روزنامه ايران، وابسته به دولت، با انتقاد از کارگردان فيلم “خصوصی”، اين فيلم را عليه محمود احمدینژاد و جريان موسوم به انحرافی توصيف کرد.
تارنمای روزنامه ايران، امروز سهشنبه هشتم فروردين، نوشت بهنظر میرسد پشت پرده جريانسازی رسانهای عليه دو فيلم “خصوصی” و “گشت ارشاد”، “ايجاد حساسيت افکار عمومی و اقبال به نسخههای کپی آنها باشد.”
اين روزنامه نوشت: “[محمدحسين فرحبخش] کارگردان فيلم «خصوصی» در جای جای اين فيلم، با ارائه نشانههايی، قصد تخريب برخی از اطرافيان نزديک احمدینژاد را داشته است.”
اين روزنامه حامی دولت ادبيات به کار گرفته شده در بخشهای مختلف فيلم “خصوصی” از سوی ابراهيم (فرهاد اصلانی) شخصيت اصلی فيلم و برخی از دوستان و همراهان وی را نماد يک جريان سياسی مخالف و منتقد دولت در شرايط کنونی توصيف کرد.
روزنامه ايران انجام قتل از سوی شخصيت نخست اين فيلم را مکملی برای “سياهنمايی مطلق” نسبت به يک مهره نزديک به جريان موهوم انحرافی خواند.
روزنامه ايران: کارگردان فيلم “خصوصی” در جای جای اين فيلم، با ارائه نشانههايی، قصد تخريب برخی از اطرافيان نزديک احمدینژاد را داشته است
ايران نوشت: “به نظر میرسد ساخت فيلم مورد اشاره و سپس حساسيتهای خاص ايجاد شده پيرامون آن که بيشتر به محبوبيت و معروفيت اين فيلم کمک میکند، بخشی ديگر از پروژه پيچيده القای يک جريان موهوم انحرافی در دولت است که با آغاز سال مهم و سرنوشتساز ۹۱، وارد فاز جديد خود شده است.”
“خصوصی” روايت زندگی فردی دينی و متعصب است که در ابتدای انقلاب جزء افراد به شدت تندرو بوده و زنان بدحجاب را در خيابانها مورد ضرب و شتم قرار میداده و بر پيشانی آنها پونز فرو میکرده است. اين فرد در طول سالها بهاصطلاح “استحاله” میيابد.
اين در حالی است که يک روز پس از انتشار بيانيه اداره نظارت و ارزشيابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر عدم تغيير يا جابهجايی در اکران فيلمها، دو فيلم “گشت ارشاد” و “خصوصی” از پرده پائين کشيده شدند.
روز گذشته سازمان سينمايی حوزه هنری (سوره) و شهرداری تهران از توقف نمايش عمومی فيلمهای “گشت ارشاد” و “خصوصی” در سالنهای سينمايی خود خبر دادند تا شورای صنفی نمايش نيز دو فيلم ديگر را جايگزين کند.
اما اداره نظارت و ارزشيابی وزارت ارشاد تصميم به ادامه نمايش اين دو فيلم در برخی از سينماهای پايتخت گرفت.
علیرضا سجادپور، مدير کل اداره نظارت و ارزشيابی وزارت ارشاد در گفتوگو با تارنمای کافه سينما با اشاره به جايگزينی برای اين دو فيلم گفت: “از آنجا که فيلمهای جايگزين (نارنجیپوش و بوسيدن روی ماه) آماده نيستند و لابراتوارها هم تا پايان تعطيلات باز نيستند، تصميم بر اين شد تا در فرآيندی تدريجی دو فيلم جديد، جايگزين فيلمهای خصوصی و گشت ارشاد شوند.”
خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) نيز امروز، از ادامه نمايش فيلم “خصوصی” در تعدادی از سينماهای شهر تهران خبر داد.
عبدالله عليخانی، تهيهکننده اين فيلم گفت: “فعلأ تا آماده شدن نسخه فيلم جايگزين، ۱۶ سينما در تهران اين فيلم را بهنمايش گذاشتهاند اما نمايش خصوصی در شهرستانها کاملأ متوقف شده است.”
همچنين به گفته علی سرتيپی، پخشکننده فيلم “گشت ارشاد”، تا آماده شدن فيلم “نارنجیپوش” داريوش مهرجويی برای نمايش، در تعدادی از سينماها همچنان گشت ارشاد، نمايش داده میشود.”
روز گذشته سعيد سهيلی، کارگردان فيلم “گشت ارشاد” با انتشار بيانيهای به توقف اکران اين فيلم در سينماها اعتراض کرد و آن را نشانهای از “بیقانونی” خواند.
لطفأ احمد را تخریب نکنید و گرنه هر چی دلش می خواد میگه.
بابا بدوزدید، چپاول کنید مملکت را به نابودی بکشید ولی از خط قرمز که احمد و اطرافیانش
کشیده اند تجاوز نکنید .
در تمام کشورهای مترقی و با فرهنگ افراد تنها کارگزارانی هستند که در چهار چوب قوانین به
اداره ارگانهای سیسم میپردازنند و احترام به قانون و اساس ارگان ها مورد احترام عموم است
و افراد قابل انتقاد و در صورت تخلف و دروغ دروغ دروغ قابل استیضاء و تعویض هستند در کشور
ما هم به این صورت است؟ و یا دست اندازان بر قانون ارحعیت داشته یا از خلاف ها و گمراهی ها
برای حفظ اهداف شخصی و گروهی اسثفاده میشود؟
کاربر مهمان / 27 March 2012