در حالی که برای دومين بار، کنارهگيری عزتالله انتظامی مورد پذيرش اعضای شورای عالی خانه هنرمندان قرار نگرفته است با اين وجود، آنها هنوز رضايت خاطر اين هنرمند قديمی ايران را فراهم نکردهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، کنارهگيری عزتالله انتظامی بار ديگر مورد پذيرش اعضا و مشاوران شورای عالی خانه هنرمندان ايران قرار نگرفت.
آنها با تشکيل جلسهای پيرامون موضوع استعفای عزتالله انتظامی، تمامی مسائل و نکتههای مربوط به نگرانیها و دلمشغولیهای اين هنرمند ۸۷ ساله را مورد بررسی قرار دادند.
سرانجام آنها ضمن نپذيرفتن اين کنارهگيری از انتظامی خواستند که با ادامه حضور خود در اين شورا، خانه هنرمندان ايران را از راهنمايیها و هدايتهای خود بهرهمند و از اين مسير “اعتلای هرچه بيشتر هنر در اين سرزمين” را فراهم کند.
اين در حالی است که انتظامی در واکنش به اين تصميم شورایعالی خانه هنرمندان در گفتوگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد: “من استعفای خودم را اعلام کردم و شورای عالی خانه هنرمندان هم بايد رضايت خاطر من را جلب کنند.”
محمد سرير، نايبرئيس خانه هنرمندان: همه سوء تفاهمها بر طرف شده است، ما ايشان را به ادامه همراهی و همکاری متقاعد کرديم
وی با بيان اينکه آنها هنوز بهصورت رسمی هيچ مطلبی به من ابلاغ نکردهاند گفت: “البته در شورای عالی خانه هنرمندان صحبتهايی شده و من هم منتظر نتيجهگيری نهايی اين شورا هستم تا ببينم سرانجام کار چطور میشود.”
از سوی ديگر، محمد سرير، نايبرئيس خانه هنرمندان در گفتوگو با روزنامه شرق ضمن تأييد تصميم اخير شورای عالی خانه هنرمندان گفت: “همه سوء تفاهمها بر طرف شده است، ما ايشان را به ادامه همراهی و همکاری متقاعد کرديم. به گمانم، مشکلی وجود نداشته باشد و آقای انتظامی نيز در کنار شورایعالی خانه هنرمندان حضور خواهند داشت.”
سرير افزود: “به جز اعضای شورای عالی که نمايندگان انجمنهای عضو خانه هنرمندان هستند چندين نفر از هنرمندان بهعنوان حقيقی خود حضور دارند که مشاورين عالی خانه هنرمندان هستند و در ترکيب آنها تغييری پيدا نمیکند. اين افراد کسانی هستند که قانونأ و براساس اساسنامه حضور دارند.”
نزديک به دو هفته پيش خبر استعفا و کنارهگيری انتظامی از شورای عالی خانه هنرمندان منتشر شد.
وی در نامهای، به تغييرها و تصميمهايی اعتراض کرد که توسط مدير عامل خانه هنرمندان در اعضای شورای عالی داده شده بود. تغييرها و تصميمهايی که به گفته وی بر خلاف اساسنامه بود و بايد در مجمع عمومی انجام میشد.
انتظامی در اين نامه به اعضای جديدی اشاه کرد که نماينده جايی نبودند و به لحاظ موقعيت و شخصيت حقيقی خود انتخاب شده بودند. اعضايی که انتظامی با آنها آشنا نبود و بهتر ديد ديگر به آنجا نرود.
غلامحسين اميرخانی، رييس شورای عالی خانه هنرمندان ايران نخستين کسی بود که از سوی شورای عالی خانه هنرمندان در واکنش به اين تصميم عزتالله انتظامی واکنش نشان داد.
اميرخانی در يادداشتی، خانه هنرمندان را خانه عزتالله انتظامی دانسته و گفته بود: “همه بزرگان، پيشکسوتان و هنرمندان، صاحبان واقعی و معنوی اين خانه هستند.”
وی منظور واقعی انتظامی از استعفا را تذکری دانست که هر بزرگتر و پدر معنوی گاهی لازم میداند عنوان کند.
اميرخانی با بيان اين که هر جايی که ايشان باشند آنجا خانه هنرمندان ايران است، پيام عزتالله انتظامی را بهعنوان يک پيام استعفا نپذيرفت.
در ترکيب کنونی شورای عالی خانه هنرمندان، غلامحسين اميرخانی، رئيس شورا؛ عزتالله انتظامی نايب رييس و مجيد سرسنگی، مديرعامل است و اعضای شورا بر اساس آنچه در سايت اين مرکز آمده ابراهيم حقيقی، رضا ميرکريمی، طاهر شيخالحکمايی، کامران شاهينفر، ايرج راد، محمدرضا عبدالملکيان، حميدرضا نوربخش، معصومه مظفری، محمد سرير، غلامحسين نامی، نصرالله ناصحپور، غلامرضا خياطان، مصطفی اسداللهی و حميدالله رضايی برورتی هستند.
بهزاد فراهانی و انوشه منصوری هم بازرسان شورای عالی خانه هنرمندان ايران هستند.