستانی قرار دهند». جعفری دولتآبادی بدون ذکر جزئیات گفت که در بررسی پرونده « به جاده، نوع اتومبیل، قرارداد پیمانکار، شیوه نظارت پیمانکار و شیوه نظارت دانشگاه توجه داریم».
05 January 2019
چرا دانشگاه را روی کوه ساختند؟!
هزینه ساخت جاده و نگهداری آن، هزینه رفت و آمدهای همیشگی و هزار و یک مسئله دیگر برای چه؟ مگر زمین قحطی بود؟
سامان / 05 January 2019
واقعا” تاچه حد تاسف بار و تنفرآوراست که قوه قضائیه حکومت آخوندی برای عوام فریبی و به سکوت کشاندن ماجرای اتوبوس مرگ آور به دستگیری پیمانکاران پسنده می کند وانکارفقط همین یک اتوبوس بوده که چنین فاجعه ای را رقم زده است …بدلیل آنکه کشته شده گان دانشجوبوده اند و مبالغ هنگفتی شهریه به جیب عناصراخوندی دردانشگاه واریزمیکردند و والدین ها با تظاهرات همه گونه بساط مطبوعات را داغ میکردند مجبورانه دادستان واردار شدند پیمان کار را گناه کار تشخیص دهند…واقعا” مردم را چه میشود که تابحال دراین چهل ساله بسیاری ازمسافران بین شهری وبین جاده ای طعمه تصادفات مرگباراینگونه اتوبوس ها شدند و تنها مردم با دیدن تصاویر اتوبوس های تصادفی و خواندن تعداد مجروحین و کشته شده گان پسنده کردند ونه تظاهراتی کردند و نه قوه قضائیه درصدد جستجوی دلیل و علت اینگونه تصادفات برآمد!! یک نگاهی به اتوبوس های معیوب و تمام اوراقی بین شهری درایستگاه میدان آزادی تهران بدرستی نشان میدهد که چه فاجعه ای هرلحظه مسافران را تهدید می کند البته جناب دادستان گذرشان به درون اینگونه اتوبوس ها نمی افتدد و انکار ونه انکار…لوازم یدکی اتوبوس ها و کامیون ها به نرخ دلار یک لا چند لا محاسبه میشود وهزینه تعمیرگران بسیاری ازصاحبان اتوبوس ها که همان راننده گان باشند که توانائی پرداخت چنین هزینه های هیولائی را ندارند وادار می کند که با همان اتوبوس وکامیون معیوب با فرستادن چند صلوات به راه بیفتند و انکار نه انکار مسئول جان مسافران هستند…حالا چرا دانشگاه را دربالای کوه باید بسازند که تنها رفتن به این دانشگاه حتما” با اتومبیل شخصی و اتوبوس باید میسر باشد و آنهم به دلیل است که اگردر دانشگاه تظاهراتی روی دهد راهای ارتباط همگانی به دانشگاه وجود نداشته باشد…
حقیقتگو / 05 January 2019
اتوبوسهای فرسوده که باعث قتل دانشجویان و صدها مسافر در جاده ها شده ٫ مثل حکومت اسلامی است که مملکت را به دره هلاک و نابودی و بحران انداخته.
Faryad / 06 January 2019