بمب‌گذاری در يک مسجد در نزديکی مرز افغانستان بيش از ۴۰ کشته به جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، امروز ۲۸ مردادماه، در عمليات تروريستی در يک مسجد پاکستان ۴۳ نفر کشته و بيش از ۷۰ نفر زخمی شدند.

اين حمله مرگبار در شمال غربی پاکستان و در منطقه قبيله‌ای خيبر واقع در مرز افغانستان رخ داد.

بمب‌گذاری امروز يکی از خونبارترين حمله‌های تروريستی چند ماه اخير، به‌ويژه پس از يورش کماندوهای آمريکايی و کشتن اسامه بن لادن، رهبر شبکه القاعده در بامداد دوشنبه ۱۲ ارديبهشت‌ماه گذشته، به‌شمار می‌رود.

بمب کارگذاری شده به‌هنگامی منفجر شد که بيش از صد نفر در مسجد برای نماز جمعه گرد آمده بودند.
اين مسجد در شهر جمرود، واقع در ۲۵ کيلومتری جنوب غربی پيشاور قرار دارد.

در ارديبهشت‌ماه گذشته، ۱۱ روز پس از کشته شدن اسامه بن‌لادن، طالبان پاکستان با اجرای دو عمليات تروريستی در شمال غرب اين کشور دست‌کم ۸۰ نفر را کشتند.

مناطق قبيله‌ای در شمال غربی پاکستان يکی از مناطق اصلی استقرار نيروهای طالبان اين کشور و القاعده، متحدان آن‌ها به‌شمار می‌رود

مناطق قبيله‌ای در شمال غربی پاکستان يکی از مناطق اصلی استقرار نيروهای طالبان اين کشور و القاعده، متحدان آن‌ها به‌شمار می‌رود. اين منطقه همچنين يکی از پشت جبهه‌های طالبان افغانستان که با نيروهای ناتو می‌جنگند نيز به‌شمار می‌رود.

نزديک به ۱۰ سال گفته می‌شد که بن لادن در همين منطقه به‌سر می‌برد اما سرانجام در ابودآباد، واقع در شمال اسلام‌آباد رديابی و کشته شد.

«جنبش طالبان‌های پاکستان» در تابستان سال ۲۰۰۷ عليه پشتيبانان «جنگ ضدتروريستی» آمريکا، در اسلام‌آباد اعلام جهاد کردند.

طالبان پاکستان و متحدانش مسئولان اصلی بيش از ۴۵۰ سوء قصد تروريستی در اين کشور هستند که در سه سال گذشته ۴۳۰۰ کشته در اين کشور به‌جای گذاشته‌اند.

در ماه اوت ۲۰۰۸ ارتش پاکستان نخستين عمليات خود را در منطقه باجور، مکانی که طالبان پاکستان فعاليت‌های تروريستی خود را سازماندهی می‌کند، انجام داد و چندين بار اعلام نمود که تهديدات اسلام‌گرايان افراطی از بين رفته است.

ايالات متحده آمريکا به دولت پاکستان فشار آورد که عمليات زمينی گسترده‌ای را در منطقه وزيرستان شمالی عليه شورشيان به‌پيش برد اما اقدامات نظامی اسلام‌آباد چنان نبود که طالبان را در شمال غربی اين کشور ريشه‌کن سازد.

از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰ ميلادی، ۲۴۲۱ نظامی پاکستان در نبرد با اسلام‌گرايان افراطی جان خود را از دست داده‌اند.