علیاکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران گفت وزارت اطلاعات در زمان غلامحسين محسنی اژهای، وزير پيشين اطلاعات و حيدر مصلحی، وزير کنونی اطلاعات “دست دولت نبوده است.”
جوانفکر در يک مصاحبه مفصل با روزنامه اعتماد که شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۰ منتشر شده ، گفته است: “اگر وزارت اطلاعات دست ما بود آقای احمدینژاد استعفای آقای مصلحی را قبول نمیکرد…اگر بود که آقای مصلحی را برکنار نمیکردند.”
احمدینژاد فروردين امسال حيدر مصلحی را از وزارت اطلاعات کنار گذاشت اما اين تصميم رئيسجمهور ايران با مخالفت آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی روبرو شد و مصلحی دوباره به وزارت اطلاعات برگشت.
مديرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) افزوده است: “در بحث آقای مصلحی شامگاه روز ۲۸ فروردين ۱۳۹۰ با من تماس گرفته شد و گفتند نامه حکم رييسجمهور درباره مشاورت آقای مصلحی و پذيرش استعفای ايشان را از خبرگزاری برداريد. گفتم چرا بايد اين کار را انجام دهم. گفتند ما به شما میگوييم بايد برداريد. گفتم شما کی هستيد؟ گفتند ما میگوييم برداريد. گفتم به چه مناسبت بردارم؟ گفتند ما میگوييم و نظر آقا است. گفتم نظر آقا را بايد روابط عمومی يا دفتر معظمله اعلام کنند يا در سايت بيايد و خود آقا بگويند و ما قطعاً اطاعت میکنيم. گفتند نه همين که ما میگوييم بايد عمل کنيد! من گفتم عمل نمیکنم. گفتند که خودت بايد با دستگاه قضايی روبرو شوی که من هم گفتم عيبی ندارد و از فردای آن روز فشارها شروع شد.”
خبرگزاریهای ايران بعدازظهر روز جمعه به نقل از تارنمای اطلاعرسانی دولت اعلام کردند احمدی نژادبا استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات موافقت کرده است اما ساعتی بعد خبرگزاریها اعلام کردند آيتالله خامنهای با اين تصميم احمدینژاد مخالفت کرده است.
با اين حال خبرگزاری ايرنا تا صدور اطلاعيه رسمی از سوی دفتر رهبر جمهوری اسلامی حاضر نشد خبر بازگشت مصلحی به وزارت اطلاعات را منتشر کند.
ماجرای برکناری مصلحی و بازگشت دوباره وی به وزارت اطلاعات باعث شد احمدینژاد ۱۱ روز از رفتن به دولت خودداری کند. نوع واکنش احمدینژاد و خبرگزاری ايرنا به بازگشت حيدر مصلحی، انتقادهای تندی را از سوی اصولگرايان منتقد دولت به دنبال داشت.
جوانفکر: ما از اين دوستانمان (اصولگرايان) منحرفيم، از باورها و رفتارها و برداشتهای آنها منحرفيم. ما آنها را قبول نداريم. رفتار و منش آنها را قبول نداريم و از آنها منحرفيم
” اژهای و متکی سکوت کنند”
جوانفکر در خصوص انتقادات غلامحسين محسنی اژهای، دادستان کل کشور و منوچهر متکی، وزير پيشين امور خارجه از احمدینژاد گفته است: “عزت آقای متکی و آقای اژهای در اين است که الان سکوت کنند و گرنه اگر پردهها برود کنار، مردم اشتباهات آنها را میفهمند.”
وی افزوده است: “در دوره آقای متکی در ديپلماسی خارجی واقعا دارای ضعف بوديم. چند تا از ديپلماتهای ما رفتند و پناهنده شدند؟ آيا اين امر نشانه تسلط يک وزير بر دستگاه ديپلماسی است يا آنکه شيرازه کار از دستش در رفته است؟”
در دو سال گذشته چند ديپلمات ايرانی به کشورهای اروپايی پناهنده شدهاند.
“اصولگرايان قافيه را باختهاند”
مشاور مطبوعاتی احمدینژاد با اشاره به اينکه “اصولگرايان قافيه سياسات را باختهاند”، گفت: “کجای اصولگرايی اجازه میدهد دولتی که مورد تأييد رهبری و مردم است دايمً برايش بحران درست کنند؟ برايش مسأله درست کنند و نگذارند کار کند.”
وی افزوده است: “ما از اين دوستانمان (اصولگرايان) منحرفيم، از باورها و رفتارها و برداشتهای آنها منحرفيم. ما آنها را قبول نداريم. رفتار و منش آنها را قبول نداريم و از آنها منحرفيم، اينها درست است و اگر منظورشان از جريان انحرافی، انحراف از باورهای خودشان باشد، تأييد میکنيم.”
اصولگرايان مخالف دولت احمدینژاد از اسفنديار رحيممشايی، رئيس دفتر رئيسجمهوری و همفکرانش به عنوان “جريان انحرافی” که هدفش “تضعيف ولايت فقيه و اسلام” است، نام میبرند.
جوانفکر گفته است: “به خاطر دشمنی با مشايی، ببينيد چقدر آدم بیگناه را بازداشت و زندانی کردند. چرا و به چه جرمی؟ چرا افرادی را تا ۶۰ روز در زندان انفرادی نگه داشتند. چرا اين کار را کردند؟”
به گفته وی محمدشريف ملکزاده، معاون پيشين وزارت خارجه ایران که چند ماه پيش به اتهام “همراهی با جريان انحرافی” بازداشت شده بود، در “سلول انفرادی” بوده و در زندان دچار “مشکلات جسمی” شده و همسرش نيز بر اثر رفت و آمد به زندان “سقط جنين” کرده است.
وی افزود: “مگر زندان انفرادی قانونی است؟ کجای قانون اين اجازه را میدهد؟ وقتی متهم بازداشت میشود حداکثر ظرف ۴۸ ساعت بايد مشخص کنند که به چه جرمی دستگير شده است.”
جوانفکر با انتقاد از اتهامهايی که به دولت زده میشود، گفته است دادستان بايد پاسخ افتراهايی را که به دولت زده، بدهد.
“سازمان بازرسی در روز روشن زور میگويد”
مشاور احمدینژاد گفته است نهادهای نظارتی ايران مانند سازمان بازرسی و ديوان محاسبات در اختيار اصولگريان مخالف دولت است و به همين دليل آنها “در روز روشن (به دولت) زور میگويند.”
وی گفته چون روزنامه ايران از عملکرد سازمان بازرسی و ديوان محاسبات انتقاد کرده، حالا “آنها پايشان را در يک کفش کردهاند که میخواهند موسسه فرهنگی- مطبوعاتی ايران را بازرسی کنند.”
به گفته جوانفکر اين موسسه دارای ماهيت خصوصی است و “مشمول قانون نظارت و بازرسی نمیشود” اما اين دو نهاد نظارتی، قانون را به “نفع خود” تفسير میکنند.
دعوای زرگری…احمدی نژاد آن 11رو رفته بود جراحی زیبایی اش را انجام بدهد..
کاربر مهمان / 19 November 2011
با اینکه مردم از کل سیستم دل خوشی ندارند ولی در مقایسه، “سگ طیف احمدی نژاد به بقیه شرف دارد”.
کاربر مهمان / 20 November 2011