شورای امنيت سازمان ملل با افزايش ناظران بين‌المللی در سوريه موافقت کرد. شمار اين ناظران از ۳۰ نفر به ۳۰۰ نفر خواهد رسيد.

به گزارش رويترز، ۱۵ عضو شورای امنيت عصر روز شنبه ۲۱ آوريل (دوم ارديبهشت ۱۳۹۱) به اتفاق به اين قطعنامه که از سوی اتحاديه اروپا و روسيه با هدف “تقويت و کمک به آتش‌بس” در سوريه ارائه شده بود، رأی مثبت دادند.

نحوه اعزام ناظران بين‌المللی بر عهده بان کی‌مون، دبيرکل سازمان ملل خواهد بود.

اين قطعنامه همچنين از دمشق می‌خواهد تا با پايبندی به طرح صلح کوفی عنان، نماينده سازمان ملل در امور سوريه، به خشونت‌ها پايان دهد.

۱۵ عضو شورای امنيت به اتفاق به اين قطعنامه که از سوی اتحاديه اروپا و روسيه با هدف “تقويت و کمک به آتش‌بس” در سوريه ارائه شده بود، رأی مثبت دادند

طرح صلح کوفی عنان شامل “پايان دادن به درگيری‌ها از سوی دولت و مخالفان، آتش‌بس روزانه و فراهم کردن زمينه کمک‌رسانی‌های بشردوستانه، آزادی زندانيان سياسی، آزادی رسانه‌ها، به‌رسميت شناختن حق برگزاری تظاهرات مسالمت‌آميز و برگزاری مذاکرات بين دولت و مخالفان و انتقال مسالمت‌آميز قدرت” است.

اعتراضات در سوريه از مارس ۲۰۱۱ آغاز شده و تاکنون به گفته سازمان ملل بيش از ۹ هزار کشته بر جای گذاشته است.

در همين حال العربيه گزارش داد روز شنبه ۲۲ نفر از مخالفان توسط نيروهای دولتی کشته شده‌اند.

از تاريخ ۱۲ آوريل سالی جاری ميلادی در سوريه اعلام آتش‌بس شده اما مخالفان می‌گويند با وجود اعلام آتش‌بس هنوز خشونت‌ها در حمص ادامه دارد.

چند روز پيش هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا به بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه هشدار داد اگر طرح صلح کوفی عنان با شکست روبرو شود، واشنگتن اقدامات بيشتری عليه دمشق به کار خواهد بست.

کلينتون گفته است يا صلح در سوريه برقرار می‌شود يا اينکه بشار اسد اين “آخرين فرصت” را از دست خواهد داد.