داريوش رضائینژاد، دانشجوی رشته برق و الکترونيک مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خواجه نصيرالدين طوسی، شامگاه امروز در برابر منزلش ترور شد.
خبرگزاری مهر گزارش داد که وی به همراه همسرش، شهره پيرانی هدف شليک فرد يا افراد ناشناس قرار گرفت و کشته شد.
بنا به اين گزارش همسر وی نيز زخمی و به بيمارستان منتقل شد. بر پايه آخرين خبرها وضعيت عمومی خانم پيرانی که وی نيز فارغالتحصيل مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم سياسی دانشگاه علامه طباطبايی است خوب گزارش شده است.
خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) نيز خبر داد داريوش رضائینژاد، ۳۵ ساله و اهل آبدانان به ضرب گلوله يک موتورسوار در خيابان بنیهاشم، خيابان خادمرضائيان به قتل رسيده است.
خبرگزاری مهر نوشته است اين دو در مقابل منزل و ديدگان دختر خردسال و همسرش هدف گلوله قرار گرفتهاند اما خبرگزاری جمهوری اسلامی ايران گفته است که آنها پس از کار در حالی که به دنبال دختر خود به مهد کودک میرفتند در برابر مهد کودک ترور شدهاند.
پيش از اين منابع خبری ايران گفته بودند داريوش رضائینژاد استاد فيزيک هستهای بود و با سازمان انرژی هستهای ايران همکاری میکرد.
پيش از اين در دیماه سال ۱۳۸۸ مسعود علیمحمدی، و درهشتم آذرماه سال گذشته مجيد شهرياری و فريدون عباسی، استادان فيزيک ترور شده بودند
ايرنا داريوش رضايینژاد را از نخبگان برجسته و علمی ايران در زمينه برق و الکترونيک دانسته که با دانشگاهها و مراکز علمی کشور همکاری داشته است.
علی عزتی، نماينده آبدانان در مجلس ايران گفته است رضائینژاد جزو نخبههای استان ايلام بود.
وزارت علوم ايران و مجيد قاسمی، رئيس دانشگاه صنعتی خواجه نصيرالدين طوسی در رابطه با ترور داريوش رضائینژاد اطلاعيههايی منتشر کرده و اين اقدام را محکوم نمودند.
اکبری ازيرانی، عضو هيأت علمی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسی و استاد راهنمای داريوش رضائینژاد، به ايسنا گفته است: «داريوش رضائینژاد، دانشجوی کارشناس ارشد برق گرايش قدرت و ورودی سال ۸۷ بود که حدود دو هفته پيش پاياننامه خود را با موضوع “طراحی کليدهای قدرت بازشونده سريع” به راهنمايی بنده با همکاری دکتر اردبيلی و يکی از استادان دانشگاه تهران به عنوان مشاور به پايان برده بود.»
وی افزود: رضائینژاد در دوران کارشناسی هم که در دانشگاه ديگری تحصيل کرده بود، تحقيقات خوبی در زمينه کليدهای قدرت و فشار قوی داشته و دانشجوی بسيار ساعی و با پشتکاری بود که نتايج تحقيقات خود را بسيار منظم گزارش و پی گيری میکرد و موفق شد که طی شش ماه پروژه پاياننامه خود را به انجام برساند.»
مراسم تشييع پيکر داريوش رضائینژاد ساعت ۱۲ روز يکشنبه دوم مردادماه از مقابل دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسی برگزار و پيکر وی برای خاکسپاری در زادگاهش آبدانان ايلام به فرودگاه منتقل میشود.
تا لحظه تنظيم خبر کسی در اين رابطه شناسايی و بازداشت نشده و انگيزه اين اقدام نيز مشخص نگشته است.
پيش از اين در دیماه سال ۱۳۸۸ مسعود علیمحمدی، استاد فيزيک دانشگاه تهران بر اثر يک انفجار تروريستی در نزديکی منزلش، کشته شد.
هشتم آذرماه سال گذشته نيز بر اثر دو انفجار بمب در دو نقطه تهران، مجيد شهرياری و فريدون عباسی، دو استاد دانشگاه بهشتی مورد سوء قصد قرار گرفتند که مجيد شهرياری جان خود را از دست داد و فريدون عباسی زخمی شد.
در پی اين ترورها مقامات ايران، از جمله محمود احمدینژاد، رئيس جمهوری ايران عاملان آنها را به آمريکا و اسرائيل نسبت دادند، اتهامی که آمريکا با محکوم کردن ترورها آنها را رد کرد.
وزارت اطلاعات ايران در روز ۲۰ دیماه سال گذشته با انتشار اطلاعيهای از دستگيری عوامل ترور مسعود علیمحمدی خبر داد.
در اين اطلاعيه وزارت اطلاعات اعلام کرد نيروهای امنيتی با شناسايی و دستگيری عوامل اصلی ترور اين استاد دانشگاه يک شبکه متشکل از «جاسوسان و تروريستهای وابسته به اسرائيل» را منهدم کردهاند.
دولت صهیونیستی با این روش همیشگی خود ( ترور) راه مقابله به مثل توسط حزب الله را باز کرده و بدین طریق میخواهد جلوی پیشرفتهای هسته ای ایران را بگیرد.اینجا از امریکا و دولت صهیونیستی سؤال می کنم که ایا این ترورها باعث نخواهد شد که دولت ایران هم دست به عمل مشابه بزند.گرفتن اطلاعات در مورد نخبگان امریکائی و صهیونیست از روسیه و چین برای دولت ایران بسیار ساده است.لذا بهتر است که دست از جنایات خود بردارید.ضمنا ممکن است حزب الهی ها هم به خشم امده و دست به کشتار یهودیان و بهائیان در ایران بزنند و یا با اعمال انتحاری در مکانهای امریکائی و صهیونیستی اعمال تروریستی انجام دهند.
اما کجایند طرفداران حقو بشر امریکائی که همیشه از جاسوسان و تروریستها و دشمنان مردم ایران دفاع میکنند؟
در روح و جان من می مانی ای وطن…….به زیر پا فتد ان دلی که بهر تو نلرزد
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 23 July 2011