دادستان تهران حمید بقایی، معاون اول اجرایی محمود احمدینژاد در دولت دهم را متهم به تصرف غیرقانونی در اموال دولت از جمله ۷۰۳ سکه بهار آزادی کرده است. حمید بقایی در سایت دولت بهار ویدیویی منتشر کرده و این ادعا را در میان آورده که در زمان تحریمها، این سکهها به ابراهیم رئیسی (تولیت آستان قدس رضوی)، محمد علی جعفری (فرمانده سپاه پاسداران)، حسن فیرورآبادی ( رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران)، غلامحسین محسنی اژهای (سخنگوی کنونی قوه قضائیه، وزیر اطلاعات در دولت نهم و دادستان وقت کل کشور)، حسین طائب (رئیس اطلاعات سپاه پاسداران) سعید جلیلی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی و رئیس وقت هیأت مذاکرهکننده هستهای با قدرتهای جهانی) قرار میگرفت.
ویدیوی سخنان حمید بقایی درباره اهدای سکه در دوران تحریمها به مسئولان بلندپایه سیاسی، نظامی و قضائی ایران:
حمید بقایی ١٨ تیر سال جارى مقابل خانهاش بازداشت و ۴ مرداد با قید وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی از زندان آزاد شد. او به «تصرف غیرمجاز، اختلاس و تبانی در معاملات دولتی» متهم شده و چهار جلسه دادگاه او نیز برگزار شده است. بقایی این اتهامات را رد میکند.
صبح چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶ حمید بقایی، علیاکبر جوانفکر (مشاور مطبوعاتی و رسانهای محمود احمدینژاد) و حبیبالله جزء خراسانی، ذیحساب نهاد ریاست جمهوری در دولت دهم) در اعتراض به اتهامهای قضائی علیه آنها در حرم شاه عبدالعظیم در شهر ری بست نشستند، اما با دخالت مأموران لباسی شخصی بستنشینی آنها پایان گرفت.
شنبه ۴ آذر محمدعلی پورمختار، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ایران مدعی شد که بخشی از تخلفات مالی حمید بقایی به مفقودشدن چهار میلیون یورو بازمیگردد. او همچنین بقایی را به ارتباط با «جاسوسان» متهم کرده است.
پینوشت:
ساعتی بعد ار انتشار خبر ادعای حمید بقایی درباره اهدای سکه طلا به مسئولان وقت، دفتر ابراهیم رئیسی اعلام کرد که «این موضوع کذب محض است و از اساس صحت ندارد.»
احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران هم همزمان با این تحولات در مراسمی در تهران گفته است:
«دولتمردان فعلی و قبلی هیچگاه در حاشیه امن قانون نیستند و در مورد هر عملی که انجام دادهاند باید پاسخگو باشند و نمیشود که با شارلاتان بازی جلوی اجرای قانون گرفته شود.»
بیشتر بخوانید:
افشاگری حمید بقایی درباره اهدای سکه طلا به ابراهیم رییسی، جلیلی، اژه ای، سردارعزیزجعفری، باهنر و …
بقایی : در بند۴ کیفر خواست علیه بنده٫ پرداخت ۷۰۳ سکه تمام و ۱۸۴۲ نیم سکه و دو میلیارد و۱۱۱ میلیون تومان نقد و ۴۵۴ میلیارد تومان کارت هدیه ازبیت المال امده…
خراسانی مسول ذیحساب دفتر بقایی: اینها از محل بودجه کمک بلاعوض پرداخت شده و بسیاری در سفرها بوده! و براساس قانون خارج از شمول و نیاز به رسید نداشته !بیش از بیست سال این رویه معمول بوده و هست !از جمله ۱۷۰ میلیون تومان کارت هدیه به خبرنگاران داده شد. مبالغی نیز به هنرمندان و روحانیون داده شده!
بقایی: از وقتی تحریمها شروع شد هرشب جلساتی با حضور فرماندهان ارشدسپاه و مقامات قضایی وکشوری برگزارمیشد و هرچندگاهی از محل همین بودجه هدایای پرداخت میشد! از جمله شب عید غدیر خم فیروز ابادی در خواست هدیه از احمدی نژاد کرد که به همه ۵ سکه هدیه داده شد! از جمله ریسی و باهنر و فیروز ابادی و سردار جعفری وحسین تایب مصباحی مقدم و جلیلی و اژه ای …
حالا هزاران انگ از طرفداران همین عزیزان !!بما داده شده…
naseem / 28 November 2017
احمد توکلی، ضمن تهدید به افشای نام دریافتکنندگان وام از مؤسسه مالیورشکست شده «ثامن الحجج» اعلام کرد که اکثر این افراد قاضیهای باسابقه و فرزندان روحانیون شاخص و شخصیتهای سیاسی هستند!.
احمد توکلی روز سهشنبه، ۷ آذر، در یک نشست مطبوعاتیاز افرادی که از مؤسسه اعتباری «ثامن الحجج» وام دریافت کردهاند، خواست که این وامها را پس بدهند!.
وی تهدید کرد که در صورت پرداخت نشدن این وامها، فهرست این افراد را منتشر خواهد کرد.
ابوالفضل میرعلی، مدیرعامل این مؤسسه، سابقه عضویت در هیئت مدیره شرکت نفت، گاز و پتروشیمی «لیسار ماه» را دارد که منوچهر متکی، وزیر خارجه سابق و محمدحسن خامنهای، برادر رهبر جمهوری اسلامی، عضو هیئت مدیره آن بودهاند!.
این مؤسسه پس از ورشکست شدن به بانک پارسیان واگذار شده و این بانک اعلام کرده که دارندگان سپردههای تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان میتوانند تا ۳۵ میلیون تومان از سپردههایشان بردارند و پس از آن مابقی طلبشان ظرف یک سال پرداخت خواهد شد!.
احمد توکلی روز سه شنبه همچنین گفت که این مؤسسه از سال ۸۶ به بعد «بیشترین تخلفها» را انجام داده و در حالیکه «بازرسهای بانک مرکزی را راه نمیداد» از محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی در دولت محمود احمدینژاد، «تشویقنامه» دریافت کرد!.
وی همچنین گفت که مدیرعامل این مؤسسه «در منزل خود تحتالحفظ محصور شد» در حالی که باید زندانی میشد.
تعاونیهای اعتباری، صندوقهای قرضالحسنه و موسسات مالی غیرمجاز، معضلی هستند که بهدلیل صدور بیرویه مجوز فعالیت برای چنین موسساتی در وزارت تعاون و نیروی انتظامی به ویژه در سالهای ریاستجمهوری محمود احمدینژاد به وجود آمدهاست!.
مرکز پژوهشهای مجلس روز ۱۸ خرداد سال گذشته، در گزارشی وضعیت نظام بانکی ایران را «بحرانی» توصیف کرده و دربارهٔ «خطر ورشکستگی» بانکها هشدار داده بود.
به گزارش این مرکز، از ۷۳۳۳ مؤسسه مالی در ایران، تنها یک هزار مؤسسه مجوز دارند و در فاصله سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۹۰، حجم فعالیتهای بانکی توسط مؤسسات مالی غیربانکی تقریباً سه برابر شدهاست!.
faryad / 29 November 2017