بسیجیان برای مقابله با دختران خیابان انقلاب در تهران همایش دختران انقلاب برگزار کردند. این همایش عصر پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۷ با حضور جمعی از خانواده‎های دانشمندان هسته‌ای کشته شده، کشته‌شدگان در سوریه و بسیجیان کشته شده در جریان اعتراضات دراویش گنابادی، ازجمله خانواده‌ مصطفی احمدی‌روشن، محسن حججی، ابراهیم هادی، محمدحسین حدادیان برگزارر شده و تعدادی از زنان «محجبه مسلمان غیرایرانی» هم در آن حضور داشتند.

پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۷: اهدای شال سفید با عکس علی خامنه‌ای به شرکت‌کنندگان

علی اکبر رائفی‌پور سخنران محافظه‌کاری که به عنوان «نظریه‌پرداز تئوری‌های توطئه» در ایران شهرت دارد، در این مراسم حضور داشته و سخنرانی کرده است. همایش دختران انقلاب را قرارگاه «آمرین به معروف صراط» برنامه‌ریزی کرده و در حسینیه شهید همت تهران برگزار شد.

همایش دختران انقلاب کوشیده تا با تقلید از جنبش دختران خیابان انقلاب برای مبارزه با حجاب اجباری با آن مقابله کند. در این برنامه به برخی از شرکت‌کنندگان شال سفید با عکس علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی اهدا شده است. شال سفید نماد زنانی است که روزهای چهارشنبه در ایران به حجاب اجباری اعتراض می‌کنند.

همچنین شرکت‌کنندگان در این همایش هشتگی با عنوان #دختران انقلاب ایجاد کرده و آن را بر کف دست‌های خود نوشته بودند. این اقدام در مقابل هشتگ پرکاربرد دختران خیابان انقلاب ایجاد شده که در ماه‌های اخیر معترضان به حجاب اجباری آن را به کار می گرفتند.

در مراسم دختران انقلاب، خواهر و خواهرزاده مسیح علی‌نژاد هم حضور داشتند. مسیح علی‌نژاد به دلیل راه‌اندازی کمپین آزادی‌های یواشکی و چهارشنبه‌های سفید و انتشار گسترده عکس‌ها و فیلم‌های معترضان به حجاب اجباری، به چهره مبارزه با حجاب اجباری در سال‌های اخیر تبدیل شده است.

خواهرزاده مسیح علی‌نژاد در سخنرانی خود در این مراسم گفته: «چنانچه هرکسی حتی جگرگوشه‌مان، حتی پاره‌تنمان، قدم و قلمی بر خط قرمزهای مردم مسلمان ایران بگذارد، ما هم همانند شما مردم در برابرش ایستاده ایم و تا آخر می‌ایستیم.»

پیش‌تر هم گروه‌هایی که مشخص نیست به کجا وابسته هستند، تلاش کرده بودند تا از خانواده مسیح علی‌نژاد برای اعلام برائت از او استفاده کنند. از جمله در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته، تصاویر حضور مادر و خواهر مسیح علی‌نژاد در این مراسم به طور گسترده منتشر شد.

از دی‌ گذشته اعتراض به حجاب اجباری وارد مرحله تازه‌ای شده است. تعدادی از زنان دختران ایرانی با روی چوب زدن شال‌ و روسری خود بر بالای سکوها رفتند که تعدادی از آنها دستگیر شدند. جمهوری اسلامی با صدور احکام سنگین برای این زنان تلاش می‌کند تا سایر زنان را از شرکت در این اعتراضات باز دارد.

شرکت در این اعتراضات به عنوان «تشکیل یا اداره مراکز فساد و فحشا» در نظر گرفته شده است که حکم سنگینی دارد. ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی می‌گوید افرادی که مرکز فساد یا فحشا دایر کنند یا مردم را به فساد و فحشا تشویق کنند، به حبس از یک تا ۱۰ سال محکوم می‌شوند.

چند روز قبل اعلام شد که شاپرک شجری زاده، یکی از دختران خبابان انقلاب دو سال حبس تعزیری و ۱۸ سال حبس تعلیقی دربافت کرده است.

این در حالی است که ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ مقرر کرده است: «هرکس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل، به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نیست ولی عفت عمومی را جریحه‌دار کند، فقط به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

تبصره این قانون می‌گوید زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند، به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه و یا از ۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: