حماس و اسرائيل پس از چند روز درگيری و نبرد، روز دوشنبه ۲۲ اوت ۲۰۱۱ با آتش‌بس موافقت کردند.

دور تازه درگيری‌ها بين اسرائيل و حماس که کنترل نوار غزه را در اختيار دارد، از پنج‌شنبه ۱۸ اوت ۲۰۱۱ و پس از کشته‌شدن هشت سرباز اسرائيلی آغاز شد.

اسرائيل، کميته مقاوت مردمی در غزه را «مسئول» کشته‌شدن اين هشت نفر که شش غيرنظامی و دو نظامی بودند، می‌داند.

با آغاز حملات تلافی‌جويانه اسرائيل به خاطر کشته شدن هشت اسرائيلی، ۱۵ فلسطينی از جمله يک کودک نيز در نوار غزه کشته شدند.

شليک چندين خمپاره از سوی فلسطين باعث کشته‌شدن يک نفر و زخمی شدن چهار اسرائيلی از جمله دو کودک شد.

اتحاديه عرب نيز روز يکشنبه با برگزاری نشستی، حملات هوايی اسرائيل به نوار غزه را محکوم کرده بود

به گزارش رويترز يک مقام فلسطينی گفته است: «حماس (با آتش‌بس)موافقت کرده تا اطمينان پيدا کند که گروه‌های کوچک‌تر شبه‌نظامی که مسئول شليک راکت‌ها به اسرائيل شناخته می‌شوند، نيز آتش‌بس را به رسميت می‌شناسند.»

همچنين کميته مقاومت مردمی توافق کرده است تا به‌طور موقت شليک خمپاره به اسرائيل را متوقف کند.

اتحاديه عرب نيز روز يکشنبه با برگزاری نشستی، حملات هوايی اسرائيل به نوار غزه را محکوم کرده بود و از سازمان ملل متحد خواسته بود تا به اين درگيری‌ها پايان دهد.

در همين حال نيروهای نظامی اسرائيل روز پنج‌شنبه ۱۸ اوت در تعقيب عاملان کشتار هشت اسرائيلی در مرز مصر و تيراندازی به سوی آنان، پنج پليس مصری را کشتند.

نيروهای اسرائيلی در تعقيب افرادی بودند که به گفته آن‌ها از صحرای سينا و خاک مصر وارد اسرائيل شده و عاملان حمله به دو اتوبوس اسرائيلی بودند.

مقامات اسرائيل با ابراز تأسف از کشته شدن نيروهای مصری گفته‌اند به دنبال کاهش تنش با مصر به‌عنوان يک متحد مهم و استراتژيک هستند.

دولت مصر در پی کشته شدن اين پنج مأمور امنيتی، سفير خود را از اسرائيل فراخواند. صدها مصری در اعتراض به اسرائيل مقابل سفارت اين کشور در قاهره تجمع کردند.

ايهود باراک، وزير دفاع اسرائيل، تنش در روابط اسرائيل و مصر را «جدی‌ترين بحران» از هنگام سرنگونی دولت حسنی مبارک، رئيس‌جمهور پيشين مصر توصيف کرده است.